6 aylik esim aldatti:(

Ayrıl. Senin sadakatini hak etmiyor. Sinsi hem de baksana. Hatta bence evlılıgı hak eden biri değil. Onca yılın hatrına evleneyim demiş guvenebılecegım bırıyle. Ozel bırı bıle degılsın yani

Allah yardimcin olsun en azından çabuk gormussun yüzünü 6 aylık evlilik çocuk yok seçim senin yapabileceğine inaniyorsan devam edersin ama gençliğine yazık hangi birgun onu knt ederek geçireceksin gününü paranoyak olursun hayatını yaşamak varken bosverrrrr

Allah kolaylik versin canm ama unutulmiycak bişey yasamissin ve bu evliligine ve sana zarar verir evliliği bitirmek kolay değil belki ama katlanmak zorunda degilsin çünki hep bir şüphe olcak icinde ve bir kez yapan ki kac kere olmuş devamida gelir bence ailenle konuş iyi düşün allah yar ve yardimcin olsun..

Bas tekmeyi boşa gitsin. (Yorumları okumadim ama konuya göre bunu coktan yapmis olmalıydin)

Uzun zamandır kendine saygısı bu derece yerlerde bir kadın görmedim. İnşallah fakedir.

Ayyy çok mu üzülmüş kocişin öğrendin diye? Kıyamam yaa bence sen de onu lüks bir otele götür morali yerine gelsin. Var ya adam diğer kadından olduğuna daha çok üzülmüyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Hadi yine iyisin, yenisini bulana kadar sırf seninle takılır.

Yani burda o kadar cok yazildi cizildi ki keske genc kizlar evlenmeden gelip burayi okusa..hic bir erkek ama hic bir erkek isterse evliya olsun hayatini meslegni karakterini degistirmeye degmez!!!!! Meslegni sehrini aileni brakip gitmissin degdi mi simdi..gercekten cok uzuldum..6 yil emek verdim diyosun bu saatten sora sakin o yillara emeklere bakip da doneyim deme..zaten 6 yil birlikteymissnz belli ki adam icin rutine binmis yeni heycanlar aramis..bi kez yapan skildgnda inan bi daha yapacak..kendi hayatina bak..6 yilina uzulmeyi brakip kalan omrunu kurtarmaya bak..unutulmayacak kimse yoktr bu konuda da icini ferah tut.. uzgunum cabuk atlatirsin ins

Allahim kimseye yasatmasin insallah cok zor bir durum.
Asla kabul etmeyin ve uzatmayin normalde kolayca ayrilin demeyi sevmem ama bu katlanilabilecek bir durum.
Ki sizde hala gozumun onune geliyor demissiniz....
Evlenmeden once ve sonra eskort ayarlamak ve demek ya inanilir gibi degill.

Bazen adatildigini ogrendiginde nezaman neden kimle ve ispata gerek yokki. Adi ayse yada fatma ogretmen yada ev hanimi ne fark eder. X kisi ile aldatmis iste. Otesi yok.
Kabuletiside yok.

Bir kere yalanını yakaladığın insanın bin kere doğrusunu sorgularsın!!!

Affettin diyelim.Sürekli kontrol altında tutmak isteyeceksin.Her hareketinden şüphe duyacaksın.İşten eve gelir gelmez cep telefonunu gizlice kurcalamak isteyeceksin.Maillerini kurcalayacaksın.Kısacası paranoyak Bi insan olacaksın!!!
Terkettin diyelim.Bir süre Bi boşlukta olup Zaman'la duruma alışıp normale döneceksin ve unutacaksın...

Aptal olma ailene durumu anlat ve siktiri bas!!!

Tek tarafli yasamissiniz maalesef .sevseydi size boyle yapmazdi.kusura bakmayin esinize cok laf soylenmis hic haketmemis o zaman sana ailenden kimse birsey demesin etraf ne der kismindasin herhalde esle ilgili bir durumun yok galiba.sindir affet ikiniz sag biz selamet

Canimm çok gencsin. Çokta üzücü bir olay yasamissin. Bu adamla yola devam edersen her zaman bunlari kabul etmiş olacagini bil. Bu olay onun sonu asla olmaz. Hayatına kaldigin yerden devam edebilirsin. biz kadinlar sanildiginin aksine çok güçlüyüz. İçimizde büyük kirginliklar yasayip guzel kalpl
erimizle yeniden seviyoruz hayattaki herseyi...

güven kırılan bir ayna gibidir ne kadar yeniden kaldığınız yerden devam etmek istesenizde dokunduğunuz yerden batar ve kanatır...Eğer unutamayacaksanız (ki böyle bir şey unutulmaz asla, fotoğraf yazışma bir sürü ispat varken) affetmeyin kendinize haksızlık etmeyinnnn çocuğunuzda yokken sizi haketmeyen bir adama yıllarınızı heba etmeyinnn

Şu erkek milletine ne olduysa her gün bir aldatma konusu açılıyor şuraya, bu ne azgınlık bu ne cesaret? Yürek mi yiyor bunlar nasıl bu arsızlık, soru mu soruyorsunuz boşayın gitsin bu şuursuz adamdan çocuk mu yapacaksınız,eş diye ellerinizle yemek mi yapacaksınız? Bide cürretkarlığa bak otele yolluyor sus payı hesabı... Kusura bakmayın ama eşinizden iğrendim. Boşanın, NET. Yok boşamıyorsanız kurcalamayın eşinizin birşeyini lüks otellerde sefa sürüp susun?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…