6 aylık evliyim :( sanırım boşanıcam.. yardım edin akıl verin neolur..

benim annem de babama boşanma davası açtı, toplum içinde annemi dövmeye kalkıştığı için o ortamda bulunan birkaç kişiyi şahit olarak dinlediler, aileden de teyzemi dinlediler ve aile huzurunu bozacak davranışlarda bulunduğu için dava 2. celsede bitti. gerçi babamın avukatı da yoktu ve 2. duruşmaya yetişemedi (allah işte). hoş yetişseydi en fazla 3. duruşmada biterdi..

senin kocan olcak o boş insanın işi de yok avukat tutamaz. yalnız sen mahkemeye kanıt gösterirsen bu sana daha avantaj sağlar. konuşmaları kayıta alabilirsen al.

çünkü 6 ay, daha yenisiniz düzelir mantığında olan hakim de çıkabilir karşına.

kaynın senden yana şahit olursa ne ala.bi sor, şansını dene. düzelmiceni kendi gözleriyle de gördüler nasılsa.

valla allah yardımcın olsun. eğer ki sana şiddet uygulamaya kalkarsa hemen hastaneye gidip rapor al.

üstelik memursun da, seni fazla oyalamazlar.

Canım derdin çok büyük daha yeni evlisin ama inanki baştan neyse öyle gidiyor bunlar...
Ben kendi hikayemi anlatayım...7 yıllık birliktelik deli gibi aşık iki kişi 1 sene nişanlılık ve 4 sene evlilik sonucu elde var 5 aylık kız çocuğu ....Eşimi ailem hiç istemedi sırf ben seviyorum diye ikna oldular evlenmeme ve oğulları gibi bağırlarına bastılar...Hizmet ilgi alaka sevgi herşeyi verdiler...Kendi ailesi paramparça sarhoş bir baba sorumsuz bir anne ile anneanne ve dedeile büyümüş çocuklar...Hasret duyardı bekarken iyi bir aileye...Ama evlenince sanki o adam gitti yenisi geldi...Sorumsuz ilgisiz bekar hayatı yaşayan varlığımı önemsemeyen...Ama deli gibi sevdiğim için aman onun yapısı bu sevdiğini gösteremiyor deyip kabullenmiştim...2010 da hamile kaldım ve kaybettim ikimizde üzüldük o belli edemedi üzüntüsünü yine...2011 de ortak kararla yine hamile kaldım ve Allahıma şükür kızım oldu...eşim hamileyken benimle sadece 1 kere doktora geldi hep ailem yanımdaydı..Doğum yaptım 2 günlük bebeğimiz var kuzeni ankaraya gidecekmiş araba ile o bırakmaya gitti karşı geldiğim halde....Kardeşi vefat etti tam anlamıyla dağıldı anlayışla karşıladım ama artık dayanamıyorum..Her konuşma çabam kavga ile sonuçlanıyor...bu aralar arkadaşı ile kuzeni ile gezmelere gidiyor içiyorlarmış ben o gece 1 den erken gelmediği için ailemin yanında kalıyorum mecburen...Şubat ayında ayrılma kararı aldım sorumsuz ilgisiz evden çıkınca aramaz sormaz...Sonrada sen arıycaksın der bana...Oturdum konuştum boşanıcam diye..Çocuğum için yuvamı yıkmak istemiyorum dedi hadi dedim bi şans daha..Şartlar sundu benim ailemi sildi ki hiç bir zaman zararları olmadı faydaları oldu oda biliyor inkar etmiyor...Geri döndüm ama düzelmediği zaman ayrılacağımı biliyordu...Dün akşam noktayı koydu sudan sebeple kavga çıkartıp tokat ve yumrukla saldırdı boğazımı sıktı kapıyı kilitledi bebeğimi götürmeyeyim diye..Bana ne halin varsa gör .....r git çocuk gidemez biyere diye bağırdı..Polisi arayacaktım telefonumu kırdı...Komşular sesime geldiler babamı aradılar evi terkettim...Cumartesi günü dilekçeyi veriyorum boşanıcam çocuk olunca herkes yazık diyor...Baştan belliydi ama ben sevdiğimden görememişim...Uzun lafın kısası uzatıpta benim gibi 1 çocukla dönmektense yol yakınken dön...Bizde çok büyük sandığım sevgiden eser yok..Saygı dersen çoktan bitmişti....ikimizde ünv.mezunu akıllı başlı insanlardık ama iletişimsizlik bu hale getirdi..Çok direndim sahip çıktım görmezden geldim..Ailesinin derdi benim derdim oldu ama yine yaranamadım..Doğumuma 1 hafta kalaya kadar çalıştım..Doğum iznimde çalıştım muhasebeciyim..Çalışmazsan bu eve gelme demişti bana ...Sonrada çalışmasaydın ben mi dedim diye bağırdı...Tutarsız kişiliksiz yolda gören adam sanır...Offf offf çok şişmişim kusura bakmayın lütfen...

öncelikle yasadiklarin gercekten cok uzucu hicbir kadin haketmiyo bunlari..
acik konsucam nekadar üzùcu olsada: bu adam senden öyle sogumuski nefret eder hale gelmis. bence bunun sebebini araramalisin konusup sormalisin. bence bu adam senin isinin iyi oldugundan ve kendisinin issiz ve bi ise yaramadigindan seni kiskaniyor kendine yediremiyor.. yani kisisel sorunu var.
senin ondan daha yüksek de olman onun gururuna dokunuyor ve bunu hazmedemedignden seninle ugrasiyor sana destek degil köstek olup senide kendi düstugu duruma dusurmek istiyor. belki güzellikle konusup onunda iyi olan yönlerini soylesen.. bu davranisinin ardinda biseyler sakli mutlaka sebebi vardir bu senin var olman degil bence ..

diger bir neden de hayatinda bir baskasi var ve bosanmak icin bahane ariyo olabilir.
ben baska bisi göremiyorum..

işinde var...derhal boşan...bu tiplerin sonu yok.çevremde tanıdıklarım var.sabredenler hep ayrıldı.çocuklarda başına.sakın inanma düzeleceklerine.

Bitsin gitsin kardeşim...çok üzüleceksin ama olsun...herkers kendi yoluna,annesi babası uğraşsın onunla...

senin adına çok üzüldüm. ben bu durumları yaşayarak bir çocukluk geçirdim. bence insanlar bazı zamanlarda bencil olmalılar bu da onlardan biri bu durumu yaşama derim annem gözümün önündeyken olaylar aynı ama senin elinde ekmeğin var. yuvanın yıkılışı hakkında kolay konuşuyormuşum gibi olacak ama kendini daha fazla yıpratma. eminimki ailen de üzülecek ama rahatsızlıklarını tetikleyecek kadar değil... üzgünüm ama yol yakınken dönmek lazım bence

Canım bende 6 aylık evliyim ve zormuş evet evlilik.Benimkide melek degil en ufak bi olayda bagırıyo,ickisi yok,dayagi yok,arkadaslariylada ayda 1 ya görüsür yada birlikte görüsürüz ama ben o bağırmayı bile normal bulmuyorum,çocukluktan gelen bisi iyilesmez ve boşanmayi ciddi ciddi dusunmeye başladim,üztelik işsizimde.
Senin durumun cok ciddi,niye düzelsin niye is bulsun?sen çalisiyosun iste:)
bide paylasilmis yillar oılsa sonra içkiye başlasa tamam katlan gecmis güzel yıllar için ama simdi olamz kesinlikle boşan,lütlen boşan!!!

canım sen 6 aylık evliyim . ayrılsam ne derler diyemi düşünüyorsun? birlikte çalıştığım arkadaşım 3 aylık evliliğini bitirdi niye adam adam olmadığını anladı. çok üzüldü çok acı çekti ama şu an harika bir hayat yaşıyor. memursun maaşın var. işsiz içki ve dayak sorunu olan adamla ne işin var. düzelmez. sakın kendini kandırma. bağımlılar bir alışkanlığı başka bir alışkanlığa başlayınca anca bırakır. sakın unutma. içki olmaz yarım aldatma olacak . bu böyle sürer giderrr. yolun başı kurtar kendini. evet geçişler her zaman sancılı olur ama sonu inşallah iyi olacaktır. ben inanıyorum. yazık gençliğinize hayatınıza yazık.

okadar kötü dönem yaşıyorumki yetmezmiş gibi daire müdürü bugün evin içinde sorunmu var işine yansıtıyosun istersen rapor al dedi.. ben rapor alıcam arkadaşlar ve bir süreliğine ankaraya ailemin yanına gidicem .. tek başıma düşün düşün olmuyo maalesef herkes düşünsün artık kendimi boşuna yıpratıyorum.. ben bir süre giremicem.. hepinize çok teşekkür ederim nekadar yardımcı oldunuz bana anlatamam Allah razı olsun sizden .. Hakkınızı helal edin

Aılenle bırlıkte en saglıklı kararı alacagınızdan kuskum yok Allah yar ve yardımcın olsun (Amın)

Ebru son sayfaya kadar ağlayarak okudum her yazılanı. inşallah hayatında herşey istediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun.

Beni seviyor diyorsunuz .Sevgi nedir.Güzel bir çift sözdür ,yeri gelir korumaktır.Onun sizi sevdiği felan yok en azından bunu gösteriş şekli yanlış.Bence yolun neresinden dönerseniz kardır.Ailenize herşeyi anlatın.Benim arkadaşım böyle bir adamı tam 10 yıl çekti en son adam ona bıçak çekince evi terk etti. Boşanalı 2 yıl olmuştu şimdi tekrar evlendi geçen yıllarına acıyor.

Arkadaşım neyi bekliyorsun adamın ukalalığına bak.Gidin hayatınızı yeniden kurun oda ne yaparsa yapsın.

sanırım konunda bu kadar hassas olmamın nedeni benim eşiminde içki problemi olması. ve artık nasıl dayanacağımı bilmemem. hepimiz için hayırlısı olsun

canm bende 9 aylık evlıyım cok sukur bı problem yok ufak tefek sorunlar dısındaa daha cok yenı evlıyızzz tatlımm eger esın sana ıckının dısında ıyıyse ve mutluysan bence esını al normal bı zamanda karsına konus..ben senı cok sevıyorumm sorunlarımızı halledebılcegımızı dusunuyorum de...sorunun ne oldugunu anlamaya calıs alkol bagımlısı degılse cok kısa surede tedavı olabılır canım tabıkı eger ısterse bence ılk olce al kocanı karsına konus canmm allah yardımcın olsun umarım duselır canım..ama hemen bosanayım dıye dusunme sonucta bı yuvayı kurmak kolay olmuo kolay kaybetme yuvanı bıraz sabret cnm allah yardımcın olsun... bırde sakın ve sakın yanlıs anlamasın kımse esının yaptıklarını kesınlıkle onaylamıyorum ama yınede bı destek cık esıne..bır sans daha ver derım nacızane fıkrımm...

BURAYA DAHA DUN UYE OLDUM KIM BILIR BU OKUDUGUM KACINCI ACIKLI HIKAYE ya Allah yardimciniz olsun, ama cekilir gibi degil.. sizden allta bir de size ustunluk tasliyor.. icki birakmadigi surece degismez ki biraktirmak da coook zor.. eger normal yasantisinda size iyiyse bir uzman yardimi alin ve ickiyi biraktirmaya calsin derim yok eger bu adamin mizaci hep boyleyse yol yakinken donun derim zira zevk almaniz gereken zamanlarda aci cekiyorsunuz.. rabbimin yardimi uzerinize olsun..

umarım ki ankara'ya bu gidişinle yaşamında daima iyi ki yapmışım diye hatırlayacağın bir karar almışsındır, önündeki bütün engelleri Allah'a şükretmekle geçebilirsin asla isyan etmeyi seçmemelisin...allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
insan içki içince başka biri olmaz içindeki insanı dışarı vurur normalde yapmak isteyip de yapamadıklarını söylemek isteyip de söylemediklerini içki içince gayet rahatça yapar da söyler de bu artık uzmanların da söylediği bir şey

daha 6 aylıkken seni dövmeye hakaret etmeye başlamış bu adam ve sen beni seviyor eminim diyorsun
eşin seni sevmiyor güzel kardeşim böyle sevmek olmaz

bunu hep duyuyorum kadınlardan kendinizi kandırmayın nolur

gençsin mesleğin var anan baban hayatta hiç çekme bu çileyi....

Son düzenleme:
ebrucuğum,umarım iyisindir...iyi olman dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…