- 20 Ocak 2018
- 383
- 522
- 33
Canım test yaptın mı pazartesi değerin ne cıktı . Seni takip ediyorum mucize gibisin insaallah bebegin siki siki tutunmustur .Topik sahibi olarak 3. Deneme 2.çocuk için çıktık yola 5.gün 2 adet embriyo transferin oldu 9.gun sonucum 36.85 çıktı sabirsizlikla pazartesi 12.gunumu bekliyorum
Tebrik ederim öncelikle benmde bugün 1 tane 3. Gün embriyosu transferm var kalitesini soracağım gittiğimde.Benim 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi ikiside tuttu şükür. 2.denememdi
Benim de 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama sonucunu yazamıyorum çünkü bugün ilk gün hayırlı olsun bebişlerin, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur..Benim 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi ikiside tuttu şükür. 2.denememdi
Hayırlı olsunnn benimde 9. Gün böyle koyu cıkmıştı banada 5.gün 2 embriyo transferi olmuştu5.gun 2embriyo transfer edildi.
3.gunden basladim yapmaya.
Tek olan bu gun 9.gun yani
tesekkur ederimm ikiside tuttu mu tek miydi. Kan degerleriniz kac cikmisti.Hayırlı olsunnn benimde 9. Gün böyle koyu cıkmıştı banada 5.gün 2 embriyo transferi olmuştu
İkiside tuttu kan değerim 630 çıkmıştıtesekkur ederimm ikiside tuttu mu tek miydi. Kan degerleriniz kac cikmisti.
masallah allah bagislasinİkiside tuttu kan değerim 630 çıkmıştı
Merhaba hayırlı olsun öncelikle kan tahlili sonucu biraz da olsa belli eder ben 8. Günde tahlil yaptırmıştır 253 tü 11.gun 700 kusurlu ikiz olduIlk denemem en iyi durumdaki tek embriyomlaydi. Taze bir 5. Gun embriyosu ve sonuc negatif. Ikinci denemem dondurulmus biri cok iyi kalite digeri iyi kalite 2 tane 5. Gun embriyosu. Sonuc pozitif simdilik ( odum kopuyor bi sey olacak diye) ikiz olma olasiligi var, haftaya ogrenecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?