İsterseniz düzenleme yapıp bunu belirtin çünkü öyle anlaşılıyorLÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ.Ben oğlumu bırakıcam demedim böyle birşer nasıl olabilir hangi anne evladından vazgeçer.Çocuğumda benimle gelecek
demek istediğim şey aslında şuydu çocuğumun psikolojisini bozacağıma kendi mutluluğumdan vazgeçerim benim önceliğim oğlumYanlış anladıysam özür dilerim ama bakın böyle yazmışsınız
"onu ailemden koparıp farklı bir şehire farklı bir düzenin içerisine almak onu kötümü etkiler'
Yani bu şu demek değil mi böyle olacağı için onu almayacağım o ailemle kalacak
Ben böyle anlamıştım
Tekrar özür dilerim
onun oğlu annesinde kalıyor.Teşekkür ederim önerileriniz için :)2 saat mesafe cok degil,
mesleginiz nedir, eger ki mumkunse sik sik kendi ailenizi ziyarete gidersiniz.
tabi es adayinizin cocugu sizinle yasayacak mi buna bagli da dusunmek lazim bu gidip gelme islerini.
ama bu karari cok yavas verin bence,
gidin o sehri gorun, o sehirde yanliz tatil yapin es adayinizla,
sonra cocugunuzla gidin tatil yapin,
sonra cocuklari tanistirin, bir kac kez o sekilde gorusun,
...
ne bileyim, son imza kalsin geriye iste,
aklinizda acaba kalmadan yapin 2. evliliginizi.
5yıldır herşeyimi oğlumun üzerine kurduğum için herşey geliyor aklımaÇocuğunuz önünde sonunda düzen değiştirmek zorunda kalacak, bugün değilse yarın. Hiçbir şey olmasa üniversite okumak için gitmek zorunda kalacak. O yüzden düzeninin değişmesinden ziyade, eş adayınızın oğlu ile arasındaki iletişime ve eş adayı ile arasındaki iletişime çok dikkat edin derim.
Siz çok çok mükemmel anlaşsanız da çocuklar anlaşamıyorsa baya huzursuzluk çıkıyor.
Hakkınıza hayırlısı olsun, çok mutlu olun.
teşekkür ederim :)çocuğu bırakmayacak yahu.çocuk şehir değişiikliğinden etkilenir mi diye soruyor. konu yanlış yere gidiyor.
çocuğuna iyi bir baba olacağını düşünüyorsan olabilir aslında
Şimdi teklif getirmez ama muhtemelen senin gelmen üzerine hesap yapıyordur. Kendi şartlarını sen bilirsin elbet, ileride koşullar sana uyar içine sinerek gitmek istersen gidersin o ayrı konu, sadece şimdiden taviz verip kendini onun şehrine gitmek zorunda hissetme diye söylüyorum. Tesadüfe bak bana da şu an başka şehirde oturmuş bir işi olan biri yazıyor, muhtemelen kafasında tartıyordur o da bu durumu. Büyük konuşmayım ama gitmem valla bu saatten sonra, ne işim olur aman aman zaten dilim bi kere yanmış :)) olur da flört aşamasında bu konuda tıkanırsak görüşmeyiveririm olur biter.evet hamileyken ayrılmıştım.Karşı tarafın orada oturmuş bir işi var .Aslında şuan şehir değişikliği için bana bir teklif getirmedi ama içimdeki her türlü düşünceyede engel olamıyorum.Oğlumu düşünüyorum aslında ona zarar vermeden bu süreci nasıl atlatabilirim çünkü hayatında bir baba kavramı yok.
teşekkür ederim :)Şimdi teklif getirmez ama muhtemelen senin gelmen üzerine hesap yapıyordur. Kendi şartlarını sen bilirsin elbet, ileride koşullar sana uyar içine sinerek gitmek istersen gidersin o ayrı konu, sadece şimdiden taviz verip kendini onun şehrine gitmek zorunda hissetme diye söylüyorum. Tesadüfe bak bana da şu an başka şehirde oturmuş bir işi olan biri yazıyor, muhtemelen kafasında tartıyordur o da bu durumu. Büyük konuşmayım ama gitmem valla bu saatten sonra, ne işim olur aman aman zaten dilim bi kere yanmış :)) olur da flört aşamasında bu konuda tıkanırsak görüşmeyiveririm olur biter.
oğlum çok dışa dönük bir çocuk çok seviyor bazen anlatıyorum ona farklı bir ev olayını çok idrak edemiyor oyun gibi geliyor çünkü daha öncesindede iş için oğlumla birlikte farklı bir şehirde yaşamıştık 1yıl kadar.Eş adayı çok uysal oğluma karşıda tavırları sürekli sanki ikimizin çocuğuymuş gibi hareket ediyor.İş gücü çok çok iyi bana karşıda çok anlayışlı ailem zamanı geldiğinde tabiki yuvanı kuracaksın diyor Keza aileside beni ve oğlumu sahiplenmiş durumdalar ve çok seviyorlar.Aslında uzak şehirlerde değilmişsiniz.
Hiç düzen bozmayın diyecektim ama makul bir uzaklık sanki.
Oğlunuz haberdar mı ilişkinizden?
Ne diyor?
Eş adayınız oğlunuza karşı nasıl?
Ailesi nasıl?
İşi gücü nasıl?
Size karşı nasıl?
Aileniz ne diyor?
Size güven veriyor mu?
Gerçekten uygun olduğunuza inanıyor musunuz?
İkinci evliliklerde insan gözünü karartamıyor sanırım. Çok daha fazla etraflıca düşünmek gerekiyor. Artıları eksileri yazın. En doğru kararı verebilmenizi dilerim, hayırlısı olsun.
Tanıma aşamasındasınız daha sanırım, bu süreçte ailenizin fikirlerine özellikle kulak verin derim, en güvenebileceğiniz dış göz onlar. Sevdiğiniz güvendiğiniz dostlarınız varsa onlar da keza. Allah güzelliklerle karşılaştırsın inşoğlum çok dışa dönük bir çocuk çok seviyor bazen anlatıyorum ona farklı bir ev olayını çok idrak edemiyor oyun gibi geliyor çünkü daha öncesindede iş için oğlumla birlikte farklı bir şehirde yaşamıştık 1yıl kadar.Eş adayı çok uysal oğluma karşıda tavırları sürekli sanki ikimizin çocuğuymuş gibi hareket ediyor.İş gücü çok çok iyi bana karşıda çok anlayışlı ailem zamanı geldiğinde tabiki yuvanı kuracaksın diyor Keza aileside beni ve oğlumu sahiplenmiş durumdalar ve çok seviyorlar.
onun çocuğu annesiyle yaşıyor ben şuan kendi ailemle yaşıyorumEger evlilige kesin karar verirseniz, her ama her aşamasını pedegog eşliğinde danışarak adim atmanizi tavsiye ederim.
Mesela sevgilinizle tanistirmadan once baslayarak düzenli gidin pedegoga. Çocuklara neyi nasil anlatacaginizi, hangi tepkileri verdiklerinde nasil cevaplarla karşılamanız gerektigini mutlaka bir profesyonelden öğrenmelisiniz.
Onun cocugu annesinde mi? Sizinle mi yasayacak?
Sehi degisikligi bana marjinal bir karar gibi geldi açıkçası. Su an siz kendi ailenizle mi yaşıyorsunuz, cocugunuzla yalniz mi?
dostlarım doğru tercih oldğunu ailem ise kararı bana bırakıyorTanıma aşamasındasınız daha sanırım, bu süreçte ailenizin fikirlerine özellikle kulak verin derim, en güvenebileceğiniz dış göz onlar. Sevdiğiniz güvendiğiniz dostlarınız varsa onlar da keza. Allah güzelliklerle karşılaştırsın inş
Eş adayım evlilik teklifi etti tanıyoruz birbirimizi ilk adımı çoktan geçtik zaten hemen tamam değilk çocuğuma göre şekillenecek herşeyYa bazen kadınlar biriyle tanısıyor, adam henüz evlilik teklif etmemiş sadece tanıyor veya kafada evlilik yok .. Ama kadın hemen daha ileri planlara giriyor...Bence önce birbirinizi tanısanız?
Once tanıyıp sevebilecek misin acaba? Şehir vs sonraki iş.değil mi??
Ten uyumu var mı mesela ya da ailesi nasıl, cocugu ile ilişkisi nasıl?
Hemen tamam mı yani, adamla evliliğe hazırsın da şehir mi kaldı
Bence 1 yıl görüşme süresi evlilik için biraz erken gibi.. Çünkü şuan herşeyi daha ince eleyip sık dokumak gerekli.. Çocuğunuz olmasa karar vermek daha kolay olurdu sizin için ki görüyorum zaten sizde o yüzden tereddütesinizMerhabalar uzun süredir aranızdayım kısaca konumu özet geçeyim eşim beni aldattı ve 5 yıl önce boşandık.Oğlumla hiç bir şekilde görüşmek istemiyor.Çok şükür elimde mesleğim var çocuğumu ona muhtaç etmeden bu yaşa getirdim.Sorun şu ki karşıma birisi çıktı oda benim gibi evlenmiş ayrılmış 1 çocuğu var.Benim oğlum ailemle birlikte büyüdüğü için onlara çok düşkün onu ailemden koparıp farklı bir şehire farklı bir düzenin içerisine almak onu kötümü etkiler.İşin içinden çıkamıyorum.
Not:Oğlumda benimle birlikte gelicek onun psikolojisine zarar vermek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?