6 aylık kızım,küfürbaz çift karakterli eşim !

Madde kullanıor gibi geldi bana
İkizler burcuyum burçla murçla alakası yok bu isin.Adam hasta.Gidebiliyorsan al cocugunu git annenin evine.Sonunuz iyi görünmüyor..Allah yardımcınız olsun bebeğinle
Benim de aklıma gelmedi değil ama Yok tamamen ruh sağlığıyla alakalı bundan eminim. Annemin evine gitmek kurtuluş olsa iki dk durmayacağım ama orda da rahat vermez diye korkuyorum. Biz sakin yapıda bi aileyiz çevremizde öyle, ama onlar tam tersi komşular sesini duymuş birilerine rezil olmuşsun umrunda değil. Yapacağım şey yine mecburen gitmek olacak ama onu nasıl dizginleyeceğim bunu bilemiyorum
 
Çalışıyorum ama şuan izindeyim. Evet tam oscarlık, bir de dışarda başkalarına karşı davranışlarını görseniz bana ya sen abartıyosun bu adam Gül gibi dersiniz. Dışarda bambaşka biri, başkalarına akıl vermekte üstüne yok kesinlikle çift karakterli ve böyle biriyle ömür geçmez biliyorum
 
Sanada yavrunada yazik canim ya,ofke kontrolude yok bunun allah korusun ya bir zarar verirse size?
Enine boyuna dusun tasin,bosanirsan eksilerin ne artilarin ne olacak diye bu surecte suyuna git biraz alttan almaya calis,zamanla dogru bir karar verecegine inaniyorum..temkinli ve mantikli hareket et boylelerinin sagi solu hic belli olmaz canim aman..
 
Teşekkür ederim desteğiniz için, zamana bıraktım ama uzun bi zaman olmayacak bu. Bana ne kadar zarar verebilir onu düşünüyorum, belki hava civa havlayan köpek ısırmaz derler ama kestiremiyorum şuan. Terk etmemem için çocuğumu kullanıyo
 
Zaten tek kozlari cocuklar bunlarin!
Allah bildigi gibi yapsin bosver hic zitlasma bu surecte onunla,sen neler yapabilirsin ona bak ve dedigin gibi bu zaman fazla uzamasin cunku hayat cok kisa kuzum degerini bilmeli insan,cigeri bes para etmezler icin omur curutmeye degmez!
Bak gor ayrildiktan sonra daha huzurlu daha mutlu olacaksin yavrunla:)
Yeterki sen anlasmanin yolunu bul,ya tedavi olsun yada ayrilin bu sekilde yasanmaz canim yaa..
 
El kadar bebekten ne istiyor da bagirip korkutuyor cocugu ayy icim gitti kiyamam ona ben ya Ruh hastasi bence. Korkma havlayan kopek isirmaz derler hic bisey yapamaz sana . Ailen arkanda duruyorsa kendi kendine yetecek cocuga bakacak maddi gucun varsa bosa gitsin bir omur gecmez bu adamla.
 
Bir an önce boşanın.
Anlattıklarınızın daha fazlasını yaşadım.
Aynen dediğiniz gibi şimdi şurada konuşsa 1000 kişiyi ikna eder ki zaten kişisel gelişim uzmanıydı. Ağzı fena halde laf yapıyordu.
Kendinizi kurtarmaya bakın hemen acil..
Yalnız sizi boşanma sürecinde sizi zor günler de bekliyor. Sabredin.
Tahriklerine kapılmayın o süreçte.
İt gibi vazgeçip çıkacak hayatınızdan.
Yeter ki sakin olun boşanma aşamasında.
 
Çoçuğunuz varmı, varsa o nasıl etkilendi bu durumdan?
 
Gözü dönüyo
 
Pismanligi agir basar bi zaman sobra. Artik yapmaz bence. Yani en duzgun erkek bile salaklasiyo dogum sonrasi..
 
Pismanligi agir basar bi zaman sobra. Artik yapmaz bence. Yani en duzgun erkek bile salaklasiyo dogum sonrasi..
Onun durum çocuktan Doğumdan ziyade kendisiyle alakalı, hep bi gel gitleri,pişmanlıkları sonra birden bire tavan yapan egoları,bi anda çocuk gibi en ufak şeyden mutlu olması bi anda canını alacak kadar seni düşman görmesi. Okadar zor bi insan ki. Bunların hepsinin temelinde, aile,yetiştirilme şekli Yatıyo. Adını koymuşlar sinirli, aman kızar ses etmeyelim aman bağırır Yok söver... zamanında ağzına iki tane yapıştıran bi anne babası oldaydı karşısındaki kadının da insan evladı olduğunu bilirdi. Geçip giden zamanıma ve kızımın böyle bir babası olduğunu üzülüyorum. En büyük hatayı da kendimde görüyorum böyle bir insani hayatıma aldığım için. Sanırım çok uzattım yine... konuşabileceğim kimse Yok sıktıysam kusura bakmayın.
 
Yaa hayiiiir ne sikmasi uzuldum. Msjlasabiliriz ozelden istersen. Cok zor bi insanla evlisin evet ve de haklisin ataerkil ailesi..annesinde is bitiyo. Bu erkeklerin gotunu oncelikle analari kaldiriyor.
 

Kendi annen ve baban ne diyor bu duruma?
 
Annem biraz biliyor, lohusalık döneminde çıkardığı olaylara şahit olunca kahroldu kadın ve bu böyle çekilmez dedi, dahasını bilse hasta olur. Babam bilmiyo.


Iliskinizi kurtara bilmek adına herşeyi yaptın ve bu konuda vicdanın rahatsa ailende arkandaysa ayrıl. Hiç birimiz dört dörtlük değiliz. Illaki eşlerimiz bizleri bizlerde eşlerimizin olumsuz yönlerini bir yere kadar tolere edebiliriz. Senin kocan iyice tahammül sınırlarını zorluyor anladigim kadarıyla . 1 kere geldin bu dünyaya bu kadar hayatından ödün vermek zorunda değilsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…