Daha önce başka bir arkadaş da söylemiş, insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur.
Bence alkol almasını her şeyin sebebi olarak görme. Yani beni çok seviyo ama alkol aldığında böyle yapıyo gibi bi düşünceden vazgeç. Belli ki bu insanın problemleri var, alkol aldığında sana el kaldırabiliyo, hakaret edebiliyo ve ertesi gün olduğunda bunları hatırlayıp özür diliyo ama akşamına yine aynısını yapıyo. Ayrıca senin gencecik halinle evde bi başına kalman da onu çok rahatsız etmiyo. Bence bunların alkolle falan da pek alakası yok, eğer içinde bu tarz davranışları barındırmayan bi insan olsa sarhoşta olsa yapamaz bu senin dediklerini.Kaldıki aileside çocuklarını çekip çevirebilecek,duyarlı bi aile değil.Bugün bunları yapan zaman geçtikçe neler yapmaz. İnan değişmez, daha kötü olur ama daha iyi olmaz. Biliyorum söylemesi çok kolay, yapması çok zor, ama arkana bile bakmadan bas git kurtar kendini..
sadece içince böle içmeyince evde dışarda mükemmel canım bişey çeksin çıkar alır gelir yorgunsam yemeği yapar ütü yapar.. ama gece arkadaşları çağırınca gitme desemde gidio.. 1-2 tane biraya içkimi denir dio.. kafa dağıtıp gelcem sıkıldım evde dio.. 6 aylık evliyken bukadar sıkıldım dersee.. he bide sormak istediğim şey peki 1 yıl evli olmadan mahkeme anlaşmalıda olsa boşamıyomuş bunu duydum doğrumu sizce? ozaman napıcam? abiside dio 1 yıl zor dönem evliliğe alışmadı hala sabret dio napıcam düzelcekmi hiç sanmıorum
canım benim çok çok teşekkür ederim hepinize..şimdi size akşam olayı anlatayım birde annesinde yatıyo ben evimde yalnız yatıyorum! dün tam iş çıkışı eltim aradı (abisinin karısı) dedi ebru hadi gel bize yemek yiyelim.. tahmin ettim duymuştur bu orda yattığını dedim gel evde yalnız yemek yeme hadi gel bekliom dedi. neyse oraya gittim kaynımda geldi onun işyerinde duruomuş eşim. dedi sen sakın eve felan gitme onu getircem buraya dedi gitcem abi dedim hayır dedi daha kötü olmasın dedi. neyse geldiiiiiiiii yine içkiliiii... mutfakta masada oturuos abisi dedi abicim senin sorunun ne söle bilelim daha yeni evlisiniz siz söylede herşeyi beraber çözelim dedi. hiç konuşmuyo dedim bende içki sorunumuz çözülmeden olmaz olmuyacakta dedim. ben dedi içmediğimiz zaman evde sorun yokmu dedi.. yok dedim bende ne sorunu var söle dedim... en başta sen varsın o evde dedi! elinde çakmak vardı tezgaha doğru bir fırlattı etrafa kıvılcımlar çıktı.. ne çağırıyonuz beni bunun için dedi gitti.. abisinin evinde yaptığı terbiyesizliğe bakarmısın! abisi eve bıraktı beni kapıyıda arkdan kilitledim .. gelmedi yine annesinde yattı ve işe gitmedi bugünde kıyafet almadı çünkü! yazık ben kime hayatımı adamışım çok yazık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?