Yazdım zaten dün 6 ay beklemeyip bitirmek istersen kararına saygı duyarım demişti. Ben de bugün mesaj attım öğlen saatlerinde bekleyecek bir durumum yok hazırım bitirelim yasal olarak dedim. Cevap gelmedi okudu
Evet onu biliyorum ama haklı haksız durumunu ne arıyor ne ben arıyorum inanın. Ya da mal saklamaya falan çalışmıyor istediğini alabilirsin diyor. O da6 ayda dava açmazsanız o evi terk ettiği halde haklı durumda olurmuş araştırın mutlaka
Bence eşiniz bunalımda. Boşanma gibi bir kararı hızlı almamak gerektiğini düşünüyorum. Evet eşiniz sizi bu süreçte yalnız bıraktığı için zor bir durum olmuş. Ama en azından k3ndi içinde bir sonuca yada ne istediğini anlamaya çalışıyor olabilir. Erkeklerde belli zamanlarda kendi kabuğuna çekilme durumu olur. Başlarına kötü bir durum geldiği zaman eşlerine zayıf görünmek istemezler. Bunyüzden de istersen bitirelim imza atalım diye yazıp, sonrada siz yazınca cevapsız bıraktı. Sizden belki de çaba yada sevgi görmek istiyordu bilmiyorum. Kadınlar da boşanmayı ağır geçirse de erkeklerde çok nadirdir iyiki boşandım diyen, genelde ağır geldiğini gördüm ve duydum. Bence sizde bu süreçte kendinizi, evliliğinizi düşünün. Güzel geçen zamanlarınızı düşünün belki de geri döndüğünüzde heyecan yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
(tüm yorumları okumadım.)
O gidince evi terkten boşanma davası açmak vardı şimdi.Sen çocuklarla kal ben gideyim 6 ay deyin bakalım ne diyecek paşa.Hayret bişey. 6 ay gidecek, dönecek ve size evet şimdi boşanıyoruz diyecek, siz bunu hazmedebilecek misiniz? Bence çok aşağılayıcı bir şey olur. Siz ondan önce harekete geçinEşim olacak kişi ile 20 yıla yakındır birlikteyiz. Son 1 yıla kadar büyük problemler yaşamadık ama bu sene ne yaptıysam düzelmedi bişeyler. Genelde benim kıskançlıklarım onun öfke kontrolsüzlük problemini iyice tetikledi.şu anda da kendini tamamen iletişime kapattı heryerden engelledi ve 2. Bir evimiz var gitti orda yaşıyor 6 ay boyunca eve gelmeyecekmiş ondan sonra karar verecekmiş.boşanalım dedim onu da hemen yapmak istemiyor. 2 çocukla cidden hiçhoş bir durumda değilim. İşe yarayacağını da asla düşünmüyorum sizin fikirleriniz nelerdir
Ben eşiniz gayet mantıklı bir harekette bulunmuş. 20 yıllık evli değilim elimle de çok kavgamız olmaz ama bazen ben bile tartışmalardan sonra ah diyorum şöyle kafa dinleyecek 2. Bir evim olsa da gitsem. Yani problemlerini büyük ise gerçekten mantıklı. Biraz kendinizi dinleyin yani içinize dönün uzaklaşmak bazen iyidir. Hayatınıza geriden bakmaya başlarsınız hatalar nelerdir daha iyi analiz edebilirsiniz. Umarım ayrılmadan da bir kurtuluşa erersinizEşim olacak kişi ile 20 yıla yakındır birlikteyiz. Son 1 yıla kadar büyük problemler yaşamadık ama bu sene ne yaptıysam düzelmedi bişeyler. Genelde benim kıskançlıklarım onun öfke kontrolsüzlük problemini iyice tetikledi.şu anda da kendini tamamen iletişime kapattı heryerden engelledi ve 2. Bir evimiz var gitti orda yaşıyor 6 ay boyunca eve gelmeyecekmiş ondan sonra karar verecekmiş.boşanalım dedim onu da hemen yapmak istemiyor. 2 çocukla cidden hiçhoş bir durumda değilim. İşe yarayacağını da asla düşünmüyorum sizin fikirleriniz nelerdir
Uzaklaşmak istemesini anlıyorum süre çok uzun ve saçma geliyorBen eşiniz gayet mantıklı bir harekette bulunmuş. 20 yıllık evli değilim elimle de çok kavgamız olmaz ama bazen ben bile tartışmalardan sonra ah diyorum şöyle kafa dinleyecek 2. Bir evim olsa da gitsem. Yani problemlerini büyük ise gerçekten mantıklı. Biraz kendinizi dinleyin yani içinize dönün uzaklaşmak bazen iyidir. Hayatınıza geriden bakmaya başlarsınız hatalar nelerdir daha iyi analiz edebilirsiniz. Umarım ayrılmadan da bir kurtuluşa erersiniz
Bence ona 6 aylık süre boyunca daha yazmayın. En son zaten tatsız olmuş boşanma üzerinden. En son diyin ki, "bende düşündüm bu 6 aylık sürenin bana iyi geleceğini. O yüzden seni gerekmedikçe bu sürede rahatsız etmeyeceğim." Olabilir. Kendi haline bi siz olmadan nasıl olduğunu anlasın. Sizde anlamış olursunuz hem.Evet onu biliyorum ama haklı haksız durumunu ne arıyor ne ben arıyorum inanın. Ya da mal saklamaya falan çalışmıyor istediğini alabilirsin diyor. O da
Kesinlikle ben de buna benzer şeyler düşünüyorum. Ah keşke ne yaşadığını bilebilsem. Tahmin bile edemiyorum.
En son yasal olarak bitirelim yazdım şimdi tekrar böyle yazarsam olur mu bilemedimBence ona 6 aylık süre boyunca daha yazmayın. En son zaten tatsız olmuş boşanma üzerinden. En son diyin ki, "bende düşündüm bu 6 aylık sürenin bana iyi geleceğini. O yüzden seni gerekmedikçe bu sürede rahatsız etmeyeceğim." Olabilir. Kendi haline bi siz olmadan nasıl olduğunu anlasın. Sizde anlamış olursunuz hem.
Banada fazla gelirdi sanırım. Yani mesajı siz toparlayacı şekilde bağlarsınız. Mesela siz onu kendi haline 1 2 ay en fazla bıraksanız genelde erkeklerde bu sürede dank ediyor. Bir anda ilgi kesilince anlıyorlar. Şuan sürekli siz varsınız doğal olarak yalnız kalamıyor ben onu demke istiyorum. En kötü o süreden sonra yazarsınız ama o yazar gibi geliyor bana.En son yasal olarak bitirelim yazdım şimdi tekrar böyle yazarsam olur mu bilemedimsana iyi gelebilir ama bana fazla ben 6 ay bekleyemem kimseyi. Bir iki hafta daha düşün sonra davayı açalım dedim. Benim bu haftalarda yoğunluğum var o da o sıra düşünmeye devam etsin. ardına dedim boşanma işini halledeyim. Ses gelmedi.
Ben burada bir üyeyle sohbet ediyordum. Eşi biraz, uzaklaşalım kafamı dinlemek istiyorum deyip ayrı ev tutup üç ay kalmış. Bir gün arkadaşı konuşmaya çağırmış, arkadaş süslenmiş gitmiş eve dönüyor galiba diye.Adam ise boşanalım demiş, meğer sevgilisi ile kalmiş o evde o sürede.benim en çok merak ettiğim şey buna benzer bir durum yaşadınız mı ya da çevrenizde yaşayan olup düzeltildi mi evlilikleri? Bu yöntemin sonucu ne olacak ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ve bunu 2 yıl önce biri bana dese gülüp geçerdim. Asla yapmaz derdim ama yaptı
Feci inatçı ben zaten 1 aydır yanında değildim ona rağmen asla sakinleşmemiş aynı öfkede bekliyor. Gram pişmanlık yoktu bugün mesajlaştığımda. Yüzünü bile canlı görmedim desem yeri 1 ay oldu o da aynı şekilde beni ve çocukları görmediBanada fazla gelirdi sanırım. Yani mesajı siz toparlayacı şekilde bağlarsınız. Mesela siz onu kendi haline 1 2 ay en fazla bıraksanız genelde erkeklerde bu sürede dank ediyor. Bir anda ilgi kesilince anlıyorlar. Şuan sürekli siz varsınız doğal olarak yalnız kalamıyor ben onu demke istiyorum. En kötü o süreden sonra yazarsınız ama o yazar gibi geliyor bana.
Neden kararı verecek olan kişi eşiniz? O ne derse o kararı mı uygulayacaksınız? Üzülün, ağlayın, acınızı yaşayın ama o adamın karşısında dik durun. Bakın düzelsin istiyorsanız, pazartesi açın davayı. Şayet sizi kaybetme korkusu varsa döner, tamamen bitirmişse siz de hayatınıza bakarsınız.En son yasal olarak bitirelim yazdım şimdi tekrar böyle yazarsam olur mu bilemedimsana iyi gelebilir ama bana fazla ben 6 ay bekleyemem kimseyi. Bir iki hafta daha düşün sonra davayı açalım dedim. Benim bu haftalarda yoğunluğum var o da o sıra düşünmeye devam etsin. ardına dedim boşanma işini halledeyim. Ses gelmedi.
Aynı şeyleri düşündüm biriyle yaşamak için mi istiyor rahat rahat diye ama biriyle yaşasa niye herkesin bahsettiği kadar kendini salsın. Fiziksel olarak çok kötüydü bir iki paylaştığı fotoğrafı gördüm ütüsüz kıyafetler, saçları boyardı bembeyaz bırakmış, bakımsız çok farklı bir hale gelmiş. Sekreteri ile görüştüm çok kötü görünüyor diyor. İşte de kimseyle konuşmuyormuş morali çok bozuk dedi. Velevki biri olsa onla yaşamak istese çok rahat yaşar artık ama bu kadar özbakımını bırakır mı? Ve işyerinde fotoğraflarımızı kaldırmamış. Çekindiği son fotoğraflarda üzerinde benim hediye ettiğim ceketler vardı onları giyindiğini gördüm . Bu nedenlerden kadın olayı oturmuyor yoksa ilk bende kadındır nedeni kesin dedimBen burada bir üyeyle sohbet ediyordum. Eşi biraz, uzaklaşalım kafamı dinlemek istiyorum deyip ayrı ev tutup üç ay kalmış. Bir gün arkadaşı konuşmaya çağırmış, arkadaş süslenmiş gitmiş eve dönüyor galiba diye.Adam ise boşanalım demiş, meğer sevgilisi ile kalmiş o evde o sürede.
Siz bilirsiniz siz yaşıyorsunuz içindesiniz. Eşinizi tanıyorsunuz ne yapıp ne yapmayacağını da bilirsiniz.Feci inatçı ben zaten 1 aydır yanında değildim ona rağmen asla sakinleşmemiş aynı öfkede bekliyor. Gram pişmanlık yoktu bugün mesajlaştığımda. Yüzünü bile canlı görmedim desem yeri 1 ay oldu o da aynı şekilde beni ve çocukları görmedi
Yo kararı verebilmem için 6 ay lazım ama sen öncesinde istersen aç dedi bana. Benim de gücüm yoktu ama bugün güç toplayıp açalım dedim. Cevap vermedi. Birkaç hafta işlerimle ilgili önemli bir sürecim var boşanmayı aynı ana getirmek istemiyorum çünkü ister istemez insanlarla iç içe olacağım bir süreçteyim sıkıntı yaşarım ama 2 - 3 hafta sonra kafam rahat. O zaman açıkçası açmayı düşünüyorum. O açmasa da ben açtım demeyi düşündüm bugünNeden kararı verecek olan kişi eşiniz? O ne derse o kararı mı uygulayacaksınız? Üzülün, ağlayın, acınızı yaşayın ama o adamın karşısında dik durun. Bakın düzelsin istiyorsanız, pazartesi açın davayı. Şayet sizi kaybetme korkusu varsa döner, tamamen bitirmişse siz de hayatınıza bakarsınız.
Tanıyordum bu son bir iki sene ben de tanıyamaz oldum sanki bambaşka biri.Siz bilirsiniz siz yaşıyorsunuz içindesiniz. Eşinizi tanıyorsunuz ne yapıp ne yapmayacağını da bilirsiniz.Allah gönlünüze göre versin.
Aklıma iki ihtimal geliyor şimdi de. Birincisi size karşı vicdan azabı duyduğu bir şey yapmış olması,ikincisi kumar. Depresyon ise konular bunlar olabilir.Aynı şeyleri düşündüm biriyle yaşamak için mi istiyor rahat rahat diye ama biriyle yaşasa niye herkesin bahsettiği kadar kendini salsın. Fiziksel olarak çok kötüydü bir iki paylaştığı fotoğrafı gördüm ütüsüz kıyafetler, saçları boyardı bembeyaz bırakmış, bakımsız çok farklı bir hale gelmiş. Sekreteri ile görüştüm çok kötü görünüyor diyor. İşte de kimseyle konuşmuyormuş morali çok bozuk dedi. Velevki biri olsa onla yaşamak istese çok rahat yaşar artık ama bu kadar özbakımını bırakır mı? Ve işyerinde fotoğraflarımızı kaldırmamış. Çekindiği son fotoğraflarda üzerinde benim hediye ettiğim ceketler vardı onları giyindiğini gördüm . Bu nedenlerden kadın olayı oturmuyor yoksa ilk bende kadındır nedeni kesin dedim
Okuduğunuzda bile ne kadar can sıkıcı geliyor değil mi bana bu durum yaşatıldı.hem de birkaç yıllık bir adamdan değil yıllarca aynı yastığa baş koyduğum asla yarı yolda bırakmaz dediğim adamdan bunu yaşadımKimse kusura bakmasın hala evliyken hemde 20 sene koca bir ömür kadın gençliğini bir adama harcayıp ondan iki cocuk yapmışken aranızda cok büyük bir problem bile olsa ben 6 ay gidiyorum cart curt diyemez. Aklında ayrılmak mı var? Depresyonda mısın? Borç morç bişeye mi girdin? Her ne haltın içindeysen zaten söylesen en fazla olacak olan ne? boşanmak ona da okeysin o zaman o kadına kısmi açıklama yapıp biraz düşünmek istiyorum der gidersin 10 gün sonrada sorunları çözmek mi istiyorsunuz bitirmek mi istiyorsunuz karar verir bakarsınız. 6 ay ne? bu cocukların derdi var tasası var sıçarlar depresyonuna gitsin tedavi olsun o zaman. Ben böyle gamsız ve bencilce bir hareketi kabul etmezdim.
Evet olabilir. Peki vicdan azabı duyduğu birşey yapmış olsa niye bana sert davranıyor bu kadar tahammül edemiyor cümle kurmama. Asla yazma, cevap yazma, senle muhatap olmak istemiyorum gibi sanki ben ona bir hata yapmışım gibi benden vebalı gibi kaçıyor. Çok sevdiğini söyleyen adamın birden bu kadar kaçması da anormal. Ya da vicdan azabı duyduğu kişiye insan yazma konuşma seni görmek istemiyorum der mi?Aklıma iki ihtimal geliyor şimdi de. Birincisi size karşı vicdan azabı duyduğu bir şey yapmış olması,ikincisi kumar. Depresyon ise konular bunlar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?