6.ayda kalçada batma kasılma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi aryaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bende 21 haftalık hamileyim.bendede bikaç haftadır aynı tarif ettiğiniz gibi sol kalçamda içten kemikte bi ağrı oluyo.yürürken çok ağrı yapıyo.topallar gibi gidiyorum valla.bende yürüyüşü arttırıp soda içmeye başlayayım bari..inşallah iyi gelir banada tavsiyeleriniz..

benimde tam 6. aya kadar devam etti kalçamdaki batmalar.Benimki kuyruk sokumu batmasıydı. Ay çok zordu oturup kalkmak. Ama 1 aydır geçti.

benim sağ tarafımda aynı öyle batma var yürümekte zorlanıyorum topallatıyo
üstelik 12.haftadayım

kızlar aynı agrı bugun bende bı anda basladı sag bacagımı oynatamıyorum bende 31.haftadayım cumartesı bebısım ıcın alısverıs yapıcaktık haftalardır bu an ı beklıyodum umarım gecer hepımıze hayırlı dogumlar gecıcek bu zor gunler ıns..

Aynı ağrı bendede var. 32. haftamdayım ve 10 haftadır sol kalça eklemimde çok kötü bi ağrı var ama ne yürüyüşle nede başka bişeyle geçmiyor. Doktor ayağımın altna yastık koyarak istirahat etmemi söyledi. Sabaha kadar acıyla kıvranıyorum. Bebişim gelmeden uykuyu unuttum:bbo: ınşallah Allahım hepimize acil şifalar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…