- 30 Mart 2016
- 758
- 1.732
- 113
- 37
- Konu Sahibi ayhayatcokzor
-
Ben çok duygusal biri değilim aslında yani size "ama cok seviyordum ayrılamadım" diye bir cevap vermeyeceğim.eşim ailesine karşi merhametli evet kırmaz kızmaz vs ama bana karşı da öyleydi nişan sürecinde ailesiyle benim problemlerim olduğunda onlara laf etmezdi ama dönüp bana da tek birsey demezdi ne sitemi ne beklentisi oldu hatta uzakta ev tuttuk bilerek iyi olduklarını bileyim uzakta olalim dedigi icin. Yani ben o surecte düşündüm ki ;ailesi sorunlu insanlar diye bana karşi bi kotulugunu gormedigim sevgi dolu bi adamdan neden ayrilayim?zaten uzak olacagiz yine yuz goz olmadan 15 gunde bir benimkilere de onunkilere de gider geliriz sorun olmaz dedim.ama dugun gunu ipler kopunca esimin karsiliginda benim aileme cephe almasi bana tam bir supriz oldu acikcasi.
Ben çok işgal ettim konunuzu son defa yazayım o yüzden.. zaten benim düşüncem belli gayret göstermenizden yana.. her şey bu dünyadan ibaret değil.. madem girdiniz bi yola biraz sabırla kimbilir neler kazanıcaksınız.. hem eşiniz de anlattığınız kadarıyla iyi tatlı bi adam..Ailem de esimi cok sever onlara karsi da hep saygilidir.hatta boyle bir aileden nasil bu cocuk yetismis derler.gecenlerde anlattim biraz tavsiye almak icin onlar da ayni fikirde .ailesi istemiyordur gorusmesini o da arada kaliyordur dediler ama bozuldular da tabi. Bitti bosaniyorum desem sahiplenecek bir ailem var cok sukur.iyi bir meslegim iyi bir kazancim var diyorum ki bir kere geldim dunyaya niye cekeyim bu nazı niyazı? Bi taraftan da daha cok yeni ugrasmadan pes edip sonradan pisman olur muyum?acaba bir sekilde cozum bulabilirmiyiz? Iki fikir arasindayim yani kafam cok karisik yakin zamanda bi karar vermem gerekiyor o yuzden herkesden fikir bekliyorum
Demez miyim ?sakince konustum "zaman ver icimden gelmiyor" diyor, bende kolay seyler yasamadim zamanla asariz diyor ama 6 ay oldu caba yok!ofkelendim agladim iyice ters tepiyor.bunlari kocana dedinmi buraya yazdigin sekilde
o zaman kendine sor esimmi ailemmi diyeDemez miyim ?sakince konustum "zaman ver icimden gelmiyor" diyor, bende kolay seyler yasamadim zamanla asariz diyor ama 6 ay oldu caba yok!ofkelendim agladim iyice ters tepiyor.
Cok da sevmiyorum ehh iste kısmı hangi cumlemden cikti? Seviyorum tabiki ama mantigima uymasaydi sadece sevgiyle hareket etmezdim demek istedim.Çok seviyorum ayrılamazdımı anlarım ama çok da sevmiyorum ehhh işte +problemler ikilisini anlayamıyorum....ille de bu adamı almak zorunda mıydın ablacım
Demez miyim ?sakince konustum "zaman ver icimden gelmiyor" diyor, bende kolay seyler yasamadim zamanla asariz diyor ama 6 ay oldu caba yok!ofkelendim agladim iyice ters tepiyor.
Kazık yediklerini bile anlarlar mi acaba? Bana göre oğullarının en mutlu gününde bu çirkinlikleri yapmış olmaları bile bir kazık ona ama ahh iste anlayana...Amaaan valla bu aileci erkeklerden gına geldi. Bu tipler hayatlarındaki en büyük kazığı o poklu ailelerinden yesin bellerini dogrultamasin bi daha istiyorum.
Amaan iste annesi hastanelik oldu ya, ayıldı bayıldı az kalsın felc geçiriyormus guya doktorlar soylemis ( yalan tabi) onu kastediyor kolay degildi diye.ailemle ilgisi yok o da biliyor ama simdi ailesi ne istedi ne dedi ne tembihlediyse vicdan yapıyor belli kiYasadigi kolay olmayan seyler neymis? Ailenizle ne ilgisi varmis? Sordunuz mu bunlari.
Ne cocugu aman bu oturmamış evliliğin en buyuk hatasi olur bu donemde.ahh bi kafamı toparlayıp önümü görebilsemo zaman kendine sor esimmi ailemmi diye
bide iyi korun evliiginden emin deilsen anladiigma kadariyla kaza maza derken çocuk olmamasina dikkat et, geriisi onemli deil zamanla bi karara varacaksin elbettee ..
ikinize zaman ver ama çocugu karistirmadan :)
Valizim bile hazır size yazıyorum su an, aklimda olan bu aslinda. Dun oturduk konustuk cozumsuz kaldi yine. Gidip ikimize de dusunmek icin biraz zaman versem daha iyi olacakSizin yeriniz de olsam kocama haber vermeden aileme kalmaya giderdim gözünü korkutma amaçlı .
istemedigini tahmin ediyorum da çok duyyrouz hani kaza oldu falan diyeNe cocugu aman bu oturmamış evliliğin en buyuk hatasi olur bu donemde.ahh bi kafamı toparlayıp önümü görebilsem
Düğün sonrası iletişimi kopardık iki tarafli biz.yoksa aklimda ki buydu umursamamak, ne kotu olurum ne sık gorusurum diyordum ama onlar tamamen gorusmeyelim yoluna girdi son gun yaptiklariyla malesefBende de var onlardan herseyi yapıp ay neden yaptim bilmiyorum ay bayılıyorum ay fenalaştım diyorlar ..Bende artık umursamıyorum eşlerimizin de zamanla doğruyu göreceğini biliyorum. Benimkiler ne kına ne düğün hiçbişey de huzur vermedi sonra da ağladılar fenalaştılar ki en iyi yaptıkları şey. Umursama yüzlerine gül ben şahsen hiç birini özellikle görümcemi hic sevmiyorum ama eşimin hatrina ses çıkarmıyorum .
Sakin habersiz gitme tatlım bu defa beni bıraktı gitti diyecek anası bacısı yuvana sahip çık diyecek gösteriş yapacaklar ya meydan onlara kalacak yapma bak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ben yaptım aynı hatayı sen yapma şimdi hiç umursamıyorum cok da mutluyum hanileyim esim herseyi farketti hatta cok sert konustu ailesiyle sende biraz sabirli ol ama onlar güleriz saniyorlar ya gülmezler değil mi ki bembeyaz gelinliklerimizle bizi aglattilar Allah sorar ..ailende ailesinin rezilliği karşısında çok damadım diye ölmüyorlardir zaten görüşmesin zamanla anlar hatasını. .Valizim bile hazır size yazıyorum su an, aklimda olan bu aslinda. Dun oturduk konustuk cozumsuz kaldi yine. Gidip ikimize de dusunmek icin biraz zaman versem daha iyi olacak
madem kocan çok iyi biri. ailenle görüşmüyor diye neden ayrılmayı düşünüyorsun?Ailem de esimi cok sever onlara karsi da hep saygilidir.hatta boyle bir aileden nasil bu cocuk yetismis derler.gecenlerde anlattim biraz tavsiye almak icin onlar da ayni fikirde .ailesi istemiyordur gorusmesini o da arada kaliyordur dediler ama bozuldular da tabi. Bitti bosaniyorum desem sahiplenecek bir ailem var cok sukur.iyi bir meslegim iyi bir kazancim var diyorum ki bir kere geldim dunyaya niye cekeyim bu nazı niyazı? Bi taraftan da daha cok yeni ugrasmadan pes edip sonradan pisman olur muyum?acaba bir sekilde cozum bulabilirmiyiz? Iki fikir arasindayim yani kafam cok karisik yakin zamanda bi karar vermem gerekiyor o yuzden herkesden fikir bekliyorum
Esiniz nasil farketti bu hallerini sizin bi mudahaleniz oldu muSakin habersiz gitme tatlım bu defa beni bıraktı gitti diyecek anası bacısı yuvana sahip çık diyecek gösteriş yapacaklar ya meydan onlara kalacak yapma bak hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ben yaptım aynı hatayı sen yapma şimdi hiç umursamıyorum cok da mutluyum hanileyim esim herseyi farketti hatta cok sert konustu ailesiyle sende biraz sabirli ol ama onlar güleriz saniyorlar ya gülmezler değil mi ki bembeyaz gelinliklerimizle bizi aglattilar Allah sorar ..ailende ailesinin rezilliği karşısında çok damadım diye ölmüyorlardir zaten görüşmesin zamanla anlar hatasını. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?