2 ayda güzel vermişsin20 kılo aldım sanırım vücut yapısıyla alakalı Birde oğlum var ondada 18 kılo almıstım yıne hemen verdım ıkı ayda Ama dıkkat etmesem hemen alırım Bırgun cok kacırdıysam ıkı gun ekmegı sekerı kesıyorum dengelıyor
Aslında senın boyuna gore kılon cok ıyı Ben suan 53 te ıyı gorunuyrm fakat takıntım var kılo konusunda 50 olmadan mutlu olmıcam☺
Merhaba evet şu son kilolar gitmiyormerhaba, kilo verme maceranızı okudum da biraz, sanırım 54’de takılı kalmışsınız... kabak detoksunu duydunuz mu bilmem, bir arkadaşım 1 ay boyunca diyet dışına çıkmayıp çok çok az beslenmişti ve tartıldığında sadece 200 gram verebilmişti, hayal kırıklığıydı ama vaz geçmedi tabii:) sonra kabak detoksunu yaptı ve bu sanırım vücudunu mu şaşırttı bilmiyorum ama kabak detoksundan sonra kilo vermeye başladı. herkeste aynı etki olmuyormuş elbette ama yapabilirseniz hemde bedeninizi, metobolizmanızı şaşırtmak için belki denemek istersiniz. :)
3 gün yapılıyor. sabah normal kahvaltınızı yapıp öğlen ve akşam öğünlerinde kabak yiyorsunuz. internette menü örneği var daha detaylı oradan da bakabilirsiniz.Merhaba evet şu son kilolar gitmiyor
Kabak detoksu nasıl yapılıyor?
Sende iki öğün yapıyorsun dimi?Bu arada sabah ince dilim ekmekle tost öğlen nescafe kücük bir bıskuvı yedim yarım saat yurudum ☺ Şimdi kefir içecegim Saat 6 da aksam yemegı ☺
Evet iki öğün yapıyorum kısa vadede kılo verdırıyor gün içinde cok acıkmıyorum Ama aksam mantı yedimSende iki öğün yapıyorsun dimi?
Bende iki öğüne döneyim
Bende 54 te kaldımEvet iki öğün yapıyorum kısa vadede kılo verdırıyor gün içinde cok acıkmıyorum Ama aksam mantı yedimOyuzden yarın hiç ekmek yemeyi düşünmüyorum ☺ 53.5 ta takılı kaldım Biraz hareket gerekıyor sanırım Belkı motıve edersem kendımı yarım saat plates yaparım
Şu an zayıfım ama biraz var yine göbek ve basen1 70 boya 55 kilo muhtesem durmali
benim kafam karisti, ne olur aydinlatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?