6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

Ailene çok gidiyorsun eşini ihmal ediyorsun değilde, evlilik sorumluluğu oluşmamış ve kendi evinizi, eşinizle kurduğunuz aileyi benimseyememişsiniz gibi geldi bana. Bunu da eşinizle ve evinizde vakit geçirmeden çözemezsiniz.

Kizlar evet haklisiniz konuyu cok gereksiz detaylarla baslattim bazi seyleri dogru aktaramadigim icin yanlış anlasildim sanirim

uzaklik bazen cok daha iyi geliyor

ya simdi burda anlatis bicimi kendini bu konuda suclat gibi oldugundan burdakilerde direkmen oyle anladilar ve sucladilar bence

Evimi temizleyemiyorum toparlayamıyorum demiş bu yüzden tepki verilmiş olabilir. Annesine babasına gitmesinde bir sakınca yok tabi ama evine vakit ayırmıyor bence konu sahibide bu durumdan memnun değil.

Hangimiz her gun isten gelip temizlik yapiyoruz ki? Kadının kocasi evde yok o da annesinde yiyip eve geciyor, erkek de ayni seyi yapabilirdi bence, tek başına her gun yemek yapip yemek kolay degil. Sıkılır da insan, gayet normal geldi o yuzden bana.

Annen bu yasa kadar evliligini öyle böyle birsekilde yürütmus bundan sonrada idare eder brnce birsekilde sma bu durum senin kocsni rahatsız edebilir bir süre sonra

Herkes ailesi iyi olsun ister yanlış yapıyorsun ailenle tabi ki ilgileneceksin ama kendi evinlede ilgileneceksin evli gibi hissedemiyorum demişsin ben olsam bende hissedemezdim eşin ile aran nasıl

Herkes ailesi iyi olsun ister yanlış yapıyorsun ailenle tabi ki ilgileneceksin ama kendi evinlede ilgileneceksin evli gibi hissedemiyorum demişsin ben olsam bende hissedemezdim eşin ile aran nasıl
Esim ile aram iyi cok şükür sadece calisma saatlerimiz uymuyor bundan dolayı iste evde yalniz kaliyorum annemlerde fazla zaman geçiriyorum huzursuz oluyorum esimle daha cok zaman geçirmek istiyorum ama böyle iste

peki vardiya uyduğu zamanlardada sabahları 1 saat erken çıkıp akşamlarıda eve geç geliyormusun
eğer öyleyse evlenmeseydin adama yazık
eğer öyle değilsede eşinin şikayet etmemesi lazım
he birde hergün hergün görüşüyor üstüne tatil olduğu zamandada anneme gidiyorum diyosan haksızsın yine

Evinin işini yap, eşini ihmal etme, geri kalan vaktini istediğin gibi değerlendir.
En güzelini yapıyorsun annenle babanla vakit geçirerek.

Yani 2 kişisiniz evin çok dağılmaz annenlerede git hatta orada pişir saklama kabı yap evinede al alternatif bu ama eşinede yazık topla evini temizle sabahları yap yemeğini yap at dolaba buzluğunu doldur ben anneme yakınken bile sabah kendi işimi yapar anneme çıkardım annemin yemeğiyle ortak yapardım eşime görede alırdım (tabi sürekli değil arada)ama evine vakit ayırmalısın

zaten skinti onun kendini yanlis anlatmasi oldu mesela sey diyebilirdi guzel giden bir evliligim var esimle mutluyuz 6 aylik evliyim ve devamini da annesiyle yaptiklarini yazsaydi kaynanamlada iyiyim ama vicdanim rahat etmiyor yalniz kalmamak icin oraya gidiyorum sizce dogru nu yapiyorum deseydi her sey daha farkli olurdu bence

Evet kesinlikle konu yanlis anlasilmis...

Senin evin yok mu acaba canım kocan yapsa her gün onu hoşuna gider mi evinde dur bir sıcak çorba yap kocana evini temizle sen böyle devam edersen o evlilik biter söyliym

Evet yanlış yapıyorsun.

Kök ailen ile kendi aileni (eşinle kurduğun - evet o artık kendi ailen) ayıramıyorsun.

İlerideki bir çok soruna zemin hazırlıyorsun, söyleyeyim.

Anladığım kadarıyla dengeleri saglamak icin bosluklari doldurmaya calisiyorsunuz,cok olağanüstü bir durum olmadikca tabiki elinizin yettigini tutarsiniz. Yalnız bir yere kadar siz de artik evlisiniz sorumlu oldugunuz bir esiniz ve eviniz var. Onun icin elinizden geldiği kadarini yapın,fazla hirpalanmaya gerek yok bir ipte iki cambaz olmazmış...

Annen biraz pimpirikli sanırım ama sen kendi evini bırakıp öyle yapman yanlış yuvana zarar veriyorsun eşinin rizasi yok bi kere..
Her gün gidiyorum diyorsun ya iki günde bi git yavaş yvas uzat haftada iki kere git ha bişey olurda gidersin tabi ama sende evine bakmalısınız die düşünüyorum yoksa esinle çok büyür bu sorun

Yanlis yapiyorsun esin vardiyalı calisiyor olabilir bu tum zamanini annenlerde gecirmen icin bir sebep degil boyle giderse evini asla benimseyemezssin. Esin yardim etmeli tabiki ama onun vakti yok senin varsa bu vakti biraz daha evine ayirabilirsin.

Onların evinden çıkamayacak kendi evini işini aksatacak adar bağımlıysan ailene, evlenmemeliydin.
Bu şekilde evliliğin fazla yürümez, siz ev arkadaşı değilsiniz karı kocasınız.
Birde çok dağınık yazmışsın okurken 1 kupa çayı devirdim yahu.

Aile önemlidir. Ama yeni evlisiniz kendi evinize, evliliğinize alışın derim.
Eşin evde olmasa dahi evinizde durun.

Aileyi düşünmeniz çok güzel fakat kendi evliliğinize zarar veriyorsunuz. Temelleri atamadan yıkacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…