6 aylik esim aldatti:(

Oteli bırak da ailenin yanına git. Affetmeyi mi düşünüyorsun. Yazık valla bu erkeklere noluyor böyle. Madem 1 yıldır sevgilisi vardı niye evlenmiş.

tiyatro sahnesi hazırlamaya gerek yok bence. acı vermek vs. söz konusu olsaydı bunu yapmazdı zaten adam. sonucunda onu kaybetmek gibi bir durumda olabiliceğini biliyor sonuçta. seven bir adam için evet yıkıcı bir sahne olabilir belki ama unutmayın bu adamın yedeği var..

tabi affedilebilecek durumlar da vardır gecimsizlik kotu soz hakaret aile sorunu vs ama aldatma su yuzden geri donulmezdir bence; bitmek tükenmek bilmeyen yıpratıcı şüphe hali...

bazi arkadaslar cok acimasiz yorum yapiyor.
ama ben bu adam icin tum hayatimi elimin tersiyle ittim ailem defalarca eminmisin dedi ve iyi bir kariyerim varken aski tercih ettim. Maddiyat gibi bir derdim yok ztn kendi ailemde iyi durumda ve bana her daim destek olurlar fakat cok uzulurler bazen karar alirken maalesef sevdiklerinizide düsunmeniz gerekwbiliyor uzun bir iliski emek sabir

kesinlikle....yedeği olanlar asla acı duymazlar...

sana acımayana sen de acımayacaksın

Kararını vermişsin e o zaman? Burda böyle bişeye devam et kocanı bırakma dicek kadın tipi var gibi mi sence????

Ama oda emeğini aynı şekil de elinin tersiyle itmiş hem de defalarca

Kk bu gunler aldatma konulariylami doldu tasti yoksa banami oyle geliyor? Yada ben aldatilan birisi olarak hep aldatma konularini aciveriyorum, oda olabilir.

Off yine sastim kaldim. Pislik adam. Allah bildigi gibi yapsin. Adam su an resmen seni bi "luks" hapisaneye tikmis ve suyunu ve yemini veriyor. Kacma aman diye. Su an coktan babanin evinde olmaliydin ben arkdasim.
Allahim sabir versin sanada. Cok agir bunlari ogrenmek. Neden gitmiyosun baba evine bilemedim. Hala tereddutlerinmi var? Varsa kadini ara ve dananin kuyrugu kopsun bugun.

Kararını vermişsin e o zaman? Burda böyle bişeye devam et kocanı bırakma dicek kadın tipi var gibi mi sence????
Aaaaa devam mı edecekmiş bu kişiyle?
Ya lütfen devam edecekse, bundan sonraki aldatmalar vs için gelip konu açmasın.

ve defalarca onun icin önemli degerli oldugumu hata yaptigini dileyerek af diliyor tek bir hata herseyden vazgecirir mi tekear edermi supheyle yasamak da cok zor

Aileniz sizce boşanmanıza mı daha çok üzülür yoksa onca emekle yetiştirdikleri kızlarının aldatılmaya göz yummasına mı? Salak yerine konulmasına mı? El bebek gül bebek büyüttüleri kızlarının evlenirken bile bir yedeğinin olmasına mı?
Kızlarının bütün bunları onlara söyleyecek cesaretinin olmamasına mı daha çok üzülürler acaba. Onları üzmek istememenin arkasına saklanmasından mı daha çok beis duyarlar.

ve defalarca onun icin önemli degerli oldugumu hata yaptigini dileyerek af diliyor tek bir hata herseyden vazgecirir mi tekear edermi supheyle yasamak da cok zor

Siz ciddi misiniz? Tek bir hata bir gecelik bir şeydir. 1 yıldır boynuzlanıyorsunuz hanfendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…