- 12 Aralık 2012
- 1.950
- 2.323
- 333
- Konu Sahibi birisiiii o
-
Yazık o bebeğe içim gitti ya. Karşınızdaki insan hatasını anlamıyoki neyi anlatmaya çalışıyosunuz. Bebeğinizin geleceği ruh sağlığı için boşanmalısınız. Yada çıkın gidin evden o yokken. Bi şekilde aklının başına gelmesi lazım. Siz alttan aldıkça düzelmez. Ya ondanda fazla çıldıracaksınız belki biraz siner yada bi süre bırakın gidin. Bebeğide alamaz öyle anne kuzusu o daha. Okadar düşünceli baba olsaydı o yavruyu korkutmazdı.2,5 senelik evliliğim ve 6 aylık kızım var.Ne yazık ki bir de çift karakterli, küfürbaz sürekli bağıran ve çocuğumu korkutan Kocam!evlenmeden önce ufak kavgalar oluyodu ama içindeki canavarı görememişim ya da görmek istemedim sanırım. Tam bir ikizler burcu iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık kendimden geçtim ufacık çocuğun yanında etmediği küfür hakaret bağırmalar çocuğu korkutmalar daha o kadar çok şey varki.Ben biraz aileme düşkünüm bu ona göre çok saçma, geçengün memleketten evime gelen babama kahvaltı hazırladım diye üstü kapalı olay çıkardı ona hazırlamıyomuşum (bahane,yalan,kıskançlık)Eve gelen her misafirin öncesi ve sonrası kavga, beraber gittiğin yerde 1 saat sonra çocuk gibi hadi kalkalım der,alışverişe çıkmak sorun kendine bişey alıp ona almadıysan vay haline, tek çıkarsın on kere arar ama sen aradığında beyfendi hesap vermez.Aşırı kıyafet takıntısı yüzünden artık İlk önce onun çamaşırını ütüsünü yapıyorum, yanlışlıkla gömleğinin yakası kırıştıusa senin saatlerce ütü yapıyo olman hiç önemli değilmiş gibi bütün ütülüler yerlere fırlatılır küfürler eşliğnde. Komşuların onu duyması sorun değil aksine ben ayıp dedikçe sigara içtiği camın önünde daha da sesini yükselterek beni aşşalar kendince. ilk aylarda doktora gitmeye ikna ettim,ona kaygı bozukluğu bana da depresyon dendi ilaç kullandık ikimiz de sonra ben delimiyim diye bıraktı, bence fazlası da var kabullenmiyo. sorunlu olan benmişim çünkü depresyona ben girmişim!Nasıl girmeyeyimki? Kızıma yeni hamile olduğumu öğrendiğimde işten çıktı ve şuan naptığı belli olmayan işler kovalıyo,maaşla çalışmak ona göre değilmiş yoksa geçinemezmişiz. Ama lüksünden,markasından da ödün vermez. Hamileliğim,lohusalığım o kadar kötü geçti ki çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu şükür Allah’ıma ama şuan yine aynı korkuları yaşatıyo bana çünkü her bağırmasında kızım kucağımda zıplıyo anlatmaya çalıştığımda daha da yükseliyo, aradan bi saat geçtikten sonra sanki o kişi gitti başkası geldi,olayları çıkaran benim ve o bi melek, senin kalbin kırılmış önemli değil o an barışmazsan saniyesinde yine deli gibi küfretmeye başlıyo(gibisi fazla olabilir çünkü gerçekten aklından şüphe ediyorum artık)ilk zamanlarda yaptıklarından özür diler ağlardı şimdi pişkinliğe vurdu evden git diyo, çocuktan dolayı gidemeyeceğimi sanıyo, bu arada ev annesininmiş o yüzden evi ben terk edecekmişim ama bi yandan da gitmeye kalktığında çocuğu elimden almakla hatta kaçırmakla ailemi rahatsız etmekle tehdit ediyo. anlattıklarım o kadar yüzeysel ki daha derine insem bana hemen terket diyenler olacaktır.o kadar çok istiyorum ki ondan ayrılmayı bazen eve gelemesin istiyorum. Ortada ufacık çocuğum var elimi kolumu bağlıyo napıcamı bilemiyorum artık nasıl davranacağım bilmiyorum delirmek üzereyim bi akıl verin nolur
Tabiki boşanmayı istiyorum ama tehdit ediyo ailemle kızımla ve bana zarar vermekleBöyle deli gibi, dengesiz bir babayla çocuğunuza yazık zaten. Çocuğum için kalıyorum demeyin o yüzden. Ayrılırsanız en büyük iyiliği kızınıza yapmış olacaksınız.
Tab
Tabiki boşanmayı istiyorum ama tehdit ediyo ailemle kızımla ve bana zarar vermekle
Benim ayrı takılmak yemek yapmamak gibi bi lüksüm yok,eğer o istediğinde barışmazsam yaptıkları daha da artıyo. Küfür benim hayatta en nefret ettiğim şey bu yüzden kaç insanla kavga etmişimdir ama gel gör ki başıma geldi büyük konuşmamak lazımmışBenim eşimede ayda 1 defa gelirler. Durduk yere bir bahaneyle kavga çikarip küfür bağirma hakaret sıralar. bebegimde korkar ağlar. Sonra ben küserim ki hala küsüm ayri takiliyiruz evde ona yemek yapmiyorum.Gönlümü almak icin uğraşir özürler diler ama biliyorumki 1 ay sonra yine bir bahaneyle küfürlü kavga çikaricak. o yüzden hala barişmiyorum. Saygisiz insandan nefret ederim oda geldi beni buldu
İşin zor muhtemelen duzelmeyecek. Kavga sonrasında bi kac ilac icip intihar etti numarasi yapabilirsin belki ama emziriyosun dimi? [/QUOT
Hayır başından beri kavgalar oluyodu ama bu raddede değil.Aslında balık baştan kokar misali o zaman bırakmam gerekirdi ama özür dileyip ağlamalarına dayanamadım en büyük aptallığım oldu. Bir dönem düzelir gibi oldu ve çocuk da o dönemde oldu,yanılmışım huylu huyundan vazgeçmedi ve dozunu daha da artırdı düzeleceği yerdeBenim anlamadığım bu adam 2.5 senedir normaldi de bebekten sonraki süreçte mi bozuldu böyle?
Bakın değişir,duzelir diyerek bebek sahibi olunuyor ,sonra minicik bebeğe eziyet ediliyor. Hadi şimdi küçük korkuyor sadece,büyüyünce ne olacak saniyorsunuz? İlk kelimeleri küfür olacak ,daha hırcın daha sinirli olacak çünkü anne/babası onun aynası,sizi örnek alacak. Rol modeli siz olacaksınız.
Yapmayin.
Eşiniz tedavi olmaya,düzelmeye yanasmiyorsa yol verin. Olan bebeğinize olacak yoksa,en çok üzülen de siz olacaksınız.
Deli halini bir görseniz kaçarsınız benim anne babam yaşlı ve hasta insanlar omlara da zarar vermesinden korkuyorum. Polise gitsem hergün kaç tane olay oluyo kime sahip çıkabiliyorlar ki bin tane yalan atar kurtulur. Bazen gidip gırtlağına yapışmak istiyorum o hale geldimŞiddete karşıyım ama bazen hak edene hak ettiğini yapmak lazım.
Babanız, erkek kardeşiniz, dayı, amca kuzen, anlatın durumu, temiz bir dövsünler, düZelir o zaman bozuk ağzı.
AslaÇocuğunu bu adamla büyütmek istediğinden emin misin?
Kızının hayatını mahvetmesine izin verecek misin?
Allah korusunEşinizi hastaneye kapatsınlar ciddi bir vaka gibi duruyor yazdiklarinizdan.
Bu korkutmalar çocukta kalıcı hasara yol açabilir
Ailesinin söylediği şey şu:SEN İDARE ET!ailesinin bilgisi varmı bu manyaktan ,
habersiz terk et belki aklı başına gelir
Ailesinin söylediği şey şu:SEN İDARE ET!
Çünkü bize rahatlık batıyomuş, bi ev verdiler düğün yaptılar diye ben rahat oldum. Çok şükür kendi ailemden maddi manevi hiçbi zorluk görmedim ama bunlar oğullarını evlendirmeyi dünyanın en büyük olayı sanıp benim Bununla yetinmemi istiyo. Bilhassa annesi... zaten o da garip bir kadın, evine kimse gelmesin kendi kimseye gitmesin, sen evine gidersin mutfağa girsen bi iş yapayım diye, buraya gel bırak diye kendini yırtar diken üstünde oturursun ama sonra da evime gelmiyorlar diye söylenir bi de oğlunu kışkırtıp üstüme salar.Böyle bi ananın oğluyla evliyim ne yazıkkipardonda kendılerının delisini sen niye idare edecekmişsin ,
kocanı en iyi sen bilirsin
ona iyi bir ders vermen lazım
Madde kullanıor gibi geldi bana2,5 senelik evliliğim ve 6 aylık kızım var.Ne yazık ki bir de çift karakterli, küfürbaz sürekli bağıran ve çocuğumu korkutan Kocam!evlenmeden önce ufak kavgalar oluyodu ama içindeki canavarı görememişim ya da görmek istemedim sanırım. Tam bir ikizler burcu iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık kendimden geçtim ufacık çocuğun yanında etmediği küfür hakaret bağırmalar çocuğu korkutmalar daha o kadar çok şey varki.Ben biraz aileme düşkünüm bu ona göre çok saçma, geçengün memleketten evime gelen babama kahvaltı hazırladım diye üstü kapalı olay çıkardı ona hazırlamıyomuşum (bahane,yalan,kıskançlık)Eve gelen her misafirin öncesi ve sonrası kavga, beraber gittiğin yerde 1 saat sonra çocuk gibi hadi kalkalım der,alışverişe çıkmak sorun kendine bişey alıp ona almadıysan vay haline, tek çıkarsın on kere arar ama sen aradığında beyfendi hesap vermez.Aşırı kıyafet takıntısı yüzünden artık İlk önce onun çamaşırını ütüsünü yapıyorum, yanlışlıkla gömleğinin yakası kırıştıusa senin saatlerce ütü yapıyo olman hiç önemli değilmiş gibi bütün ütülüler yerlere fırlatılır küfürler eşliğnde. Komşuların onu duyması sorun değil aksine ben ayıp dedikçe sigara içtiği camın önünde daha da sesini yükselterek beni aşşalar kendince. ilk aylarda doktora gitmeye ikna ettim,ona kaygı bozukluğu bana da depresyon dendi ilaç kullandık ikimiz de sonra ben delimiyim diye bıraktı, bence fazlası da var kabullenmiyo. sorunlu olan benmişim çünkü depresyona ben girmişim!Nasıl girmeyeyimki? Kızıma yeni hamile olduğumu öğrendiğimde işten çıktı ve şuan naptığı belli olmayan işler kovalıyo,maaşla çalışmak ona göre değilmiş yoksa geçinemezmişiz. Ama lüksünden,markasından da ödün vermez. Hamileliğim,lohusalığım o kadar kötü geçti ki çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu şükür Allah’ıma ama şuan yine aynı korkuları yaşatıyo bana çünkü her bağırmasında kızım kucağımda zıplıyo anlatmaya çalıştığımda daha da yükseliyo, aradan bi saat geçtikten sonra sanki o kişi gitti başkası geldi,olayları çıkaran benim ve o bi melek, senin kalbin kırılmış önemli değil o an barışmazsan saniyesinde yine deli gibi küfretmeye başlıyo(gibisi fazla olabilir çünkü gerçekten aklından şüphe ediyorum artık)ilk zamanlarda yaptıklarından özür diler ağlardı şimdi pişkinliğe vurdu evden git diyo, çocuktan dolayı gidemeyeceğimi sanıyo, bu arada ev annesininmiş o yüzden evi ben terk edecekmişim ama bi yandan da gitmeye kalktığında çocuğu elimden almakla hatta kaçırmakla ailemi rahatsız etmekle tehdit ediyo. anlattıklarım o kadar yüzeysel ki daha derine insem bana hemen terket diyenler olacaktır.o kadar çok istiyorum ki ondan ayrılmayı bazen eve gelemesin istiyorum. Ortada ufacık çocuğum var elimi kolumu bağlıyo napıcamı bilemiyorum artık nasıl davranacağım bilmiyorum delirmek üzereyim bi akıl verin nolur
Off off be kuzum2,5 senelik evliliğim ve 6 aylık kızım var.Ne yazık ki bir de çift karakterli, küfürbaz sürekli bağıran ve çocuğumu korkutan Kocam!evlenmeden önce ufak kavgalar oluyodu ama içindeki canavarı görememişim ya da görmek istemedim sanırım. Tam bir ikizler burcu iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık kendimden geçtim ufacık çocuğun yanında etmediği küfür hakaret bağırmalar çocuğu korkutmalar daha o kadar çok şey varki.Ben biraz aileme düşkünüm bu ona göre çok saçma, geçengün memleketten evime gelen babama kahvaltı hazırladım diye üstü kapalı olay çıkardı ona hazırlamıyomuşum (bahane,yalan,kıskançlık)Eve gelen her misafirin öncesi ve sonrası kavga, beraber gittiğin yerde 1 saat sonra çocuk gibi hadi kalkalım der,alışverişe çıkmak sorun kendine bişey alıp ona almadıysan vay haline, tek çıkarsın on kere arar ama sen aradığında beyfendi hesap vermez.Aşırı kıyafet takıntısı yüzünden artık İlk önce onun çamaşırını ütüsünü yapıyorum, yanlışlıkla gömleğinin yakası kırıştıusa senin saatlerce ütü yapıyo olman hiç önemli değilmiş gibi bütün ütülüler yerlere fırlatılır küfürler eşliğnde. Komşuların onu duyması sorun değil aksine ben ayıp dedikçe sigara içtiği camın önünde daha da sesini yükselterek beni aşşalar kendince. ilk aylarda doktora gitmeye ikna ettim,ona kaygı bozukluğu bana da depresyon dendi ilaç kullandık ikimiz de sonra ben delimiyim diye bıraktı, bence fazlası da var kabullenmiyo. sorunlu olan benmişim çünkü depresyona ben girmişim!Nasıl girmeyeyimki? Kızıma yeni hamile olduğumu öğrendiğimde işten çıktı ve şuan naptığı belli olmayan işler kovalıyo,maaşla çalışmak ona göre değilmiş yoksa geçinemezmişiz. Ama lüksünden,markasından da ödün vermez. Hamileliğim,lohusalığım o kadar kötü geçti ki çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu şükür Allah’ıma ama şuan yine aynı korkuları yaşatıyo bana çünkü her bağırmasında kızım kucağımda zıplıyo anlatmaya çalıştığımda daha da yükseliyo, aradan bi saat geçtikten sonra sanki o kişi gitti başkası geldi,olayları çıkaran benim ve o bi melek, senin kalbin kırılmış önemli değil o an barışmazsan saniyesinde yine deli gibi küfretmeye başlıyo(gibisi fazla olabilir çünkü gerçekten aklından şüphe ediyorum artık)ilk zamanlarda yaptıklarından özür diler ağlardı şimdi pişkinliğe vurdu evden git diyo, çocuktan dolayı gidemeyeceğimi sanıyo, bu arada ev annesininmiş o yüzden evi ben terk edecekmişim ama bi yandan da gitmeye kalktığında çocuğu elimden almakla hatta kaçırmakla ailemi rahatsız etmekle tehdit ediyo. anlattıklarım o kadar yüzeysel ki daha derine insem bana hemen terket diyenler olacaktır.o kadar çok istiyorum ki ondan ayrılmayı bazen eve gelemesin istiyorum. Ortada ufacık çocuğum var elimi kolumu bağlıyo napıcamı bilemiyorum artık nasıl davranacağım bilmiyorum delirmek üzereyim bi akıl verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?