• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık hamilelik böbrek büyümesi

rabiaberdel14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
6
0
1
22
25 haftalık hamileyim 1 haftaya yakın rahim ve kasik ağrısı çekiyordum sağlık ocağında ki ebe ile görüştüm erken doğum sancısı dedi sonra kendi doktoruma gittim ultrason dan sol böbreğim büyüdüğünü söyledi ve neden olur bilmiyorum bilgi alamadım tehlikeli mı değil mi bilemiyorum korkuyorum da erken doğum olmaması için iğne de verildi ama aklıma takılan böbreğim sıkıntı olur mu

25 haftalık hamileyim 1 haftaya yakın rahim ve kasik ağrısı çekiyordum sağlık ocağında ki ebe ile görüştüm erken doğum sancısı dedi sonra kendi doktoruma gittim ultrason dan sol böbreğim büyüdüğünü söyledi ve neden olur bilmiyorum bilgi alamadım tehlikeli mı değil mi bilemiyorum korkuyorum da erken doğum olmaması için iğne de verildi ama aklıma takılan böbreğim sıkıntı olur mu
peki dr sormadınız mı ne yapılması gerekir. Bu konuda üroloji uzamanına görünmem gerekir mi diye sorsanız? Benim için sıkıntı oluşturur mu bu durum diye danıştınız mı? Çok geçmiş olsun

İlk gebeliğimde bende de oldu ama ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyordum o yapıyor. Antibiyotikle düzelmişti. Doktorunuz sizi bilgilendirmedi mi? Ha bir de bebek büyürken çevre organlarınızı, özellikle böbreği sıkıştırıyor bu da tetikliyor.

Back
X