5GÜN. (blastokist) aşamasında transfer yapılan arkadaşlar sonuçlarınızı yazarmısınız

Bana da 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.Ve 1 tanesi tuttu.Şimdi kızıma hamileyim.Allah nasip ederse 12- 13 gün sonra kızımı kucağıma alacağım...Darısı tüm isteyenlerin başına...

arkadaşlar benimde blastokist transferi.3 embriyoydu.1 tanesi tuttu.3 aylık olduk şimdi.ilkdenemeydi bizimki.umarım hepiniz bebişleri bulursunuz:)

topik sahibi olarak kendimi yazmamışım arkadaşlar fırçaladı :)

5 gün transferi -- 8 gün kan değeri 99 inş değerlerim katlar da bebek gelir

arkadaşlar iyi embriyolarla 4. günü transfer yapılan varmı ?
ıllaki 5 günümü olması lazım?5 gün Pazar a geldigi için
cumartesi transfer yapmak istiyorlar

bende bunu merak ediyordum 2. gün,3.gün transfer ediliyorda 4.gün neden edilmesinki dimi? bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyoruz

bende bunu merak ediyordum 2. gün,3.gün transfer ediliyorda 4.gün neden edilmesinki dimi? bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyoruz
Canım ben sordum araştırdım cevap vereyim:) Cok nadir olarak 4. günü transfer yapılıyormuş.Eger oda yumurtanın gidişatı iyi degilse.Transfer işlemleri 2.gün,3.gün,5 ve 6 günler yapılabiliyormus. 4.gün yumurtanın cogalma acısından transfere pek uygun degilmiş.Benimde doktorum yogunluktan günleri karıştırıp 5. günü transferi cumartesi sanıyormuş.Bugun hallettik allahtan pazar günü transferim var ınanaılmaz heycanlıyım bu sefer.

Birde merak ettigim şu var arkadaşlar 5.gün transferlerinde kacıncı gün kan da gebelige bakılabilir ?Bilen varsa ne olur yazsın.Hopuyorumnanaktan: heycandan doktoruma sormayı unutuyorum bilmiyorumkismileBilen varsa ne olur yazsın

Bana da 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.Ve 1 tanesi tuttu.Şimdi kızıma hamileyim.Allah nasip ederse 12- 13 gün sonra kızımı kucağıma alacağım...Darısı tüm isteyenlerin başına...

canım allah tamammına erdirsin.ben şuan transferimin 15.günümdeyim.çok şükür pozitif sonucu aldım.10.ve 12.günler b-hcg değerlerime baktı.bide 17.günde bakmak istiyor. değerlerimin doktorun istediği gibi gidip gitmediğine bakmka için.allah kısmet ederse inşallah iyi giderde bi sorun olmaz.
banada 5.gün 2 embriyo transfer edilmişti.tabi şimdi değerlerimden anlamak zor ama ben nezamana kadra dış gebelik veya kimyasal gebelikleri atlatmış olucam? bide kaçtanesinin tuttuğunu nasıl anlıcam.
yardımcı olursan çok sevinirim.
allah bizlere de sinin gibi bu sevinci tatırmayı nasip etsin inşallah

bana da 5.gün 2 tane embriyo konuldu. değerimin yüksek olmasına rağmen 1 tanesi tuttu.7 haftalık hamileyim Rabbim inşallahsağlıklı bir şekilde kucağıma almayıda nasip eder.

İnşallah canım , öncelikle değerin kaç çıktı?Kimyasal gebelik ihtimali genelde 50 alt değerlerde oluyor.Dış gebelikte çoook küçük bir ihtimal.İnsan keseyi görene kadar hep bu ihtimaller aklına geliyor ama inan son ana kadar korkular endişeler hiç bitmiyor.Hep kaybetmekten korkuyor insan...Tek mi ikiz mi onu söylemek zor.Bak benim 13. gün değerim 517 idi ama tekk embriyo tutundu bana.Yani bunun bir kuralı yok...Benim p.tesi doğumum var benim için dua edin kızlar...Sizler hep benim dualarımdasınız...

ışallah kızlar:ecrin_bebek: sorunsuz şekilde bebişlerinizi kucagınıza almanızı canı gönülden diliyorum.ışallah bende o güzel heycanlı günleri görürüm:)

Arkadaşlar ne olur 6 ve 7 günlerde hiç belirti hissetinizmi?
Benimde 21 Şubatta 2 blas transferim oldu ama hiç bir belirti yok:sinifsinif:
Cok canım sıkkın Blast oldugu için daha cabuk belirti hissetmemeiz gerekmezmi?
Yada belirti olarak neler hissettiniz ne olur yazın senağlama

merhaba canım benimde blastokist transferim olmuştu...ben dayanamayıp transferden 6 gün sonra kan testi yaptırmıştım ve pozitif çıkmıştı. blast transferlerinde daha erken sonuç alabiliyorsun ama sakın idrar deneme çünkü ben idrarda pozitifi ancak 10. günde görebilmiştim

belirtilere gelince sadece göğüslerim şişmişti ve başkada hiç bir değişiklik olmadı şu an 7 haftalık hamileyim kilo almamdan başka hiç bi değişiklik yada belirtim yok

inşallah sıkı sıkı tutunur bebeklerin sana içini rahat tut stres yapma ve bol bol dua et ..

Canımsın benimkaydirigubbakcemile3İcime su serptin.
Cıldırma noktasındayım ciddensempatiksalakcinni
Yarın sabahta idrar deniyecektim.o zaman vazgectim.
Yarın 7.günüm eşimi ikna edebilirsem kan yesti yaptırayım da kurtulayımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…