5yıl sonra yeniden evlilik

demek istediğim şey aslında şuydu çocuğumun psikolojisini bozacağıma kendi mutluluğumdan vazgeçerim benim önceliğim oğlum

bunu en iyi siz bilirsiniz. artı eksilerini yazın çocuğunuzu da yanınıza alarak yeni hayatınıza adım atın yada atmayın

Çocuğunuz önünde sonunda düzen değiştirmek zorunda kalacak, bugün değilse yarın. Hiçbir şey olmasa üniversite okumak için gitmek zorunda kalacak. O yüzden düzeninin değişmesinden ziyade, eş adayınızın oğlu ile arasındaki iletişime ve eş adayı ile arasındaki iletişime çok dikkat edin derim.
Siz çok çok mükemmel anlaşsanız da çocuklar anlaşamıyorsa baya huzursuzluk çıkıyor.

Hakkınıza hayırlısı olsun, çok mutlu olun.

2 saat mesafe cok degil,
mesleginiz nedir, eger ki mumkunse sik sik kendi ailenizi ziyarete gidersiniz.
tabi es adayinizin cocugu sizinle yasayacak mi buna bagli da dusunmek lazim bu gidip gelme islerini.

ama bu karari cok yavas verin bence,
gidin o sehri gorun, o sehirde yanliz tatil yapin es adayinizla,
sonra cocugunuzla gidin tatil yapin,
sonra cocuklari tanistirin, bir kac kez o sekilde gorusun,
...
ne bileyim, son imza kalsin geriye iste,
aklinizda acaba kalmadan yapin 2. evliliginizi.

onun oğlu annesinde kalıyor.Teşekkür ederim önerileriniz için :)

5yıldır herşeyimi oğlumun üzerine kurduğum için herşey geliyor aklıma

Şimdi teklif getirmez ama muhtemelen senin gelmen üzerine hesap yapıyordur. Kendi şartlarını sen bilirsin elbet, ileride koşullar sana uyar içine sinerek gitmek istersen gidersin o ayrı konu, sadece şimdiden taviz verip kendini onun şehrine gitmek zorunda hissetme diye söylüyorum. Tesadüfe bak bana da şu an başka şehirde oturmuş bir işi olan biri yazıyor, muhtemelen kafasında tartıyordur o da bu durumu. Büyük konuşmayım ama gitmem valla bu saatten sonra, ne işim olur aman aman zaten dilim bi kere yanmış :)) olur da flört aşamasında bu konuda tıkanırsak görüşmeyiveririm olur biter.

teşekkür ederim :)

Aslında uzak şehirlerde değilmişsiniz.
Hiç düzen bozmayın diyecektim ama makul bir uzaklık sanki.
Oğlunuz haberdar mı ilişkinizden?
Ne diyor?
Eş adayınız oğlunuza karşı nasıl?
Ailesi nasıl?
İşi gücü nasıl?
Size karşı nasıl?
Aileniz ne diyor?
Size güven veriyor mu?
Gerçekten uygun olduğunuza inanıyor musunuz?

İkinci evliliklerde insan gözünü karartamıyor sanırım. Çok daha fazla etraflıca düşünmek gerekiyor. Artıları eksileri yazın. En doğru kararı verebilmenizi dilerim, hayırlısı olsun.

oğlum çok dışa dönük bir çocuk çok seviyor bazen anlatıyorum ona farklı bir ev olayını çok idrak edemiyor oyun gibi geliyor çünkü daha öncesindede iş için oğlumla birlikte farklı bir şehirde yaşamıştık 1yıl kadar.Eş adayı çok uysal oğluma karşıda tavırları sürekli sanki ikimizin çocuğuymuş gibi hareket ediyor.İş gücü çok çok iyi bana karşıda çok anlayışlı ailem zamanı geldiğinde tabiki yuvanı kuracaksın diyor Keza aileside beni ve oğlumu sahiplenmiş durumdalar ve çok seviyorlar.

Tanıma aşamasındasınız daha sanırım, bu süreçte ailenizin fikirlerine özellikle kulak verin derim, en güvenebileceğiniz dış göz onlar. Sevdiğiniz güvendiğiniz dostlarınız varsa onlar da keza. Allah güzelliklerle karşılaştırsın inş

Eger evlilige kesin karar verirseniz, her ama her aşamasını pedegog eşliğinde danışarak adim atmanizi tavsiye ederim.
Mesela sevgilinizle tanistirmadan once baslayarak düzenli gidin pedegoga. Çocuklara neyi nasil anlatacaginizi, hangi tepkileri verdiklerinde nasil cevaplarla karşılamanız gerektigini mutlaka bir profesyonelden öğrenmelisiniz.
Onun cocugu annesinde mi? Sizinle mi yasayacak?
Sehi degisikligi bana marjinal bir karar gibi geldi açıkçası. Su an siz kendi ailenizle mi yaşıyorsunuz, cocugunuzla yalniz mi?

onun çocuğu annesiyle yaşıyor ben şuan kendi ailemle yaşıyorum

dostlarım doğru tercih oldğunu ailem ise kararı bana bırakıyor

Ya bazen kadınlar biriyle tanısıyor, adam henüz evlilik teklif etmemiş sadece tanıyor veya kafada evlilik yok .. Ama kadın hemen daha ileri planlara giriyor...Bence önce birbirinizi tanısanız?
Once tanıyıp sevebilecek misin acaba? Şehir vs sonraki iş.değil mi??
Ten uyumu var mı mesela ya da ailesi nasıl, cocugu ile ilişkisi nasıl?

Hemen tamam mı yani, adamla evliliğe hazırsın da şehir mi kaldı

Eş adayım evlilik teklifi etti tanıyoruz birbirimizi ilk adımı çoktan geçtik zaten hemen tamam değilk çocuğuma göre şekillenecek herşey

Bence 1 yıl görüşme süresi evlilik için biraz erken gibi.. Çünkü şuan herşeyi daha ince eleyip sık dokumak gerekli.. Çocuğunuz olmasa karar vermek daha kolay olurdu sizin için ki görüyorum zaten sizde o yüzden tereddütesiniz Bence görüştüğünüz kişiden emin olana kadar bekleyin daha sonra tabi ki evlenmek güzel bir yuva kurmak sizin de hakkınız.. Mesafe olarak 2 saat bir mesafe çok da aman aman bir uzaklık değil. Oğlunuz ailenizi görmek istediğinde gidip gelinebilir yeter ki görüştüğünüz kişi ve onun oğluyla aralarındaki iletişim iyi olsun adepte olması kolay olur bence.. Bunun yanı sıra erkek arkadaşınızın oğlu da sizle mi yaşayacak?? Tabi ki bşr de o mevzu var onu da hazırlamak gerekir.. Ayrıca çalıştığınızı söylediniz bilmiyorum özel mi devlet kurumu mu çalıştığınız yer ama kesinlikle gittiğiniz yerde de mesleğinizi yapabileceğiniz bir işiniz olmadan evlenmeyin bence.. Oğlunuza ve kendinize sağladığınız bu şartları ve dik duruşunuzu kaybetmeyin.. Maddi olarak yeterli bile olsa çalışmanız en güzeli olacaktır sizin için.. Tabi ki bu benim fikrimdi umarım güzel kararlar verip çok mutlu olursunuz

İstanbul’da bile bir yerden bir yere giderken 2 saat sürüyor :) Gözünüzde büyütmeyin gayet yakın. Ben küçükken çok şehir değiştirdim ama hiç kötü etkisi olmadı. Çocuğunuzda da olacağını zannetmiyorum. Mutlu bir annenin çocuğu da mutlu olur. Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınızdan eminsiniz bence evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…