6 ayda 53 kilo şaka gibi:)

Günaydın cnm
2 si 1 arada içiyorum şu an.. Kahvaltıda ne yerim bilemiyorum kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum ya da psikolojik bilemiyorum. Çarşamdaa tartıldığımda tam 66 idim dün tartıldım 64.9 çıktım birgünde o kaadar gidermi ki :(
dün çok spor yaptım bacaklarım ağrıyor..

günaydın tatlım valla süpersin yaa ne güzel işte gider tabi neden gitmesin dünkü sporun faydası olmuştur... ben yaptım kahvaltımı şimdi ev işleri malum hergünki seyler ayrıca desteğin için cok teşekkür ederim bitanem...iyiki varsın

günaydın tatlım valla süpersin yaa ne güzel işte gider tabi neden gitmesin dünkü sporun faydası olmuştur... ben yaptım kahvaltımı şimdi ev işleri malum hergünki seyler ayrıca desteğin için cok teşekkür ederim bitanem...iyiki varsın

çeyrek tostumu yedim 2 bardak su ile yeşillik zeytin peynir.. Birazdan spor başlıyor benim içinnn.Rica ederim tatlım destek olmazsa biraz zor :(

çeyrek tostumu yedim 2 bardak su ile yeşillik zeytin peynir.. Birazdan spor başlıyor benim içinnn.Rica ederim tatlım destek olmazsa biraz zor :(

gayet iyi gidiyorsun şimdilik bende ekmeksiz peynir salatalık domates yedim yanında da 5i bi biyerde... haklısın canım destek cok önemli gercekten yaa

merhaba kızlar...vallahi size katılmayı çok ıstıyorumdaa şöyle bı sıkıntı var bebek istıyoruz bır aydırda korunmuyoruz..bu ay tutturamadık..yenı bıttı reglım..bır yandan zayıflayıp hamıle kalmayı ısterken bır yandan bebek ıstıyorum.eşimin kıloyla bı sorunu yok adamın hoşuna gıdıyor hasta :) bır akıl verın bana 29 yaşındayım 1,67 boyum 82 kıloyum ya :(( ve ılk bebek olacak sanırım bu halde ben 100 kg dan asağı doğuramam

merhaba kızlar...vallahi size katılmayı çok ıstıyorumdaa şöyle bı sıkıntı var bebek istıyoruz bır aydırda korunmuyoruz..bu ay tutturamadık..yenı bıttı reglım..bır yandan zayıflayıp hamıle kalmayı ısterken bır yandan bebek ıstıyorum.eşimin kıloyla bı sorunu yok adamın hoşuna gıdıyor hasta :) bır akıl verın bana 29 yaşındayım 1,67 boyum 82 kıloyum ya :(( ve ılk bebek olacak sanırım bu halde ben 100 kg dan asağı doğuramam

canım katıl tabi bu diyeti değiştirebilirsin kendince mesela akşamları biraz sebze yemeği ye corba yerine yanında salata... öğleyinde sadece salata yada yogurt ye sonucta bunlar sağlıksız seyler değil ve aralarda da bol bol meyve ye önmeli olan 3 beyazdan uzak durmak... spor yapma bence hamilelik falan olur belki... onun dısında yemeğini azaltarak yap işte.. önemli olan burda destek olmak birbirimize... bana kalırsa biraz kilo verince hamile kal derim... ilk hamileliğimde 76 kilo ile hamile kaldım ve tammmmmmmm 96 kilo ile doguma girdim yani ister istemez kilo alınıyor tabi bu senin elinde bi diyetisyenle görüşeceğim tekarar hamile kaldıgım zaman eski halime dönmek istemiyorum bende istiyorum bebek ama 60 a düşmeden hamile kalmak istemiyorum son 8 kilom kaldı...ve benim boyum da 1.55 yanitop gibi olmuştum gören şaşıp kalıyordu bana ne oldu diye... hatta ikiz mi diye soranlar oluyordu bi gün sinirim bozuldu kadının biri ikizmi diye sorunca hayır dördüz dedim:60: baktı kaldı ölece acıdı resmen bana :1::1:

canım katıl tabi bu diyeti değiştirebilirsin kendince mesela akşamları biraz sebze yemeği ye corba yerine yanında salata... öğleyinde sadece salata yada yogurt ye sonucta bunlar sağlıksız seyler değil ve aralarda da bol bol meyve ye önmeli olan 3 beyazdan uzak durmak... spor yapma bence hamilelik falan olur belki... onun dısında yemeğini azaltarak yap işte.. önemli olan burda destek olmak birbirimize... bana kalırsa biraz kilo verince hamile kal derim... ilk hamileliğimde 76 kilo ile hamile kaldım ve tammmmmmmm 96 kilo ile doguma girdim yani ister istemez kilo alınıyor tabi bu senin elinde bi diyetisyenle görüşeceğim tekarar hamile kaldıgım zaman eski halime dönmek istemiyorum bende istiyorum bebek ama 60 a düşmeden hamile kalmak istemiyorum son 8 kilom kaldı...ve benim boyum da 1.55 yanitop gibi olmuştum gören şaşıp kalıyordu bana ne oldu diye... hatta ikiz mi diye soranlar oluyordu bi gün sinirim bozuldu kadının biri ikizmi diye sorunca hayır dördüz dedim:60: baktı kaldı ölece acıdı resmen bana :1::1:

ay allah da seni güldürsünn koptum vallahi ikondakı gibi 4 üz hee :1::1: dediğin gibi dikkat ederek hem hamıle kalayım hemde kılo almak yerıne vereyım ben..korunmaya başlayıp cocuğu ertelemektense..hamile olduğumu oğrenıncede dıyetısyen eşliğinde devam ederim doğru dıyorsun..koşu bantım var evde fakat benımde hep aklımdaydı sakıncası olurmu hamıleyken evde yuruyuş yapsam dıye..sence ne yapayım canım..

Son düzenleme:
ay allah da seni güldürsünn koptum vallahi ikondakı gibi 4 üz hee :1::1: dediğin gibi dikkat ederek hem hamıle kalayım hemde kılo almak yerıne vereyım ben..korunmaya başlayıp cocuğu ertelemektense..hamile olduğumu oğrenıncede dıyetısyen eşliğinde devam ederim doğru dıyorsun..koşu bantım var evde fakat benımde hep aklımdaydı sakıncası olurmu hamıleyken evde yuruyuş yapsam dıye..sence ne yapayım canım..

anlattıgım herkes gülüyo zaten sende gül bakalım siz dalga geçin benle he he heee:52::52::52::52: valla şaka bi yana da gerçekten cok kötü olmuştum yaa hatta dogumdan cıktıktan sonra doktorum kolidorda gez biraz dedi bana bende basladım gezmeye ama hala göbek oldugu gibi duruyo (sezeryan olmuştum) kolidordaa beni görenler acıyarak baktıkları gibi bide bana ALLAH kurtarsın diyolardı dogum yaptıgıma inanmıyordu kimse yaa ayyy sorma cok kötü şeyler aslında ama şimdi gülüp geçiyom artık... canım zaten hamilelikte yürüyebildiğin kadar yürü... kosu bandının bi sakıncası olmaz bence benimd evar ben de yürümeyi düşünüyom hamilyken tabi düşmemeye dikkat et artık ALLAH korusun bitanem... doktoruna danış tabi gene de düşük derecede yürürsün tatlım abur cubur yemezsen ve gazlı içecek içmezsen fazla kilo almazsın... benim cok acemiliğime geldi ama ikncide öle olmucak tabi...

sabah 07:00 da 1 domates 1 salatalık biraz peynir 1 zeytin ve beşibiyerde çay

saat 10:30 gibi beşi bi yerde çay

öğleyin 12:00 akşamdan kalan brokoli salatası ve fırında 2 parca tavuk

ikindi 1 dilim haşhaşlı çörek

akşam yokkkk

12 brk su ve 3 fincan kendi bitki çayımdan içtim

evet bu gün güzeldi aslında çöreği telafi ettim sayılır....

sabah 6:30 da kalktım kahvaltımı yaptım şimdi ev işleri birazdan pazara gideceğim akşama burda olurum inşallah kendi kendime konusmak bile güzelmiş içimi döküyom vallaaa

günlük menümü paylaşayım hemenn

sabah 6:30 kalktım ve 1 domates 2 zeytin yarım salatalık biraz peynir 1 beşibiyerde çay

öğle 2 kase kısır yanında 1 brd kola:( cok sıcaktı içim yandı içtim buz gibi dayanamadım yaa

akşam yok

sonra biraz kiraz çilek ve kuruyemiş

8 brd su az içtim bugün suyumu... 1 beşibiyerde 1 sade kahve 2 şekersiz cay
bugün nedense pek iyi değildim yaa yarın kaldığım yerden devam hatta ceza bana öğle yemeği yemicem:45:

günlük menümü paylaşayım hemenn

sabah 6:30 kalktım ve 1 domates 2 zeytin yarım salatalık biraz peynir 1 beşibiyerde çay

öğle 2 kase kısır yanında 1 brd kola:( cok sıcaktı içim yandı içtim buz gibi dayanamadım yaa

akşam yok

sonra biraz kiraz çilek ve kuruyemiş

8 brd su az içtim bugün suyumu... 1 beşibiyerde 1 sade kahve 2 şekersiz cay
bugün nedense pek iyi değildim yaa yarın kaldığım yerden devam hatta ceza bana öğle yemeği yemicem:45:

Nasıl iyi olabilirsin canım bu menüyle.yapma çok çok çok ama çok sağlıksız üstelik sabah 6 dan 11 lere kadar ayaktasın.bir domates yarım salatalık nedir bir kilo domates salatalık yesen tüm gün başka bir şey yemesen inan daha sağlıklı ve daha çok kilo verirsin.valla hasta olmandan korkuyorum.

Nasıl iyi olabilirsin canım bu menüyle.yapma çok çok çok ama çok sağlıksız üstelik sabah 6 dan 11 lere kadar ayaktasın.bir domates yarım salatalık nedir bir kilo domates salatalık yesen tüm gün başka bir şey yemesen inan daha sağlıklı ve daha çok kilo verirsin.valla hasta olmandan korkuyorum.

canım beni düşündüğün için cok saol... iyi değilim derken yani diyetimi tam yapamadım anlamında demiştim tatlım yoksa cok şükür gayet enerjik ve sağlıklıyım ben kilo verdikçe mutlu oluyorum ve gerkesiz seyler yediğim zaman mutsuz oluyorum

sabah 8:30 da kalktım ve güzel bi kahvaltı 1 domates biraz peynir 5 zeytin 1 fincan bby içtim... onlar bile cok geldi karnım şiş vallaaaa.... bugün eşim nöbetçi ev işleri beni beklerrrr güzelce bi temizlik yapayım diyorum hem spor olur... hadi sonra dönerim geri ....

Az veren yağdan , çok veren kastan diye boşuna dememişler. Sağlığından olma canım, muhakkak değerlerini ölçtür. Umarım sağlıklı sağlıkl zayıflarsın.

Az veren yağdan , çok veren kastan diye boşuna dememişler. Sağlığından olma canım, muhakkak değerlerini ölçtür. Umarım sağlıklı sağlıkl zayıflarsın.

canım cok şükür hiç bi sıkıntı yok aslında kiloluyken daha kötüydüm hem psikolojik olarak hemde sağlığım acısından... düşünüyorum da bu çeşitlilik şimdiki zamanda var... eskiden insanlar bi arpayla bulgurla karın doyururmuş ama onlar daha sağlıklıymış şimdi bi bakıyon çeşitçeşit hastalık ve bunların sebeplerinden biri de kilo... bana göre sağlık=zayıflık:)))) tabi herkesin düşüncesine de saygım var ayrıca beni düşünmen hosuma gitti teşekkür ederim bitanem böle yapmak zorundayım yoksa veremiyorum ben kilo... zaten az kaldı 8 kilo daha vereyim ondan sonra daha dikkatli olacagımm...

ohh cok şükür temizlik bitti yemeğimide yaptım öğleyin de bi kase semizotlu yogurt yedim içinede keten tohumu nane ve pulbiber attım az önce de 1 yeşil çay 1 beşibiyerde cayımı içtim şimide bacaklarımı uzatıp oturcam yoruldum yaaa offf ha bide bi avuç fıstık yedim akşama telafi ederim sorrun değil önemli olan akşam 6 dan sonra kaçamak yapmamak...

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı fındık yağı
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 orta boy beyaz soğan
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı acı kırmızı pul biber
2 çay kaşığı köri tozu
1 silme çay kaşığı karabiber
200 gram bal kabağı
1 su bardağı tavuk suyu (derisiz tavuk göğüsten)
1 su bardağı light süt
Yapılışı: 200 gram temizlenmiş ve doğranmış bal kabağını üzerini kapatacak kadar su ile birlikte yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Karışımı blenderdan geçiriniz. Soğanları ve sarımsakları kıyınız. Fındıkyağı, zeytinyağı, soğan ve sarımsağı bir tencereye koyunuz ve kısık ateşte 1-2 dakika kavurmadan çeviriniz. Üzerine baharatları ekleyiniz. İçerisine bal kabağı püresini, tavuk suyunu (derisiz yıkanmış tavukgöğüslerini üzerini kapatacak kadar su ile tavuklar pişinceye kadar orta hararetli ateşte pişirerek hazırlanır) ekleyin ve karıştırarak kısık ateşte 10-15 dakika pişiriniz. Karışımı blenderdan geçiriniz. En son sütü çorbayı çırparak ekleyiniz. Taze nane yaprakları ile birlikte sıcak servis ediniz.

BUNU BULDUM NETTEN PAYLAŞMAK İSTEDİM BU CORBAYIM HAFTADA SADECE 1 GÜN İÇECEKSNİZ TÜM GÜN BOYUNCA SADECE BU CORBA YENECEK BAŞKA BİŞİ YOK UNUTMAYIN SADECE 1 GÜNLÜK...

az önce midem kazındı biraz leblebi(10 kadar) ve diyet bisküvi yedim 6 tane... akşam yemeğine 2 saat var

Kızlar mrb bende 13 aralıkta başladığım diyette 2.5 ayda şuanki kiloma düştüm yani 78 den 60.5 e ama şimdi aylardır takıldı yesemde aynı kilodayım yemesemde eşimle iddiaya girip başladım diyete ve temmuzun 1 ine kadar 58 kilo olmam lazım onca kilo gitti 2 kilo gitmiyo bildiğiniz teknikler varsa yazarmısınız

Kızlar mrb bende 13 aralıkta başladığım diyette 2.5 ayda şuanki kiloma düştüm yani 78 den 60.5 e ama şimdi aylardır takıldı yesemde aynı kilodayım yemesemde eşimle iddiaya girip başladım diyete ve temmuzun 1 ine kadar 58 kilo olmam lazım onca kilo gitti 2 kilo gitmiyo bildiğiniz teknikler varsa yazarmısınız

mrb canım bazen oluyo öle takılmalar ama sende cok güzel kilo vermişsin neler yaptın anlatırmısın varmı uyguladıgın bi liste falan... ben kilom takıldığında ayran detoksu yapmıştım 2 günlük onu tavsiye ederim takılma noktasını onla kırdım...ki ayrıca temmuza kadar 5 kilo bile verirsin hiç sıkma canını tatlım...ya da ilk sayfadaki listeyi uygula bakalım oda güzel ben daha yeni başldım ona bakalım cuma günü belli olacak kaç kilo verdiğim...

Back
X