- 4 Aralık 2010
- 1.444
- 738
- 323
- 39
- Konu Sahibi butterflymine88
-
Gerçek bir konu mu bilemedim ama gerçekmiş gibi yazıyorum ;
Madem oteldesiniz ; yatağı buruşturun.
Kravat, gömlek ayakkabı koyun yerlere. Banyoda suyu açın. Ve yatakta uzanır vaziyette bekleyin onun geleceğini bildiğiniz anda.
O tepki , o içeriye girdiği andaki acı yeter ona.
yuvası yıkılsında ohh işte falan demek için yazmıyoruz sonuçta. karşıdakide hemcinsimiz onu düşünerek yazıyoruz. bence yorumları dikkate alırsa boşanır yok almazsa dediğin gibi otel çıkışı barışır üstelik şunu savunur : bidaha böyle birşey olursa ayrılırım, aklını başına al vs dedim yapıcağını sanmıyorum
tiyatro sahnesi hazırlamaya gerek yok bence. acı vermek vs. söz konusu olsaydı bunu yapmazdı zaten adam. sonucunda onu kaybetmek gibi bir durumda olabiliceğini biliyor sonuçta. seven bir adam için evet yıkıcı bir sahne olabilir belki ama unutmayın bu adamın yedeği var..
bazi arkadaslar cok acimasiz yorum yapiyor.
ama ben bu adam icin tum hayatimi elimin tersiyle ittim ailem defalarca eminmisin dedi ve iyi bir kariyerim varken aski tercih ettim. Maddiyat gibi bir derdim yok ztn kendi ailemde iyi durumda ve bana her daim destek olurlar fakat cok uzulurler bazen karar alirken maalesef sevdiklerinizide düsunmeniz gerekwbiliyor uzun bir iliski emek sabir
Kararını vermişsin e o zaman? Burda böyle bişeye devam et kocanı bırakma dicek kadın tipi var gibi mi sence????bazi arkadaslar cok acimasiz yorum yapiyor.
ama ben bu adam icin tum hayatimi elimin tersiyle ittim ailem defalarca eminmisin dedi ve iyi bir kariyerim varken aski tercih ettim. Maddiyat gibi bir derdim yok ztn kendi ailemde iyi durumda ve bana her daim destek olurlar fakat cok uzulurler bazen karar alirken maalesef sevdiklerinizide düsunmeniz gerekwbiliyor uzun bir iliski emek sabir
Ama oda emeğini aynı şekil de elinin tersiyle itmiş hem de defalarcabazi arkadaslar cok acimasiz yorum yapiyor.
Aaaaa devam mı edecekmiş bu kişiyle?Kararını vermişsin e o zaman? Burda böyle bişeye devam et kocanı bırakma dicek kadın tipi var gibi mi sence????
Harbi var bi çapanoğluÜlke çapında damacanalara, şehir şebekesine falan bir şey mi attılar kattılar? Ne oluyor bu erkeklere?
bazi arkadaslar cok acimasiz yorum yapiyor.
E defalarca aldatılmışsın af dilemelerde aynı paralel de geliyor işteve defalarca onun icin önemli degerli oldugumu hata yaptigini dileyerek af diliyor tek bir hata herseyden vazgecirir mi tekear edermi supheyle yasamak da cok zor
basiniza geldi mi boyle bir durum inanin hic kolay degil yıkilam gururunuz sarsolam guveniniz bir yanda sevdiklerinizAaaaa devam mı edecekmiş bu kişiyle?
Ya lütfen devam edecekse, bundan sonraki aldatmalar vs için gelip konu açmasın.
ve defalarca onun icin önemli degerli oldugumu hata yaptigini dileyerek af diliyor tek bir hata herseyden vazgecirir mi tekear edermi supheyle yasamak da cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?