üzüldüm canımbencede hemen başlamaman iyi olmuş hiç dondurulmuş embriyon var mı ?
Canım ben sordum araştırdım cevap vereyim:) Cok nadir olarak 4. günü transfer yapılıyormuş.Eger oda yumurtanın gidişatı iyi degilse.Transfer işlemleri 2.gün,3.gün,5 ve 6 günler yapılabiliyormus. 4.gün yumurtanın cogalma acısından transfere pek uygun degilmiş.Benimde doktorum yogunluktan günleri karıştırıp 5. günü transferi cumartesi sanıyormuş.Bugun hallettik allahtan pazar günü transferim var ınanaılmaz heycanlıyım bu sefer.bende bunu merak ediyordum 2. gün,3.gün transfer ediliyorda 4.gün neden edilmesinki dimi? bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyoruz
Birde merak ettigim şu var arkadaşlar 5.gün transferlerinde kacıncı gün kan da gebelige bakılabilir ?Bilen varsa ne olur yazsın.Hopuyorumnanaktan: heycandan doktoruma sormayı unutuyorum bilmiyorumkismileBilen varsa ne olur yazsınCanım ben sordum araştırdım cevap vereyim:) Cok nadir olarak 4. günü transfer yapılıyormuş.Eger oda yumurtanın gidişatı iyi degilse.Transfer işlemleri 2.gün,3.gün,5 ve 6 günler yapılabiliyormus. 4.gün yumurtanın cogalma acısından transfere pek uygun degilmiş.Benimde doktorum yogunluktan günleri karıştırıp 5. günü transferi cumartesi sanıyormuş.Bugun hallettik allahtan pazar günü transferim var ınanaılmaz heycanlıyım bu sefer.
Bana da 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.Ve 1 tanesi tuttu.Şimdi kızıma hamileyim.Allah nasip ederse 12- 13 gün sonra kızımı kucağıma alacağım...Darısı tüm isteyenlerin başına...
canım allah tamammına erdirsin.ben şuan transferimin 15.günümdeyim.çok şükür pozitif sonucu aldım.10.ve 12.günler b-hcg değerlerime baktı.bide 17.günde bakmak istiyor. değerlerimin doktorun istediği gibi gidip gitmediğine bakmka için.allah kısmet ederse inşallah iyi giderde bi sorun olmaz.
banada 5.gün 2 embriyo transfer edilmişti.tabi şimdi değerlerimden anlamak zor ama ben nezamana kadra dış gebelik veya kimyasal gebelikleri atlatmış olucam? bide kaçtanesinin tuttuğunu nasıl anlıcam.
yardımcı olursan çok sevinirim.
allah bizlere de sinin gibi bu sevinci tatırmayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar ne olur 6 ve 7 günlerde hiç belirti hissetinizmi?
Benimde 21 Şubatta 2 blas transferim oldu ama hiç bir belirti yok:sinifsinif:
Cok canım sıkkınBlast oldugu için daha cabuk belirti hissetmemeiz gerekmezmi?
Yada belirti olarak neler hissettiniz ne olur yazın senağlama
merhaba canım benimde blastokist transferim olmuştu...ben dayanamayıp transferden 6 gün sonra kan testi yaptırmıştım ve pozitif çıkmıştı. blast transferlerinde daha erken sonuç alabiliyorsun ama sakın idrar deneme çünkü ben idrarda pozitifi ancak 10. günde görebilmiştim
belirtilere gelince sadece göğüslerim şişmişti ve başkada hiç bir değişiklik olmadı şu an 7 haftalık hamileyim kilo almamdan başka hiç bi değişiklik yada belirtim yok
inşallah sıkı sıkı tutunur bebeklerin sana içini rahat tut stres yapma ve bol bol dua et ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?