6 aylık evliyim :( sanırım boşanıcam.. yardım edin akıl verin neolur..

amann sakın çocuk falan yapayım deme bu adamdan...

mesleğin de güsel daha ne çekiyorsun anlamadım ki ?

elalem nedermiş boş bunlar sen dayak yerken o elalem gelip kurtarmio vallaa...

kadına şidet uygulayan erkekleri boğmak istiyorum magandalar nolcakkkk

Daha önce başka bir arkadaş da söylemiş, insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur.
Bence alkol almasını her şeyin sebebi olarak görme. Yani beni çok seviyo ama alkol aldığında böyle yapıyo gibi bi düşünceden vazgeç. Belli ki bu insanın problemleri var, alkol aldığında sana el kaldırabiliyo, hakaret edebiliyo ve ertesi gün olduğunda bunları hatırlayıp özür diliyo ama akşamına yine aynısını yapıyo. Ayrıca senin gencecik halinle evde bi başına kalman da onu çok rahatsız etmiyo. Bence bunların alkolle falan da pek alakası yok, eğer içinde bu tarz davranışları barındırmayan bi insan olsa sarhoşta olsa yapamaz bu senin dediklerini.Kaldıki aileside çocuklarını çekip çevirebilecek,duyarlı bi aile değil.Bugün bunları yapan zaman geçtikçe neler yapmaz. İnan değişmez, daha kötü olur ama daha iyi olmaz. Biliyorum söylemesi çok kolay, yapması çok zor, ama arkana bile bakmadan bas git kurtar kendini..

Seven insan sevdiğinin kılına zarar vermez. İçki gibi bir saplantısı varsa kolay kolayda vazgeçmez. Burda bir hamile bayan vardı, hamile haliyle içki içtiğini itiraf etmişti.
6 aylık evliyken 2 kere dayak. Küsünce anasının evine gitmeler.
Çocukta yok. Zaten böyle bir adamdan çocuk falan da yapılmaz. Aklın varsa ilk fırsatında topla eşyalarını çek git. Ailen senin bu durumunu öğrense daha beter üzülürler.
Ama sen beni seviyor demişsin. Bence bunu dediysen senin ayrılma gibi bir düşüncende olmaz. Bence sen nasıl yola getiririm diye bunları yazmışsın. Yapacak şeyin ayrılmak.

( çok üzüldüm allah yardımcınız olsun sevgi asla yetmez ilişkilerde hele evlilikte bir dilim pasta gibi kalıyor sevgi...bu işin sonu kötü gözüküyor siz çok zorlu süreçlerden geçiceksiniz, bence güçlü olun ve önce kendinizi düşünün böle adamları aileleri sizin gibi güçlü kadınların başına atıyorlar kurtulduk sanıyorlar sizde geri defedin gitsin...

Kesinlikle boşan canım inan hiç birşey olmaz o kocadan içkisi var dayağı var hakareti var çalışmada gözü yok gece hayatı var daha ne olsun.Boşan bir senmisin boşanan ortada çocuk yokken boşan yaşında gençdir kırk değildir sonuçda birgün başkasını seversin doğru düzgün bir insanla bir hayat kurarsın hiç bunları yaşamamışsın gibi ama bak eğer bir çocuk doğurursan bu adamdan dediklerimin hepsi çok zor olur artık çocuk elini kolunu bağlar babasız bırakmayayım dersin çekerde çekersin birgün gelipde yinede boşansan bu sefer bu adamla bağında hayat boyu kopmaz çocuk sebebiyle başka yeni bir hayat kurmanda çok zor olur çocuğu var derler sen çocuğunu üvey babayla büyütmek istemezsin büyütsende bintane problem o nedenle sakın bu adamdan olaki düzelir diye çocuk falan yapma

ay canım düzelmez o adam maşesef daha kötüyede gider. off yyioylar insanların yavrularının başını. allah onuda o ailesinide bildiği gibi yapsın diyememişlermi 6 aylık karını bırakıp ne geliyosun g,it evine çalışmıyon içki alemi yapıyosun. yarın işbaşı ne içkisi bu.bide ve alıp çanak tutuyolar. yazık valla yazık sana offf stres yaptım gece gece

evli değilim büyükte konuşmak istemem Allah böyle bir durumu bence hiç kimsenin başına vermesin severek evlendiğin kişi ve 6 ay sonun da hüsran içkici,dayakçı,işsiz bir eş 6 ay içerisinde böyle olan birisiyle değil yıl bir ömür geçmez 7sinde neyse bir insan yetmişinde de odur sen belki ailen onay vermemiş olabilir ama onlar senin ailen her zaman senin arkanda olup destekçin olacak kişiler o yüzden bir an önce kurtulman en iyisi çünkü başı böyle olan evliliğin malesef ki sonu gelmez hakkında hayırlısı olsun inşallah

Cocukta yokmus kac kurtar kendini.Ask,sevgi bir ise yaramaz sayet saygi ve huzur yoksa.Bir insan yedisinde neyse yetmisindede odur.Hic beklemeyin duzelirmi acaba diye.Bu hayata bir kez geliyoruz.Huzur,sevgi,saygi icinde yasamak varken bu kadar eziyete katlanmak niye?Yol yakinken donun derim ben.

Kesinlikle katılıyorum kimi sarhoşda vardır çenesine vurur konuşurda konuşur sızar bencede buna bunları içki yaptırmıyor içki sadece gerçek yüzünü ortaya çıkartıyor böylesi seni canından çok sevse ne olur sana faydası varmı bu sevginin

duzelırmı dıye sakın cocuk yapma bıcok ınsan yapıyor bu hatayı sakın cocuk yapma

Dünyaya bir kere gelinir zararın neresinden dönersen kardır bırak ailen biz sana demişdik desin bırak akrabaların 6 ayda boşandı desin dedikodu yapsın gün gelir hepsi unutulur gider bu laflar için bütün ömrü harcamaya değmez durumunu anlatsan tayinin bile çıkartır bağlı bulunduğun bakanlık başka şehre ayrıl boşn başka şehre tayini çıkart git kulaklarını tıka herkese inan böyle arka arkaya yazıyorum çünkü bir ömrü harcamandan korkdum açıkcası

Of Of Offff....
Ya ben genelde uzun yorumlar yaparım,destan misali ama bu sefer kısa tutucam.
Kesinlikle,derhal,en acilinden boşan!
kendine,ailene,hayatına yapabileceğin en büyük iyilik olur bu.
Sen alkol,dayak,hakaret ve 6 aylık bir evlilik diyince söylenebilecek tek söz,
verilebilecek tek akıl bu!
Senin hayatın o kendini şaşırmışa bir şans daha verecek kadar değersiz mi?
Sakın arkana bile bakma,acaba mı bile deme sakın!
Daha yolun çok başındasın ve bunların hiç birisi normal değil.
Memur değil kendi tercihimle ev hanımıyım bu dediklerini bırak,
eşim asla yapmaz da ola ki saçmaladı yaptı diyelim tartışma anında ağzından ''insan olamamışsın''lafı çıktı.
Ama bu lafın ötesinde beni çok sevdiğine inanıyorum diyelim.
İnan 1 dk bile düşünmem,yapacağım şey bellidir.
Dikkat edersen dayağa,alkol tutkusuna ve diğer hakaretlerine hiç değinmiyorum bile.
Çözüm tek ve belli,karar senin!

daha 6 aylık evlılık de ;dayak da var ıckı de var sorumsuzluklar da var .
işe gıtmesı gereken adamın evde uyudugunu aılesı rahat rahat soyluyor .
bu evlılıgın devam etmesı ıcın hıc bır neden yok ortada.
ılıskınız de tek dogru olan sey var o da ; cocuk planını yapmamanız .
aılene durumdan bahset,daha yolun basındasın kendını yıpratma derım.
Allah yardımcın olsun .

hele evlı bır erkek her aksam arkadaslarıyla dısarı da takılıyor ıse,ondan hıc hayır bekleme .
hıc tahammul edemem erkeklerın arkadas ılıskılerıne .
hepsı bırbırının doldurusuyla yoldan cıkıyor .
cocuk gıbı oluyorlar,nereye ceksen gelıyorlar.
daha 6 aylık ılıskı de adam arkadaslarıyla her gece her gece dısarıya cıkıyor ıse
hıc dusunme kendını kurtar

canım benim öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun...
bende yenı evlıyım ve evlılıgmı oturtana kadar 1 yılım gectı ama benım sıkıntılarım cok sukur ıckı ve bu gıbı seylerden zıyade kıskanclıktı...ben de senın gıbı memurum ve esım kendı ıs yerı var .. hıcbır zaman memur calısma seklını bılmedıgı ıcın ve nobet usulude calıstıgım ıcın cokk sıkıntı yasadım ama sabrettım benı dovup kufru yoktu ama ınsanın kendısını bıldıgı halde sankı yalnıs bırsey yapıyormussun gıbı sana sozler soylemesı cekılır sey degıldı ınan.. aılemde ıstemedı ama ben bu davranıslarını daha onceden bırlıktelıgı oldugu nısanlısının onu aldatmasına baglı oldugunu ve heran benım onu bırakıp gıdecegımden korktugunu bıldıgım ıcın sabrettım dua ettım ama zamana bırakıp evlılık terapıstıne gıttım..(bu surecte kıskanclıgın dozajından evı bıle terk edıp aynı sehırdekı kardesıme gıdıp donmeyınce kendısı yaptıgı hatanın farkına vardı ve ozellıkle de terapıst bıze cok fayda sagladı) şimdi evlılıklerde kısıler her ne kadar bırbırlerını sevselerde tam anlamıyla tanıyamazlar.senın neden hoslandıgın ya da tutkuların,sevdıklerın bılmezler.. özellikle de erkekler bıraz duz mantıktır anlamazlar baslarına bırsey gelmeden...
inanamazın şimdi sanki o günleri hıc yasamamıs gıbıyız ki bızım dugunumuzde kavga gurultu olmasına ragmen... hersey bır yana önemli olan burda senın yapman gereken tek sey esının senı gercekten sevdıgıne emın olman ama ben senın ılıskınde ıckının esının bılıncaltındakılerı tetıkledıgını dusunuyorum yanı "senın meymenetsız suratınımı" cekemem kelımesı bence hıc dogru bır kelıme olmamıs kı emınım sen de benım gıbı memurıyetını kullanarak esını rencıde etmıyorsun.bunun altında yatan baska bır neden var canım buna az bucuk deneyımlerımden emınım dıyebıkırım. sana tavsıyem eger ıkna edebılırsen "evlılık terapıstıne gıtmen!!! ama eger sen son sansı vermek ıstıyorsan bu cokkk onemlı....(sunu da unutma" içki tüm kötülüklerin anasıdır"..hadısı serıf)
uzme tatlı canını baktın o da olmuyor hemen cocuk olmadan ayrıl.. aıleden sana her ne kadar kızım sana demıstık dahı deseler onlar senın annen baban emın ol buna asla arkandan ayrılmıcaklar ve senı korucaklardır. bıraz laf ısıtırsın onemlı degıl... tum gelecegın ıcın bu kadarına katlanabılırsın dıye dusunuyorum.

bir komşumuz vardı, her akşam içerdi ama hiç sarhoş olduğunu görmedik. çakır keyif olurdu ama bilinçsiz sarhoş haline rast gelmedik hiç.

kendisi alkolün sarhoş etmediğini biraz aklı dağıttığını söylerdi. sorunlu olanlar alkole sığınarak bilinçsizmiş gibi taklit yapar, içindekini döker, sabah ne yaptığını hatırlamıyormuş gibi davranırlar derdi.

çok çok aşırı içmedikçe alkol bilinç kaybına yol açmaz, sarhoş olduklarına inanmayın derdi.

hakikaten biraz etrafımıza bakarsak görürüz. alkol alışkanlığı olup da ağzıyla içenler varken, genelde yetersiz, sorunlu, mutsuz vb insanlar başka taraflarıyla içiyorlar.

Allah korusun, bir gün sarhoşken ya bıçaklarsa, o zaman da affedecek misiniz?

Son düzenleme:
canım benim çok çok teşekkür ederim hepinize..şimdi size akşam olayı anlatayım birde annesinde yatıyo ben evimde yalnız yatıyorum! dün tam iş çıkışı eltim aradı (abisinin karısı) dedi ebru hadi gel bize yemek yiyelim.. tahmin ettim duymuştur bu orda yattığını dedim gel evde yalnız yemek yeme hadi gel bekliom dedi. neyse oraya gittim kaynımda geldi onun işyerinde duruomuş eşim. dedi sen sakın eve felan gitme onu getircem buraya dedi gitcem abi dedim hayır dedi daha kötü olmasın dedi. neyse geldiiiiiiiii yine içkiliiii... mutfakta masada oturuos abisi dedi abicim senin sorunun ne söle bilelim daha yeni evlisiniz siz söylede herşeyi beraber çözelim dedi. hiç konuşmuyo dedim bende içki sorunumuz çözülmeden olmaz olmuyacakta dedim. ben dedi içmediğimiz zaman evde sorun yokmu dedi.. yok dedim bende ne sorunu var söle dedim... en başta sen varsın o evde dedi! elinde çakmak vardı tezgaha doğru bir fırlattı etrafa kıvılcımlar çıktı.. ne çağırıyonuz beni bunun için dedi gitti.. abisinin evinde yaptığı terbiyesizliğe bakarmısın! abisi eve bıraktı beni kapıyıda arkdan kilitledim .. gelmedi yine annesinde yattı ve işe gitmedi bugünde kıyafet almadı çünkü! yazık ben kime hayatımı adamışım çok yazık!

Bazı insanlar hayatla kavgası vardır.
Ömür boyunca düzelmezler.
Siz ömürünüzü böyle biri için tüketmek zorunda değilsiniz.
Belasını arıyor seni de bu hayata ortak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…