Hosgeldiniz :)Selam arkadasim:)59 ugorunce atladim .bende 59 um..hadi kolay gelsin bize..hedef 54..bende forumdayim sayfam var cok ugramasamda:)))gorusmek uzere.
Hosgeldiniz.Merhaba bende 1.66 boyunda ve 54 kiloyum. Benim sıkıntım ayva göbeğimin olması... Birbirimizi motive ederek devam edebiliriz. Buraya gün içinde girmeye çalışacağım.
Bugün kahvaltıyı 11 gibi yaptım. Klasik kahvaltı 1.5 dilim tam buğdaylı ekmek 1 galeta yedim. 1 saat yürüyüş yaptım.Eve gelince sporumu yaptım. Su içmeye devam ediyorum. Hedefim 50 kilo olmak ve daha da sikilasmak...
Gunaydin... Bugun de 59.4Dun gittigimiz yerde pasta borekler vardi azcik tadina bakmistim sadece..
Gunaydinnn...ugramiyorum ben cok zamandir foruma..cok da dikkat edemedim ama sporun etkisiyke 58 im 1 kilo gitti gibi:))..devami gelecek insallah..pes etmek yok arkadasim azimle sabirla devam.kilo verdikce insani azmi ve sabri artiyo.tartidaki eksilmeyi gordukce.eski tecrubem..Gunaydin... Bugun de 59.4Dun gittigimiz yerde pasta borekler vardi azcik tadina bakmistim sadece..
Tebrik ederimm giden 1 kilo icin :)Gunaydinnn...ugramiyorum ben cok zamandir foruma..cok da dikkat edemedim ama sporun etkisiyke 58 im 1 kilo gitti gibi:))..devami gelecek insallah..pes etmek yok arkadasim azimle sabirla devam.kilo verdikce insani azmi ve sabri artiyo.tartidaki eksilmeyi gordukce.eski tecrubem..
Canim ben gobusumu haletsem sıkıntım yok şükürHosgeldiniz.
Boyunuz ve kilonuz cok guzel. Ama onemli olan vucutta nasil durdugu ve insanin kendini nasil iyi hissettigidir.
Paylasim yaparsaniz sevinirim :)
Bu arada su isini bir turlu beceremiyorum cok az iciyorum
Ayyy supersin !Günaydın bende sabah 53.7 geldim...hayırlı cumalar
Teşekkür ediyorum canım. Bence sende gayet iyi gidiyorsun. Yavaş gitsin fazlaliklar ama tam gitsin hızlı verince hızlı alınıyor. :) ben bir de adet olacağım istahim çok açık :) ama kendimi zor frenliyorumAyyy supersin !
Bende istiyorum:)
Gecen sene 53 tum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?