- 19 Nisan 2014
- 4.606
- 13.652
- 498
- Konu Sahibi butterflymine88
-
bazi arkadaslar cok acimasiz yorum yapiyor.
ama ben bu adam icin tum hayatimi elimin tersiyle ittim ailem defalarca eminmisin dedi ve iyi bir kariyerim varken aski tercih ettim. Maddiyat gibi bir derdim yok ztn kendi ailemde iyi durumda ve bana her daim destek olurlar fakat cok uzulurler bazen karar alirken maalesef sevdiklerinizide düsunmeniz gerekwbiliyor uzun bir iliski emek sabir
Başıma gelmedi, gelirse de gelseydi de buraya gelip konu açmazdım; avukat arar boşanma işlemlerine başlardım.basiniza geldi mi boyle bir durum inanin hic kolay degil yıkilam gururunuz sarsolam guveniniz bir yanda sevdikleriniz
evet isimiz geregi calismk durumunda yaptigimiz is yaz sezonun da birlikte tatil yyapmamiza imkam vermiyor ben islere bakarken de o istanbila o kadinin yamina gitmissen şu an oteldeyken onun nerede ne yaptığını biliyor musun peki?
ama ben bu adam icin tum hayatimi elimin tersiyle ittim ailem defalarca eminmisin dedi ve iyi bir kariyerim varken aski tercih ettim. Maddiyat gibi bir derdim yok ztn kendi ailemde iyi durumda ve bana her daim destek olurlar fakat cok uzulurler bazen karar alirken maalesef sevdiklerinizide düsunmeniz gerekwbiliyor uzun bir iliski emek sabir
guvenilir'lüks otel' detayını söylemekteki amacı cidden çözemedim
Eyvah geliyor kınadığınla sınanırsınlarbasiniza geldi mi boyle bir durum inanin hic kolay degil yıkilam gururunuz sarsolam guveniniz bir yanda sevdikleriniz
Heee başka kadınla sevişmesine katlanırım, başka kadını öpmesine katlanırım diyorsunuz yani.yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam
g
guvenilir
yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam
yillardan sonra aldatilarak ayrilmaya cesaretim yok insanlarin bana uzulmelerine teselli etmelerine katlanamam kalabalik bir cevremiz var ve buna katlanamam
"Kocam beni boynuzluyor olabilir ama bakın çok değer veriyor. Değer vermese hiç bu kadar lüks otele getirir mi? Demek ki seviyor, yapmış bir hata.."'lüks otel' detayını söylemekteki amacı cidden çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?