55 KG OLANA KADAR...

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.669
7.392
398
Bursa
Artık bir yerden başlamak lazım diyerek, son zamanlarda almış başını gitmiş kilolarımı vermeye karar verdim . Yarın diyete başlıyorum . 57_58 kg derken , bugün 60kg"yi gördüm .

Azimli ve az kalorili sabırlı günler diliyorum :) benimde hedefim 55 ama benim yolum baya uzun 73 kiloyum inşallah birgün herkes istediği kiloya düşer :)

Azimli ve az kalorili sabırlı günler diliyorum :) benimde hedefim 55 ama benim yolum baya uzun 73 kiloyum inşallah birgün herkes istediği kiloya düşer :)
çok teşekkür ederim . Ben de güzel dileklerinizi size diliyorum . Çok abartılacak kg farkımız yok. Bakalım yarın neler olacak, bugün ki kararlılığımla inşallah devamını getirebilirim . Hepimize kolay gelsin :)

ınş canım kararlılık çok önemli bir kere karar verdinmi gerisi geliyor ben 10kilo verdim :)

ınş canım kararlılık çok önemli bir kere karar verdinmi gerisi geliyor ben 10kilo verdim :)
Kesinlikle , şu son zamanlarda iyice saçmaladım ben. Ana öğünlerde sıkıntım yok ama, hergün mutlaka hamur işi tatlı vs yapmaya başlayınca Ard arda kg aldım malesef. Artık uzun bir süre keyfi bir şey yapmam.
Çok tebrik ederim canım , 10 kg vermişsin. Ne kadar zaman da verdin bu kiloyu. Darısı diğerlerine olsun inşallah :)
.

2 ay gibi bi sürede verdim bende senin gibi çok fazla sacmaliyordum tabirinle :) ama artık yapmıyorum kendime sahip çıkıyorum çünkü guze l güzel kıyafetler almanın hayalini kuruyorum :) basari caz:)

2 ay gibi bi sürede verdim bende senin gibi çok fazla sacmaliyordum tabirinle :) ama artık yapmıyorum kendime sahip çıkıyorum çünkü guze l güzel kıyafetler almanın hayalini kuruyorum :) basari caz:)
:) ) ) öyle ama, güzelce öğünlerini yedin , ne zorun var , mideni tıka basa dolduruyorsun. . . Zaten bugün karar verip dur demesem pantalonlara sığamayacağım. Kesinlikle başaracağız ,
İki ayda 10kg çok iyi. Özel bir dyet uyguluyormusun peki.

Günaydın
Bu sabah kahvaltıda,
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Beş tane zeytin
Bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Bir çay kaşığı tahin pekmez
Bir fincan çay içtim.

Şuana kadar güzel gidiyor. Güncel kilom 59,3kg.
Birazdan az sütlü nescafe ve 4 tane yulaflı bisküvi ile ara öğün yapıcam.

Az sütlü nescafe ve üç bisküvi ile ara öğün yaptım. İki tane mandalina yedim az önce.

Akşam yemeği için,
Bir kase çorba
Dört yemek kaşığı bamya yemeği
Yarım kase makarna yiyeceğim ve bugünü böyle kapatacağım inşallah.

Akşam yemeğimi yedim, yalnız biraz peynir ve iki tane de mandalina yedim. Bugün için yeme faslı bitti.

Kahvaltıda,
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir dilim peynir
Üç zeytin
Bir çay kaşığı tahin pekmez
Bir tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Çay içtim.
Az önce bir fincan ıhlamur ve ayva çayı içtim, şimdilik böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…