6 aylik esim aldatti:(

ya bunlari okudukca hem uzuluyorum, hem de korkuyorum.. ben de esimle 5 yillik birliktelik sonrasi evlendim, ben de kendisine cok guveniyorum, ve bir gun basima boyle bir sey gelirse sanirim yasayacagim hayal kirikliginin haddi hesabi olamaz. her sey insanlar icin, bir gun biz de boyle bir durumla karsi karsiya kalabiliriz. sizi cok iyi anliyorum. cok guvendiginiz insan hic beklemediginiz seyler yapmis. ama heralde benim guvenim yikilan apartmanlar gibi cokerdi heralde. ve bir daha dokunamazdim esim dedigim insana. o herseyi goze almis, sizi kaybetmeyi goze alarak bu islere girmisse o zaman birakin sizi kaybetsin. cunku sizi ve sevginizi hic hak etmiyor. siz de ileride degerinizi bilen biriyle olursunuz.

Yapmayın inandınız mı buna
Adam 1 yıldır birlikte siz öğrendiniz sizi üzdüğü için mi üzülmüş

Canım sana vereceği temiz bi sevgiyi kirletilmemiş bir sadakati çok görmüş.Evliliğinizin onurunu otel köşelerinde harcamış. Bu satten sonra size tirilyonlar verse yaralarınız onarılacak mı?

Şimdi kadın da buraya başlık açıp dese ki 1 yıllık sevgilim 6 aydır evliymiş. İnanır mıydık?

bu olay çok tanıdık

birde ben 6 yil gecmis ve bu kadar zamanda nasil anlayamamisim egilimi oldugunu kendime o kadar kiziyorumki

Kendinize asla kızmayın. Normal olan sizin davranışınız. Sevmek güvenmek sonuçta evlilikte olması gereken şeyler. Sürekli acabalarla zaman geçmez ki. Eşiniz bu güveni boşa çıkardı. Suçlu olan kızılması gereken o. Sakın kendinize yüklenmeyin. Asla.

Yaparken üzülmemiş duyunca mı üzülmüş. Ben sana diyim daha kurcalasan bunun neleri çıkar. Yarın bi gün çocuğu çıksa şaşırma

Of aldatma konulari beni cok uzuyor.cok aci gercekten.bir de arkadaslar konu sahipleri ne yapayim ayrilayim mi gibi seyler yazdiginda ,ayrilma istersen hayret birsey seklinde ters cevaplar yazmasak.belki insan o anin sokuyla ne yapacagini bilmiyor olabilir ayrilmak kolay mi bir an cesaret edemez.ne bileyim bircok sebebi olabilir .oyle yazilmasi kirici oluyor bence.daha yumusak ifade edebiliriz sanki

Bu arada konu sahibi,en azindan henuz cocugun yokken ogrenmissin hayata yeniden baslamak daha kolay olabilir senin icin.bence aladatan erkek yeniden aldatiyor kendine yeni bir yol ciz derim ben

Kendinizi dinlemeyin zaman tanimayin kendinize bi bakmissiniz kabullenmissiniz ve hep boyle gitmis ... kadinlar affettigi surece erkekler aldatmaya devam ediyor bunu akliniza yazin...

ah canım yaa
bu aldatma mesajlarını okuyunca kötü oluyorum
bence sen öncelikle bi güzel kafanı dinle biraz şokta gibisin
kocanda tam bir öküzmüş ulan 6 aylık karını aldatmak nedir arkadaşım yaa??
sana tabi boşan et demiycem o senin bileceğin iş ama ben senin yerinde olsam daha yeni evlenmişsin çocuğunda yok kabul edemezdim.. bi kere yapan %99.9 yine yapar.. öküz bide 1 yıldır devam ediyomuş he ne diyim ben böyle erkeklere. şerefsizler,, sen kendi hayatına bak işine gücüne başlarsın çalışırsın sana değer vermeyen bir erkekle hergününü o anları düşünerek geçirmezsin..

Ye iç kafanı topla ödesin şerefsiz. Yol yakın iken dön bu evlikten. Adam sadakatsiz biri af edersen tekrar yapar kişiliği ortada. İleride buraya yine konu açarsın hamileyim eşim yine beni aldattı diye.

Madem sen onun için şehir değiştirdin oda aynı fedakarlığı yapsın senin için . Kendi şehrinde bir düzen kur bas tekmeyi.
Delileri kaybetme. Araştırmaya devam et sadece bir kişi ile aldattığını sanmıyorum. Başkaları da olabilir.

Adam kendi kendine gelip sana ben böyle bi halt ettim çok pişmanım affet dese bi yere kadar hak verebileceğim kafanızın karışık olmasına. Ama siz yakaladıktan sonra yaşadığı pişmanlığı gerçekçi buluyor musunuz siz gerçekten. Şuan bi hata yaptığını, sızı üzdügunu düşündüğü için değil aptallık edip daha dikkatli olmadığı için pişman sadece. Emin ol sen yakalamasaydın asla pişman olmayıp arttırarak devam edecekti.

Kendine affetmek için bahane arayıp durmaktan vazgeç. Adamın umurunda filan değilsin. Insan böylesi bi şerefsizliği değer verdiği bi insana yapmaz. Şu an tutusmasının sebebi tamamen sosyal sebepler. Ailesine çevresine rezil olmaktan, etrafa hoş gözükecek bi aile tablosunu prestijini kaybetmekten, huzurlu düzenli yaşamının karısmasından belki de maddi olarak ona zarar vermenden korkuyor sadece. Seninle hiç alakası yok yani olayin. Böyle hala ona itaat ederek de adamı rahatlatıyorsun. Affettiğin takdirde sadece daha titiz şekilde aldatmayı ve bu işte Profesyonellesmeyı öğreteceksin eşine. Bundan sonra düzenli bi ilişki yaşayıp başına bela olacak tipleri bulmaz da günü birlik senin hiç ruhunun bile duymayacagı eskortları tercih eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…