- 8 Temmuz 2016
- 523
- 347
- 18
- Konu Sahibi ayhayatcokzor
-
Bu durum bir tek bana mı tuhaf geldi yahu adam anası istemedi diye görüşmeyin demiş kızı dusundugunden değil ailesi istemiyor diye kızın ailesi ile görüşmüyor neyin adaleti bu kız gitse almazlar diyor niye o ailesinin yanına yanlız gitsin ?niye hakkında konussunlar ?bu adam seve eşinin üzülmesine Kıyamaz hem uzaktalarmis gitse 1 2 saatligine nerden bilecekler gizli gitsin yani yemin mi ettirdiler. Missilleme yaptığı çok açık yani eşiniz dediginiz kadar iyi biri değil oda onların silahiyla vurun hastayım falan yani bir erkek eşini saydırır gerisi tırı viri abimle nisanlisi sıkıntılı bir süreç sonunda evlendiler haliyle biz biraz soğuktuk abim öyle dik durduk i karşımızda annemin babamın baş tacı gelinimiz insanın kocası rezil de eder vezir de
Ee peki iyi guzel de ben ailemle ayri goruseyim o evde otursun, o ailesiyle ayri gorussun ben evde oturayim, bu da evlilik mi yani?niye ayriligi agzina sakiz yapiyorsun ki?
adam seni gorusceksin diye zorlasa daha mi iyi?
en azindan gorusmemenize sesi cikmiyor,arada laf goturup getirmiyor,napsin ki adam daha?
bence sen esine baski yaparak evliligini yipratiyorsun ve kredini bosuna tuketiyorsun.
sessiz atin tekmesi de genelde pek olur,adam susar susar tamam oyle degil boyle bosanalim diye koyar postayi..
Canım benim yaşadıklarımı bilsen Allah kimseye yaşatmasın kınama düğünüme kocamin eski konuştuğu kızı cagirdiklarDüğün sonrası iletişimi kopardık iki tarafli biz.yoksa aklimda ki buydu umursamamak, ne kotu olurum ne sık gorusurum diyordum ama onlar tamamen gorusmeyelim yoluna girdi son gun yaptiklariyla malesef
Zamanında oldu ama şimdi olmadı ama inan ben çok daha ağır ve çirkin şeyler yaşadım canım. Ailesinin tutumu sayesinde farketti ..Esiniz nasil farketti bu hallerini sizin bi mudahaleniz oldu mu
Kimin ne kadar insan olduğu düğünde nişanda kınada ortaya çıkıyor kız tarafı düğün günü mahvolmasın diye alttan alırken erkek tarafı tepeye çıkıyor bir ayrılık durumunda sanki olan sadece kıza olacak demezler mi oğlana ne diye ayrıldın diye.Bende eşimin ailesiyle görüşüyorum sayılır ama eşim ne aileme nede akrabalarıma karşı böyle düşünmüyor bizi yalnız bırakmadılar çünkü dayı amca hala kim varsa neredeyse hepsi geldi onların akrabadan sadece üç beş kişi...Sen insansan insanlığın heryerde belli işte...Bence üzülmeyin eşiniz bu durumun yanlış olduğunun farkına varacaktır.Kızlar selam, uzun zamandır forumu takip ediyorum artık benim de sizlerle dertleşip vereceğiniz fikirlere ihtiyacım var.
6 aydır evliyim yapım gereği insanlarla çabuk kaynaşamam. Eşimin ailesi nişan zamanı ve sonrası hep bu konuda gereksiz alınganlık yapıp huzursuzluk çıkardı kv ve görümcem eşimi onlardan ayıramayacağımı sürekli hayatımızda olacaklarını bile açıkça yüzüme söylediler. Ki öyle bir derdim düşüncem bile yoktu gereksiz kıskançlıkları ve küslükleri ile 1 yıla yakın nişan dönemini hep burnumdan getirdiler.
Eşim çok pasif kv ve görümce sürekli hastayız hastanedeyiz ayıldık bayıldık diyerek kendilerini acındırdıkça o da vicdan yapıp haklı olduğum konularda beni savunamaz. En ufak birseyde bizi sil derler konuşmazlar o da günlerce yemez icmez uyumaz uzuntusunden.
Dügün günümde bile beş karış surat yaparak geldiler.ikisi kalabalıkta yanıma gelip arkadaslarin neden surekli yaninda, gelin odasına girmeyecekler vs diye tartışma yarattılar ve tabiki kaçınılmaz son olarak bayılıp hastanelik oldular hep ayni taktik yani.
Ben o günden sonra kendileri ile konuşmuyorum hoş onlar da benimle aynı şekilde zaten.eşimde sen haklısın demedi onlara kıyamayıp ama en azından "bende görüşmenizi istemiyorum artık" dedi.yalnız bu olaylar olurken benim ailem hiç karışmadı kötülük olmasın diye tek bir laf etmediler dugun gunumde o rezillikte bile ama eşim onlarla görüşmek istemiyor pek yani kendi ailesiyle bir sorunu yok neden böyle yaptınız diye sormadı bile bende öyle bir talepte bulunmam zaten ailesidir iyi olsun gitsin görüşsün ama ailem ya da akrabalarımdan biri davet ettiklerinde tek gidiyor ya da bi bahane buluyorum..
En sonunda bu durum düzelmezse boşanırız dedim kesinlikle ayrılmak istemiyor ama duzeltmek icin bir adım da atmıyor.
Nasıl davranmalı bu konu karşısında ne yapmalıyım bilmiyorum inanın şu an evde valizim hazır ailemin yanına dönüp dönmemeyi düşünüyorum bir akıl verin lütfen bayanlar?
Ee peki iyi guzel de ben ailemle ayri goruseyim o evde otursun, o ailesiyle ayri gorussun ben evde oturayim, bu da evlilik mi yani?
Benim esim giderim dedim de yine de duzelicem diyemedi farkedecegine inancim azCanım benim yaşadıklarımı bilsen Allah kimseye yaşatmasın kınama düğünüme kocamin eski konuştuğu kızı cagirdiklar
Zamanında oldu ama şimdi olmadı ama inan ben çok daha ağır ve çirkin şeyler yaşadım canım. Ailesinin tutumu sayesinde farketti ..
Hakkında hayırlısı olsun canım benim Allah verdikleri sıkıntıları ödetir herkese ...Benim esim giderim dedim de yine de duzelicem diyemedi farkedecegine inancim az
Cok cok buyuk gecmis olsun size de , sağlığım yerinde şimdilik ama mide ağrıları baş ağrıları cogalmaya basladi vucudum artik alarm veriyor bu strese yine de Allah daha kotusunu gostermesin tabi hicbirimize. Boşanma konusu ise dedigim gibi gundemimde. Iki alternatifim var zaten biri duzelir mi hersey diye sabredip zaman vermek biri de aman benden sagligimdan onemli mi diye vazgecmek bakalim hayirlisi...Sağlığın yerinde de çekerim diyosun belki kendince, ben 2 senede 3 hastalık edindim ki sebebi kaynana görümce koca falanda değildi bir de o dertlerim olsa alır başımı dağa çıkarım heralde
Boşan erkek kaynıyo ortalık
Cok cok buyuk gecmis olsun size de , sağlığım yerinde şimdilik ama mide ağrıları baş ağrıları cogalmaya basladi vucudum artik alarm veriyor bu strese yine de Allah daha kotusunu gostermesin tabi hicbirimize. Boşanma konusu ise dedigim gibi gundemimde. Iki alternatifim var zaten biri duzelir mi hersey diye sabredip zaman vermek biri de aman benden sagligimdan onemli mi diye vazgecmek bakalim hayirlisi...
Aslında benim kv yi tetikleyen kızı. Istiyor ki dunya etrafinda dönsün. esim evin sessizi ,10 yil calismis yedirmis simdi maddi manevi ilgi azalirsa diye tahammul edemiyorlar. Bir de ailelerine gelen kisi onlarla vıcık vıcık olacak tatile gezmeye nerdeyse uyumaya kadar hep birlikte gidilecek . aileyle ilk tanistigimda bunlari gorup kendimi geri cektim.onu hazmedemedilerBu kaynanalardan gına geldi artık ya yok anlamıyorum yediremiyorsaniz evlendirmeyin ayılıp bayilmalari olmazsa olmalarıdır zaten
Ahh keske herkes sizin gibi dusunse ama yok nerede cogu erkek anneleri gordugum kadariyla ogullarini evlendikten sonra daha cok sahiplenme yarisina giriyorlar.tatli bir istisnasiniz hep ayni kalin olur muHaftada ya da iki haftada bir tatlı tatlı görüşüp herkesin birbirini olduğu gibi kabul ettiği seviyeli bir ilişki sürdürmek bu kadar mı zor yaa, hayır benim de oğlum var Allah gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın yeter sonra herkes evine, ben kocamla gezecem emekli aylığımı ezecem yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?