6 aylık evliyim :( sanırım boşanıcam.. yardım edin akıl verin neolur..

bu adam yaslandıkca daha da cekılmez olack.birde bu adamdan cocuk yaparsan vay o yawrucagın halıne...psikolojısı bozuk bır bırey yetıstrırrsınız artık
kendınıze gelın

bir evliliği yıkabılecek herseyı yapmıs zaten kocanız bu saatten sonra düşünmen hata bence yakanı sıyırmaya bak

allah yardım etsin..
çok üzüldüm ve çok çok iyi anlıyorum seni...
bende de var bundan bi tane...
bu modeller böyle şekerim...
bi erkekte içki varsa her b.k olur.....
kaç kurtar kendini....

Üstelik memursun çalışıyosun canım kendi ayakların üzerinde durabiliyosun ne güzel
Böyle bi insanla ömür geçmez. 6 ay olmuş ama adam evlendikten sonra belli etmiş kendini yapıcak bişey yok.
Çocuğun yok henüz kesinlikle ayrılmalısın. Ve bence haline şükret canım.
Ayrıca Huylu huyundan vazgeçmez belki düzelir diye kendini avutma. Düzelmez bi insan neyse o'dur..
Ailen istememiş sen diretmiş olabilirsin hangimiz hata yapmıyoruz ki hayatta?:97:
Ailen çokcası bi iki konuşur hatanı anladığını anladıklarında seni anlayıp susucaklardır fakat öbür türlü ömrün heba olur bi hiç uğruna bi de çocuğun olursa vay haline..:18:
Zararın neresinden dönersen kardır.

kıssadan hisse cıkarmak lazım demekki aile onayını almadan hiç bir işe kalkışmıyoruz

Son düzenleme:
seven adam içmez, dövmez, ezmez.

ne kadar da meraklıyız, kocamızı evladımız gibi görmeye. anneler çocuklarını ne olursa olsun affeder, bunu anlarım.

ama evlilik, eşlik değil bu.

işi yokmuş, bulsun. içki içince deliriyorsa bırakmak için çabalasın.

neden hep kadınlardan beklenir ki çaba? alttan al, katlan, sus, zorla doktora götür, çalışmak için ikna et vs.

kadın dertten hasta olursa ne olacak, o eş kıymet bilecek mi?

en önemlisi giden günler, gençlik, sağlık geri gelmez.

kendinden eminsen hiç durma derim.

kadın hastalanırsa nolca adam bırakıcak ortada çevrede adama hak verecek.kadın deliydi napsın adam olacak!!!

ben size hemen boşanın demeyeceğim ama çocuk asla olmamalı.anladığım kadarıyla eşiniz işsiz.
bu size karşı kendini güçsüz hissettirmiş olabilir.bence öncelikle kayınpederinizi ve kayınvalidenizi karşınıza alıp bütün sorunları dile getirin, madem eşiniz onlarda kalıyor oğullarını dinledikleri gibi sizi de dinlemeliler;onlardan oğularının ya kendisini toplayıp evli bir kişi gibi davranmasını isteyin yada boşanacağınızı ciddi bir uslüpla anlattın.ama ailenize şimdilik herhangi şey anlatmayın...

Son düzenleme:
canım daha 6 aylık evliliğin bıktırmış seni buraya konu açmışsın, bi ömür katlanabileceğine sen inanıyo musun? Eşinin ailesi bilmiyo mu oğullarının böyle olduğunu, gurbetteymişsin niye sahip çıkmıyolar sana ya bu bile ayrı bi sorun.. Ve eşinden korkarak yaşıyomuşsun ya bana bi kötülük yaparsa diye.. ve dayak.. daha ne olsun ki, daha ne kadar işaret gönderilsin sana.. burda yazdıklarından dolayı söylüyorum bunları, belki kocan tedavi olmak ister, belki her şey düzelir belli olmaz ama.. bu yazılanlar bile bana yetti açıkçası..Allah yardımcın olsun..

Önceden bir konuda yazmıştım ben edirneliyim buralarda genelde su yerine bira içerler karılarını, çocuklarını ellerinde 1 koca torba boş bira şişesiyle bakkala yollar depozitolarını alır yerinede yeni şişeleri doldurturlar. Düğünlerde gençler hediye olarak 1 kasa bira isterler ufak mahalle bakallarının dahi içki bölümü mevcuttur ucuz şarap rakı falan hususi yunan uzosu getirtilir vs. Kimisi ağzıyla içer kimisi başka yeriyle ama evlerinde huzur olanını hiç görmedim bi kere sarhoş olan evde bereket olmaz belkide zamanla alışılıyodur bilmiyorum herkes ayrılmıyo ama kadınların yüzlerini gülmüyo. Gittikleri piknikte bile insanların içinde dayak yiyip kayınpederleride izleyenler, bi deri bi kemik kalanlar, çocuğunuda alıp evden kaçanlar hatta içkiye paraları verip sıkışınca babamdan borç istemeye gelenler çok drama şahit oldum... Benim babam namazında niyazındadır içmez eşimde çok şükür düğünlerde ikram edildiğinde dahi içmez o yüzden tam bilemem o duyguyu ama heralde hemen boşanırdım...
Karşınızda aciz bi adam kafası yerinde değil hakaretler ediyo dövüyo sevdiğin kişiyle alakası yok çalışıp eve bakıyosun ve o bulduğu parayı bi günaha harcıyo leş gibi kokup biyerde sızıp kalıyodurda Allahım kimseye yaşatmasın...
Döndüğünde kafası yerinde olmasa bile giderken gayet yerinde isteyerek gidiyo içmeye ve daha yeni evlisiniz biz 6 aylık evliyken babalarına dahi gitmezdi bensiz halada öyle diyebilirim 3 yıla yakındır evliyiz arkadaşlarıyla daha 1 akşam buluştuğunu görmedim herkesi çıkardı hayatından serseri oldukları için. Ama düzgün olcak adam başında olur sonradan dahada sarpasarar. Çalışmayada pek niyeti yok gibi nasıl olsa evi geçindiren bi enayi var, ailesi onun bu hallerine alışkın olcakki gayet normal davranıyolar, içkiyi bırakmak gibi bi niyeti çabasıda yok neresini tutsan dökülüyo bu evliliğin bence hiç çabalama artık çünkü düzelmez ben hiç düzeleni görmedim zaten düzelcek insan yapmazki bunları seni evde bi başına bırakmaz, gidip çalışır böyle şeylere para harcamaz hele şiddet asla uygulamaz ne kadar sarhoş olunsada bilinç kaybı yaşanmıyor bilerek yapıyor çünkü o an farklı düşünüyor içinden seni sevmiyorki bu durum ortaya çıkıyor.
Ailen üzülmesin diye böyle bi hayatı çekmen çok saçma zaten sende aileni üzmek istemesen onlara kafa tutup evlenmezdin bi kez üzmüşsün bi kez daha üzülmelerinden bişe çıkmaz ilki kadar üzülmiceklerindende eminim tabi yüzün yoktur o ayrı mesele ama onlar en fazla biz demiştik derler yinede seni bağırlarına basarlar eminim. Çocuğun falan olmadan ayrıl bide çocuğun hayatını karartma. Elinde mesleğin var yaşında genç yeni bi yol çizersin kendine çok daha iyileriyle karşılaşırsın 6 ay evlilik bile sayılmaz çoluk çocukla yıllardan sonra ayrılıp çok daha iyi hayatlar kuranlar var. Ben bi ilişki yürümüyosa susup oturmaktansa bitirmekten yanayım insanlar ne der diye hayatımı çürütemem bidaha dünyaya gelemiceğime göre üç günlük ömrümü harcamaya değmez insanlara hiçbi şekilde yaranılmaz şimdide arkandan konu komşun kimbilir ne laflar ediyolar öbür türlüde dayanamamış ayrılmış derler çokta önemli değil kim ne derse desin...

kesinlikle ayrıl bırak ne hali varsa görsün çevremizden neler okuduk dinledik
içki varsa düzelmez o şuna bak 3 günde dayakta atmış
bırak işin var ayakların üstünde duruyorsun hiç uğraşmaya değmez bırak anası babası uğraşsın
bir gün gelir kapıyı parçalayan senide parçalamaya kalkar

üzücü ama bir okadar tanıdık bır hikaye o kadar çokki etrafta sadece bakmak kafi!!! kımse ıcın koca dahi olsa üzülmeye degmez 3 günlük dünya keyfını cıkat ben derım mucadele ettın vıjdanen rahatsan tak sepeti koluna herkes kendı yoluna hayat senın hayatın dunyadayken kabır azabı cekmekte ne oluyor?buna kımın hakkı var ekonomın ıyı guclu kadınsın cocugun olmadan kendı rotanı belırle!! bunlar çok şerefsiz oluyorlar sankı dunya kendı eksenlerınde dönüyo kadını bir meta gıbı kullanıp bırde dayak atmaları kabullenır bır durum degıl sen ılk dayakta affedıcı tarafını gosterdıgın ıcın 2.nede zemın hazırladın ve bu 3 4 5 6 devam eder gıder bak canım içki en kötusu sarhos bır ınsandan yapacagın cocuk nesıl bırı olur nasıl bır gelecek sunacan evladına en ıyısını ısterken mutsuz bır aılede buyuyecek ve nasıl bır bırey olacak toplumda...bu arada içkinin devamında aldatmada baslıyacak buna hazırmısın?karar verecek olan sensın canım hayat senın hayatın yaşa yaşayabilecegin kadar derim ben..RABBİM YARDIMCIN OLSUN...

İcki ve dayak is sorunlari sonucumu oldu. Basindan beri varmiydi. Yani diycem 6 ay iyi dayanmissin.

Dayagin sebebi olamaz. Seni el ustu de tutup yeni baslangic yapacagina. Snirini senden almasi urkutucu. Malum hayatta aciyla tatli yanyana hata bazen aci 1-0 one geciyor. Biz insanlari ayakta tutan, guclu olmamizi salayan sa esller olarak birbirimze olan baglarimiz ve askimiz, Guvencimiz. En ufak bir tokezlemede size siddet uyguluyirsa Allah korusun ilerde baska sorunlarda ne olacak.

Yaptirma bunu kendine. Memurmussun. Ulkenin herryeri sana is kapisi. İste tayinini kur hayatini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…