6 aylık kızım,küfürbaz çift karakterli eşim !

birisiiii o

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
33
15
3
2,5 senelik evliliğim ve 6 aylık kızım var.Ne yazık ki bir de çift karakterli, küfürbaz sürekli bağıran ve çocuğumu korkutan Kocam!evlenmeden önce ufak kavgalar oluyodu ama içindeki canavarı görememişim ya da görmek istemedim sanırım. Tam bir ikizler burcu iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık kendimden geçtim ufacık çocuğun yanında etmediği küfür hakaret bağırmalar çocuğu korkutmalar daha o kadar çok şey varki.Ben biraz aileme düşkünüm bu ona göre çok saçma, geçengün memleketten evime gelen babama kahvaltı hazırladım diye üstü kapalı olay çıkardı ona hazırlamıyomuşum (bahane,yalan,kıskançlık)Eve gelen her misafirin öncesi ve sonrası kavga, beraber gittiğin yerde 1 saat sonra çocuk gibi hadi kalkalım der,alışverişe çıkmak sorun kendine bişey alıp ona almadıysan vay haline, tek çıkarsın on kere arar ama sen aradığında beyfendi hesap vermez.Aşırı kıyafet takıntısı yüzünden artık İlk önce onun çamaşırını ütüsünü yapıyorum, yanlışlıkla gömleğinin yakası kırıştıusa senin saatlerce ütü yapıyo olman hiç önemli değilmiş gibi bütün ütülüler yerlere fırlatılır küfürler eşliğnde. Komşuların onu duyması sorun değil aksine ben ayıp dedikçe sigara içtiği camın önünde daha da sesini yükselterek beni aşşalar kendince. ilk aylarda doktora gitmeye ikna ettim,ona kaygı bozukluğu bana da depresyon dendi ilaç kullandık ikimiz de sonra ben delimiyim diye bıraktı, bence fazlası da var kabullenmiyo. sorunlu olan benmişim çünkü depresyona ben girmişim!Nasıl girmeyeyimki? Kızıma yeni hamile olduğumu öğrendiğimde işten çıktı ve şuan naptığı belli olmayan işler kovalıyo,maaşla çalışmak ona göre değilmiş yoksa geçinemezmişiz. Ama lüksünden,markasından da ödün vermez. Hamileliğim,lohusalığım o kadar kötü geçti ki çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu şükür Allah’ıma ama şuan yine aynı korkuları yaşatıyo bana çünkü her bağırmasında kızım kucağımda zıplıyo anlatmaya çalıştığımda daha da yükseliyo, aradan bi saat geçtikten sonra sanki o kişi gitti başkası geldi,olayları çıkaran benim ve o bi melek, senin kalbin kırılmış önemli değil o an barışmazsan saniyesinde yine deli gibi küfretmeye başlıyo(gibisi fazla olabilir çünkü gerçekten aklından şüphe ediyorum artık)ilk zamanlarda yaptıklarından özür diler ağlardı şimdi pişkinliğe vurdu evden git diyo, çocuktan dolayı gidemeyeceğimi sanıyo, bu arada ev annesininmiş o yüzden evi ben terk edecekmişim ama bi yandan da gitmeye kalktığında çocuğu elimden almakla hatta kaçırmakla ailemi rahatsız etmekle tehdit ediyo. anlattıklarım o kadar yüzeysel ki daha derine insem bana hemen terket diyenler olacaktır.o kadar çok istiyorum ki ondan ayrılmayı bazen eve gelemesin istiyorum. Ortada ufacık çocuğum var elimi kolumu bağlıyo napıcamı bilemiyorum artık nasıl davranacağım bilmiyorum delirmek üzereyim bi akıl verin nolur

Son düzenleme:
Kesinlikle esinin agir bi sorunu vat ve tedavi olmasi lazm bu sekilde gun gecmez cocugununda psikolojisini bozar

Ufacik cocuk senin elini kolunu bağlamıyor daha bu yaşta yaşadıklarına bak bebegin esinin sorunu senle olur ama iyi baba olur okey sabredersin ama el kadar bebeği bile korkutuyor buna musade etmeyin yaa terapiste gidin yada bırakın bu adamii

Ruh hastası bu adam..
Ya kurtulun ya da tedavi olsun
Çok üzüldüm sizin adınıza.

şaşırdım size acımıyor üzülmüyorsa kızınızı düşünmeliydi. . bence taviz vermeyın .

Çocuğuna çok üzüldüm 6 aylık oğlum var evde biraz ses yükselse hemen dudaklarını buzer üzülür bakışlarıyla belli eder.Yani ne diyelim ki düzelirse evet çaba harca ama duzelmezsede daha kaç yıl çekebilirsin bu adamı ama üzgünüm düzelecek gibide durmuyo

İyi baba çok ilgili çok sever ama benle tartışırken gözü hiçbişeyi görmüyo bu durumda iyi baba denir mi ayrı mesele tabi. İyi halinde beni de deliler gibi sever ayaklarımı öper öyle söylim size. Ama gelin görün ki canı sıkılmasın o zaman düşmanıyım

Yazık degil mi ya o çocuğa hem bu durumda hem bebeğim için elim kolum bagli diyorsunuz
Çocuğumu kaçırmakla tehdit ediyo elim kolum bundan bağlı yoksa ayrılmaktan değil. Daha bebek ne kadar erken olursa alışması o kadar kolay olur ama her yerde görüyoruz karısını çocuğunu kesenleri. Ben böyle biriyle nasıl evlendim görmedim bilmiyorum

Burçlara takılanlara gıcık olurum pek bilgimde yok hakkında ama bu ikizler hepimi böyle uçlarda yaşar herşeyi
Iyiyken süper kotuyken gözü gormez ortaları yok

Belki cocuk az buyuynce artik korktugunu kabullenir. Cunku babalar boyle kazkafali maalesef. Biz anne karnindayken bile hissettiklerini biliriz ama onlar yuruyup konustukca cocugun varliginin farkina varirlar. Psikolojik siddet cok fazlasiyla var. Ama fiziksel siddet yoksa bi sure daha katlanin derim. Boyle gelmis boyle gitmez tabiki duzeltmeye calisin ama, simdilik en azindan bi 6ay daha suyuna git. Bebek 1yasina gelsn .. bi de cunku bebek sonrasi en mukemmel evlilikler bile bi sarsinti geciriyor. Kiskancliklar cekememezlikler oluyo adamlarda. Bence bebek sonrasi 1 1.5 yili doldurun. O zaman bakin bakalim delirmeleri azaldi mi.
Ben de esimle evdeyken korktugmu hatirlyorum kizim 2 3aylikken. Oncesinde boyle olsa zaten cocuk yapmazdim. Duvarlara tepsi firlatan yere tabak calan kapiya tekme duvara yumruk atan biri halindeydi o siralar.. bebekle arasini yapin bi de biraz da.. yani sevmesi farknda olmasi lazim. Bag kurun bebekle babasi arasnda biraz.

Sözünü dinlediği bi aile büyüğü yokmu hiç. Ne bilim dayı eniste dede gibi.ikna edilse tedaviyi kabul etse.tabi faydasını gördunuzmu o dönem bilmiyorum ama.daha olmadı kaçın kurtulun.plan yapın ama.birikim yapın. Eminim gidicek biyer bulunur. Yoksa sonunuz kötü

Gerçek hastalar psikiyatriste gitmezler, onların hasta ettikleri gider diye bir laf var, tam da öyle sizin durum.
Yeminle o adamı kürekle döverim.
Siz de arayıp polise mi şikayet ediyorsunuz insan can güvenliğini tehdit ediyor alın bunu diye, akıl hastanesini mi arıyorsunuz şok tedavis uygulanacak hasta var evde diye.
Ama bebeğinizle kendinizi kurtarın.
Hayatınızda çocuğunuz için yapabileceğiniz daha büyük bir şey yok.

Çocuklar arasını yapmayı bırakın ona canı gidiyo. Kızım lafı ağzından düşmüyor.Yaptıklarından çocuğun korktuğunun o da farkında ama aklı erince yapmam diyip geçiştiriyo, çocuk korkuyo deyince bi yandan pişmanlık bi yandan kızgınlıkla daha da alevleniyo. Bu nasıl bi dengesizlik çözemiyorum

Söylediklerinizin hepsini birebir yapmak istiyorum ama öyle bi durumda sizi haksız çıkarır ve o polise siz teslim olursunuz o hastaneye siz yatarsınız, üste çıkıp kendini olduğundan bambaşka göstermekte üstüne yoktur. İnanın başkalarının yanında konuşurken kendimden şüphe ettiğim çok oldu hatalı benmişim gibi

İlaç kullandığında iyiydi ama dışardan gelen laflara kulağı çok açıktır, aman biri duyar da ilaç kullanıyo derse diye bıraktı. Anne lafı dinlemeyen kimi dinler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…