6 aylik esim aldatti:(

O zaman ne diyelim, kendi düşen ağlamaz.
Size mutluluklar, sizi bir yıldır aldatan biriyle mutlu olabilecekseniz tabi...

basiniza geldi mi boyle bir durum inanin hic kolay degil yıkilam gururunuz sarsolam guveniniz bir yanda sevdikleriniz
Başıma gelmedi, gelirse de gelseydi de buraya gelip konu açmazdım; avukat arar boşanma işlemlerine başlardım.
Sonra dertleşmek için konu açardım o kadar.
Herkes bir değil elbette ama, herkesin kendisine saygısı olması lazım.

Burda gaza getirmek gibi olmasın tabi ama sen sanki burdan olumlu bişeyler bekliyorsun. Bence şans ver desek mesela sanki bunu arıyorsun gibi. Bazen olur oyle, kendine yediremediğin şeyi birisi söyleyince daha kabullenilir lur ve yaparsın. Ama bu kadın senden önce de varmış bağımlılık sanki ama evlenebileceği biri de değilmiş demek. Evli mi kadın bilmiyorum da...Sen o zaman bu kadının varlığını kabul ederek sürdüreceksin kardeşim başka çaren yok .

Kızlar tamamen merAktan soruyorum .
Böyle serefsiz adamları mafya gibi adamlar alıp bir güzel tehdit etse dovse o kadının köpeği olacaksın bundan sonra dese korkarlar mi ?
Hani çok erkekler ya hatta o kadar erkekler ki tek kadın yetmiyor ya erkeklikleri böyle durumlarda da kalır mı yoksa kuzu kuzu denileni yaparlar mi merak ediyorum

acımasız yorumlar yapmalarının nedeni onlarında bir kadın olmaları.. ve senin gibi kadınlarada bunları hak etmediklerini anlatmaya çalışmaları. tahmin edersinki bu durumda olan yalnız sen değilsin yüzlerce insan yazıyor aynı konuyu farklı şekillerde sonuç hep aldatan kocanın kazanmasıyla bitiyor. bu insanlar senin yuvan yıkıldığında birşey kazanıp kaybetmiyorlar yalnızca sen duydularından ötürü objektif davranamazken onlar kitap okur gibi okuyup, okuduklara kitaba yorum yapar gibi yazıyorlar.. bak mesela şuan ailem yıkılır üzülürler uzun bir ilişki emek sabır yazmışsın haklısın ama bu aldatan kocaya yaramıyor. uzun ilişki için emek sabır sadece maddi sıkıntılarda, manevi sıkıntılarda (tedavi,çocuk,dönemsel ilgisizlik,işsizlikpsikolojisi vs.) işe yarıyor manevi çöküntülerde emekte verseniz sabırda gösterseniz kumunuzz suyu döken biri olmayınca kuru kumla yapılan kulenizinde bir asır ayakta kalması imkanı olmuyor.

ee bunları sadece tek taraf mı düşünmeli ?
emek sabır kendi kendinize verdiğiniz şeyler mi ?
adam evlenmeden önceden beri sizi aldatıyormuş tek ayak üstünde kırk takla atan birinimi kendinize layık görüyorsunuz ?
sen sevmişsin sen emek vermişsin ama hiç sevilmemişsin ne yazık ki..
kusura bakma da kocanın zihniyetinde iş yok değişir mi sanıyorsun ..

barış arkadaşım seni düşün diye otele göndermiş. çok defada özür dilemiş. insandır yapar hata dememiz için konuyu açmışsın.
ama malesef 6 aylık evlisin 1 yıldır sevgiliymiş. eskortlar falan cabası . kendini ikna edebileceğin hiçbirşey yok.
keşke küçük şeyler olsaydı seni motive eden şeyler yazabilseydik.
ama bu evlilikten hayır gelmez. devam etsende maksimum 1 yıl sonra daha kötüsünü yaşayacaksın.

yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam

Benim annem neymiş beeee, çalışmadığı, geliri, maddi imkanı olmadığı halde aldatılmayı affetmedi;
yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam
Heee başka kadınla sevişmesine katlanırım, başka kadını öpmesine katlanırım diyorsunuz yani.
Güzel bir bakış açısı.

o zaman lüks yerine güvenilir bör otele yerleştirdi beni yazabilirdiniz
neyse konu bu değil zaten
aldatmanın hiçbir türlüsü affedilemez ama sizinki cidden üst düzey olmuş
affederseniz tekrarlanacağı kesin
başa gelmeyen bilemez belki ama bana bunları layık görmüş adamla aynı yatakta yatamazdım ben

Ama başka bir tene dokunmuş adamla sevişmeye katlanabilir misiniz? 1 yıl diyorsunuz. Başkasına sevgi sözcükleri söylemiş adama katlanabilir misiniz? O adam başkasına dokunmuş, başkasını öpmüş bunlara katlanabileceksiniz yani?

'lüks otel' detayını söylemekteki amacı cidden çözemedim
"Kocam beni boynuzluyor olabilir ama bakın çok değer veriyor. Değer vermese hiç bu kadar lüks otele getirir mi? Demek ki seviyor, yapmış bir hata.."

Bu aldatma konuları sayesinde travmalardan travma beğeniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…