6 aylık evliyim dayanamıyorum artık

Çok seviyorum ayrılamazdımı anlarım ama çok da sevmiyorum ehhh işte +problemler ikilisini anlayamıyorum....ille de bu adamı almak zorunda mıydın ablacım

Ben çok işgal ettim konunuzu son defa yazayım o yüzden.. zaten benim düşüncem belli gayret göstermenizden yana.. her şey bu dünyadan ibaret değil.. madem girdiniz bi yola biraz sabırla kimbilir neler kazanıcaksınız.. hem eşiniz de anlattığınız kadarıyla iyi tatlı bi adam..

Hadi ayrıldınız karşınıza bundan iyi birinin çıkacağının garantisi var mı? Ailesi iyi olabilir kendi de öyle görünebilir ama aynı evin içine girince adamın çok ters bi adam olduğunu öğrenseniz yıkımınız daha büyük olur..

Umarım derdimi anlatabilmişimdir.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bende de var onlardan herseyi yapıp ay neden yaptim bilmiyorum ay bayılıyorum ay fenalaştım diyorlar ..Bende artık umursamıyorum eşlerimizin de zamanla doğruyu göreceğini biliyorum. Benimkiler ne kına ne düğün hiçbişey de huzur vermedi sonra da ağladılar fenalaştılar ki en iyi yaptıkları şey. Umursama yüzlerine gül ben şahsen hiç birini özellikle görümcemi hic sevmiyorum ama eşimin hatrina ses çıkarmıyorum .

Demez miyim ?sakince konustum "zaman ver icimden gelmiyor" diyor, bende kolay seyler yasamadim zamanla asariz diyor ama 6 ay oldu caba yok!ofkelendim agladim iyice ters tepiyor.
o zaman kendine sor esimmi ailemmi diye
bide iyi korun evliiginden emin deilsen anladiigma kadariyla kaza maza derken çocuk olmamasina dikkat et, geriisi onemli deil zamanla bi karara varacaksin elbettee ..
ikinize zaman ver ama çocugu karistirmadan :)

Amaaan valla bu aileci erkeklerden gına geldi. Bu tipler hayatlarındaki en büyük kazığı o poklu ailelerinden yesin bellerini dogrultamasin bi daha istiyorum.
Kazık yediklerini bile anlarlar mi acaba? Bana göre oğullarının en mutlu gününde bu çirkinlikleri yapmış olmaları bile bir kazık ona ama ahh iste anlayana...

Yasadigi kolay olmayan seyler neymis? Ailenizle ne ilgisi varmis? Sordunuz mu bunlari.
Amaan iste annesi hastanelik oldu ya, ayıldı bayıldı az kalsın felc geçiriyormus guya doktorlar soylemis ( yalan tabi) onu kastediyor kolay degildi diye.ailemle ilgisi yok o da biliyor ama simdi ailesi ne istedi ne dedi ne tembihlediyse vicdan yapıyor belli ki

Ne cocugu aman bu oturmamış evliliğin en buyuk hatasi olur bu donemde.ahh bi kafamı toparlayıp önümü görebilsem

Ne cocugu aman bu oturmamış evliliğin en buyuk hatasi olur bu donemde.ahh bi kafamı toparlayıp önümü görebilsem
istemedigini tahmin ediyorum da çok duyyrouz hani kaza oldu falan diye
onun için dedim ikili mi korunursun uçlumu artik snein bielcegin is

Düğün sonrası iletişimi kopardık iki tarafli biz.yoksa aklimda ki buydu umursamamak, ne kotu olurum ne sık gorusurum diyordum ama onlar tamamen gorusmeyelim yoluna girdi son gun yaptiklariyla malesef

Başlangıçta sakın bebek düşünmeyin. Klasik pasif koca tipi. Sizin ailenizle de görüşmezse görüşmesin. Umarım şöyle okkalı bir kazık yer annesi ve ablasından
Evliliğin ilk zamanları erkekler kendi ailesinin büyüsünden çıkamıyor,yuva kurduğunu fark edemiyor. Çoğumuz yaşadık,ben de. Biraz rahat ve huzurlu olun. Ve ettiğim duaya amin diyim

Valizim bile hazır size yazıyorum su an, aklimda olan bu aslinda. Dun oturduk konustuk cozumsuz kaldi yine. Gidip ikimize de dusunmek icin biraz zaman versem daha iyi olacak
Sakin habersiz gitme tatlım bu defa beni bıraktı gitti diyecek anası bacısı yuvana sahip çık diyecek gösteriş yapacaklar ya meydan onlara kalacak yapma bak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ben yaptım aynı hatayı sen yapma şimdi hiç umursamıyorum cok da mutluyum hanileyim esim herseyi farketti hatta cok sert konustu ailesiyle sende biraz sabirli ol ama onlar güleriz saniyorlar ya gülmezler değil mi ki bembeyaz gelinliklerimizle bizi aglattilar Allah sorar ..ailende ailesinin rezilliği karşısında çok damadım diye ölmüyorlardir zaten görüşmesin zamanla anlar hatasını. .

madem kocan çok iyi biri. ailenle görüşmüyor diye neden ayrılmayı düşünüyorsun?
farzet ki aileleriniz farklı şehirlerde ve görüşemiyorsunuz.
sırf bu yüzden boşanılmaz bana göre.
ailesi yüzünden sana eziyet etse, seni ezse veya ezdirse hak verirdim ama kocasız geziyorum diye boşanmak?!
benim üç çocuğum var ve ben hala eşimin ailesiyle görüşmüyorum, yalnız gidiyor. o da benim aileme gitmiyor.
kafama taksam üç çocuğa rağmen boşamam lazım. tek kusuru bu. iyi biri olan kocamı bu yüzden boşamak haksızlık olur.

Esiniz nasil farketti bu hallerini sizin bi mudahaleniz oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…