Aslında her gün tartılmayın diye oyuzden dıyor doktorlar Arada ödem oluyorSabah kilom
54.8
Ben anlamadım ödem mi var tartı mı bozuk
800 gram almış olamam
Moralim bozuldu çünkü vermek istediğim 2 kilo var ve veremiyorum nedense
Neyse birazdan yaparım kahvaltımı öyle işte
Bugün kaçamaksız olsun
Yeşilçay aldım bendeAslında her gün tartılmayın diye oyuzden dıyor doktorlar Arada ödem oluyor
Zeytin yapragı çayı ödemi attırıyormus tadıncok guzel ben içiyorum
Evet dün bende dışardaydım valla atıştırdım birşeylerde midem yandı bulandı ağır geldiEmınım sende cok zayıf görünüyorsundur bizdeki takıntı bıraz sanırım
Bugün kendıme izin verdim Piknik yapalım dedik mercimek köftesi yedim bi kaçtanede kurabiye Sabah sütlü yulaf yemıstım sadece
Aksam bi kase corba Ama yedgm kurabıye ve köfte beni üzdü
Çünkü iştahı açıyor sanırım fazla yemek Yedikce daha da yemek istiyorsun Şuan resmen açım Halbukı ıkı haftadır pek acıkmıyordum
53 gecince dünya basıma yıkılıyor sanki
Ben Karın kalça videoları var YouTube’daSpor ne yapıyorsun plates falanmı bende yarın sabah baslamaya karar verdım hemen 53 üstüne cıkmaya basladım Cunku bugunde bıraz fazla kacırdım
Üç doğumdan sonra az fazla yesem hemen göbek çıkıyor Aslında psıkolojımı bozan bu göbek
Ben zaten aşırı bir diyet yapmıyorum170 boy için kilonuz ideal.. Düzenli spor yapamadığınız sürece kilo vermek vücuda görüntü açısından pek bir farklılık katmaz (sizin boy ve kilonuz için söylüyorum). Bence diyetle kendinize eziyet etmek yerine yeteri kadar beslenip haftada 5 6 gün spor yapin. Tabi karar sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?