6 aylik esim aldatti:(

Alti aylık evlisin daha.
Neyi dusunuyosun adam senle sevgiliykende aldatmış nişanliykende aldatmış evliykende aldatmis.
Ne demek kadınla konuşmama izin vermedi.
O telefonu onun kafasında kır yine de al telefonu konuş

Beni LÜKS otele gönderdi diyorsun. Nası yaa ve sen de bunu kabul edip gittin tatil yapmaya düşünmeye herneyse...İnanamıyorum. Zaten sen ayrılmayacağını belli etmişsin bu hareketinle daha neyi irdeliyorsun ki. Yani bunu nasıl kabul edersin bunca şeyi öğrendikten sonra? Lüks otel diye de belirtmişsin demek ki senin için bi artı off daha fazla yazamıcam

çok üzüldüm ama burada yazan diğer arkadaşlar son derece haklı. yeni evlisiniz ve başınızdan geçenlere bakın. üstelikte birlikte olabilmek için bütün hayatınızı yeniden şekillendirdiğiniz insanın bunu size yapmış olması yıkıcı ama ders verici bir olay olmalı sizin için. sizi bir otel yerleştirdiği için ona teşekkürünüzü güzel bir hesapla ödeyin. mailleri gördüğünüzü ve kadınında teli olduğunu söylemişsniz. barışmaya karar vermezseniz eğer - ki bence ele bile alınmamalı bu şık - bu maillerin çıktısını alın. fotoğrafları mutlaka saklayın. kadınlada görüşüp boşanmak istediğinizi vs. söyleyip ondan ses kaydı alabiliyorsanız çaktırmadan onuda alın ve davayı açın derim. Allah yardımcınız olsun ama bence olmuşta zaten. gizli kapaklı kalmasındansa karşılaşıp öğrenmeniz daha iyi olmuş.. bir çocuğunuz vs olmadan öğrenmiş olmanız sizin için bir avantaj bence. çünkü sonra ay çocuğum küçük, ay psikolojisi bozulur diyen çok kadın oluyor. en azından böyle bir durumunuz yok. onun için vazgeçtikleriniz kazanılmayacak şeyler değil ama ona olan güveniniz inanın asla yerine gelmeyecektir.

"Maddi kaygım da yoktu " " Lüks bir otele yerleştirdi beni "

Bu cumlelerinizden dolayı neden kafanız karışık anlayabiliyorum. Çocuk yok. Yeni

Kadınların üstüne yapışmış gibi bu durum ; " kadın affeder , erkek namus der.
Ve buna tek sebep yine kadınlar. 10 kişiden 9 u affetmese , mahkemede canına okusa bakalım böyle artacak mi

yok yaa kesinlikle affeder otel dönüşü şuraya yazıyorum

Biz tabi bu sene deniz yüzü göremeyince fesatlanıyoruz işte
Hakkını yemeyelim bey abimizin
Ya anasının evine bıraksaydı
Helal valla

Bence de
Git lan ananin evine de diyebilirdi
50 lira verip
Yigidi oldur hakkini yeme

Gerçek bir konu mu bilemedim ama gerçekmiş gibi yazıyorum ;

Madem oteldesiniz ; yatağı buruşturun.
Kravat, gömlek ayakkabı koyun yerlere. Banyoda suyu açın. Ve yatakta uzanır vaziyette bekleyin onun geleceğini bildiğiniz anda.

O tepki , o içeriye girdiği andaki acı yeter ona.

Ben bazen bu hemcinslerime şaşıyorum.nerdeyse kendisi haksiz çıkacak eskort ne ALLAH aşkına hiç mi sizin kendinize sayginiz yok .ben çıngar çıkarırım.pisliğini yüzüne vurur evden s.......ir ederim yuh yani .

yok yaa kesinlikle affeder otel dönüşü şuraya yazıyorum

yuvası yıkılsında ohh işte falan demek için yazmıyoruz sonuçta. karşıdakide hemcinsimiz onu düşünerek yazıyoruz. bence yorumları dikkate alırsa boşanır yok almazsa dediğin gibi otel çıkışı barışır üstelik şunu savunur : bidaha böyle birşey olursa ayrılırım, aklını başına al vs dedim yapıcağını sanmıyorum

tabi hatayı kendinde arıyor olabilir işte ben eve bağlayamadım vs gibisine

Kadını arayıp da kendi canını daha çok acıtmaya gerek yok.
Lakin sevgililikten beri aynı kadınla aldatılıyorsun biteceğini mi sanıyorsun bunun da hala evi terk etmek yerine eşinin tuttuğu LÜKS oteldesin.
Sen ayrılmazsın bence bi çocuk yaparaın sonra yine aldatıldığını öğrenip vah tüh dersin.

Sonra da Allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…