çok teşekkür ederim . Ben de güzel dileklerinizi size diliyorum . Çok abartılacak kg farkımız yok. Bakalım yarın neler olacak, bugün ki kararlılığımla inşallah devamını getirebilirim . Hepimize kolay gelsin :)Azimli ve az kalorili sabırlı günler diliyorum :) benimde hedefim 55 ama benim yolum baya uzun 73 kiloyum inşallah birgün herkes istediği kiloya düşer :)
ınş canım kararlılık çok önemli bir kere karar verdinmi gerisi geliyor ben 10kilo verdim :)çok teşekkür ederim . Ben de güzel dileklerinizi size diliyorum . Çok abartılacak kg farkımız yok. Bakalım yarın neler olacak, bugün ki kararlılığımla inşallah devamını getirebilirim . Hepimize kolay gelsin :)
Kesinlikle , şu son zamanlarda iyice saçmaladım ben. Ana öğünlerde sıkıntım yok ama, hergün mutlaka hamur işi tatlı vs yapmaya başlayınca Ard arda kg aldım malesef. Artık uzun bir süre keyfi bir şey yapmam.ınş canım kararlılık çok önemli bir kere karar verdinmi gerisi geliyor ben 10kilo verdim :)
2 ay gibi bi sürede verdim bende senin gibi çok fazla sacmaliyordum tabirinle :) ama artık yapmıyorum kendime sahip çıkıyorum çünkü guze l güzel kıyafetler almanın hayalini kuruyorum :) basari caz:)Kesinlikle , şu son zamanlarda iyice saçmaladım ben. Ana öğünlerde sıkıntım yok ama, hergün mutlaka hamur işi tatlı vs yapmaya başlayınca Ard arda kg aldım malesef. Artık uzun bir süre keyfi bir şey yapmam.
Çok tebrik ederim canım , 10 kg vermişsin. Ne kadar zaman da verdin bu kiloyu. Darısı diğerlerine olsun inşallah :)
.
:) ) ) öyle ama, güzelce öğünlerini yedin , ne zorun var , mideni tıka basa dolduruyorsun. . . Zaten bugün karar verip dur demesem pantalonlara sığamayacağım. Kesinlikle başaracağız ,2 ay gibi bi sürede verdim bende senin gibi çok fazla sacmaliyordum tabirinle :) ama artık yapmıyorum kendime sahip çıkıyorum çünkü guze l güzel kıyafetler almanın hayalini kuruyorum :) basari caz:)
Merhaba lavinya kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakın günlüğün hayırlı olsunYeni yıla kadar ulaşırım inşallah hedef kiloma...
Merhaba canım, çok teşekkür ederim. Bugün ilk günüm, inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız...Merhaba lavinya kilolarımız ve hedeflerimiz birbirine çok yakın günlüğün hayırlı olsun
İnşallah motivasyonumuz hep yüksek olurMerhaba canım, çok teşekkür ederim. Bugün ilk günüm, inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız...
İnşallah, ben başaracağımıza inanıyorum...İnşallah motivasyonumuz hep yüksek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?