55 kilo olma yolculuğum

İyi akşamlar bayanlar kızımın bazı sağlık sorunlarından dolayı yediklerime dikkat edemiyorum bu 1 veya 2 hafta sürecek sanırım dualarınız bizimle olsun

İyi akşamlar bayanlar kızımın bazı sağlık sorunlarından dolayı yediklerime dikkat edemiyorum bu 1 veya 2 hafta sürecek sanırım dualarınız bizimle olsun
geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir.

Kızım atipik otistik ve beyninde kist var mr girecek artı burun kanamaları başladı
Doktor doktor gezecem anlayacagin

Teşekkür ederim dualarınız bizimle olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun kızına rabbim şifa versin çok üzüldüm

Kızlar dün tansiyonum yüksekti bütün gün yattım kendimde değildim bugün daha iyiyim sizlerde iyisinizdir umarım çok özledim sizleri

Kan testi yapıldı temiz çıktı allaha şükür kulak burun boğaza gidecem mr için gün veriyorlar gün beklememiz lazim
Kanın temiz çıkmasına çok sevindim canım Rabbim yardım etsin beklemeside sıkıntılı oluyo sabret canım kızın için güçlü ol

Kanın temiz çıkmasına çok sevindim canım Rabbim yardım etsin beklemeside sıkıntılı oluyo sabret canım kızın için güçlü ol
Sabretmeye ve güçlü olmaya mecburum zaten canım kızım ve oğlum için

Merhaba kızlarrrrrr
2 buçuk aylık oğlum var sezeryan Doğum yaptım.
20 küsür kilo almıştım 82'den 75'e düştüm Doğumdan sonra.
Şuan 75'te kaldım daha da veremedim
Umarım hepimiz kilolardan kurtuluruz.
Önerileriniz varsa özellikle sezeryan Doğum yapmışlar için tavsiyeler nelerdir çok merak ediyorum.

Benimde hedefim 55 yani olur mu bilmem ama
Umarım olur ya 60'ı görsem devamı gelir gibi
Herkese kolaylıklar diliyorum

Kızlar oğlum geniz ameliyatı oldu bir kaç gün yokum kendinize iyi bakın

Sağolun kızlar internet paketim bitmişti giremedim kusura bakmayın.
Diyetimde yalan oldu koşuşturmacada hiç dikkat edemedim bugün tekrardan başladım bu sefer başarmayalım ne olursa olsun pes etmicem

Evet diyet kahvaltımı yaptım. Arada form kepekli tatsız tutsuz krakerimi yedim mücadeleye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…