6 aylik esim aldatti:(

Canim Allah yardimcin olsun bu konularda yorum yapan çok olur ama eminim sen kendi bildiğini yapacaksın inşallah hakkında hayırlısı olur :/

Lüks otel yetmezse, bır mücevher istersin olay çözülür. Bu zamanda maddi kaygın olmayan koca bulmuşum da bunuyon. Erkek bu, elinin kiri. Onca kadın arasından onu sen kapmışın. Boşşveeer

...

Sen midesizsin bu adam diyemeyeceğim kusura bakma bu yaratigin yanindasin hala oh beee erkek olsam sizin gibi kariyi herkes ister aldat aldat barisiriz nasil olsa kafasinda.

düşüncelerimi yazmışsın, genişlikte son nokta! kocan rezilin teki kimden saklıyorsun bütün bu olanları. bide otele gtmişsin kocan göndermiş valla ona razı geldiysen aldatılmayıda unutur yoluna devam edersin.

Aynı şekilde düşünüyorum. Bir vukuatı olmayan eşimi gidip boşayasım geliyor ne de olsa herkes aldatıyo bugün olmazsa yarın yapacak bu şüpheyle yaşanmaz diyecek moddayım. Ama burda erkekler kadar kadınlar da suçlu bu adamlar gidip başka adamlarla aldatmıyor ki, hemcinslerimizle aldatıyor. Bi kısmı farkında olmasa bile çoğu bile bile takılıyor. Onu sevmiyor, yok çocuğu için yok şuan ayrılamıyor diye kendini kandırıyor.İnsanlar bu kadar geri zekalı olmak zorunda mı?

Kadını ara ama her dediğine inanma ama eşinizin hiçbir dediğine inanma! Bence coluk çocuk yokken kaç kurtul. ..uslanmaz böylesi. ..sen aynı şeyi yapsaydin affeder miydi? Uzak dur bence o adamdan ....ben hayatımdaki herkes için her zaman "beni hakediyor mu "diye bakarım. ..iyi yöntem tavsiye ederim

Sana yapilan kadar, 1 yildir bekarim diye bir genc kizi kandirdigini düşün ve bas tekmeyi. 1 yildir kendini bekar tanitip, bir genc kizin hayalleriyle oynadi, seni de aldatti adi pislik.

Bence sen akıllıca davranmiyorsun benim bir arkadasim var
Kocası onu her yakalamasinda kendine bir ev aldiriyor
Otel de bir hafta tatil neymiş
Nasıl olsa barisacaksin bir daha ev araba iste
Arkadaşın gayrimenkul kraliçesi olacak bu gidişle desene vay be ne akıllı kadınlar var

Bir anlık hataya düşmüş işte olayın şokuyla ama şimdi o da düşününce otel teklifinin ne kadar gereksiz olduğunu düşünüyodur.

Lüks otel yetmezse, bır mücevher istersin olay çözülür. Bu zamanda maddi kaygın olmayan koca bulmuşum da bunuyon. Erkek bu, elinin kiri. Onca kadın arasından onu sen kapmışın. Boşşveeer

...
maddi kaygim yok derkrn meslegimi birakirken icin soylemistim hepimiz para kazanmk icin calidmiyotmuyuz maddiyata dayali bir iliski ve evlilik degildi her konuda esit sartlardayiz ben manen yikildjm para icib olsaydi dediginuz gibi forumlarda careler aramazdim

Sana yapilan kadar, 1 yildir bekarim diye bir genc kizi kandirdigini düşün ve bas tekmeyi. 1 yildir kendini bekar tanitip, bir genc kizin hayalleriyle oynadi, seni de aldatti adi pislik.

kendime uzuluyorum ayruca 6 aydr istda degiliz bu sure icin de 2 kez gorustugu ve disarda tanistigi bir erkekle hemen sevgili olduysq onda da sorun vardir

kendime uzuluyorum ayruca 6 aydr istda degiliz bu sure icin de 2 kez gorustugu ve disarda tanistigi bir erkekle hemen sevgili olduysq onda da sorun vardir

Sanane elin kızı işte, ister sevgili olur ister olmaz. Evli olduğunu bilmiyormuş sonuçta dimi?

Çok acı

Sanane elin kızı işte, ister sevgili olur ister olmaz. Evli olduğunu bilmiyormuş sonuçta dimi?
bilmedigini soyledi ama 2 gun boyunca aramayw devam etti acmadi teli tabi aradiginda denk geldim hala inkatr madem oyle ogrendikten sonra ndn ararsin yada bana ulasmaya calisirsin ben sadece kizdan tek bir mail gordum benjm icin uzulme yazan sobra beni aradi esim o an yanindaydi elimden alfi teli ben uzerine gittom olayin ama kiz farmettirdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…