6 aylık kızım,küfürbaz çift karakterli eşim !

Yazık o bebeğe içim gitti ya. Karşınızdaki insan hatasını anlamıyoki neyi anlatmaya çalışıyosunuz. Bebeğinizin geleceği ruh sağlığı için boşanmalısınız. Yada çıkın gidin evden o yokken. Bi şekilde aklının başına gelmesi lazım. Siz alttan aldıkça düzelmez. Ya ondanda fazla çıldıracaksınız belki biraz siner yada bi süre bırakın gidin. Bebeğide alamaz öyle anne kuzusu o daha. Okadar düşünceli baba olsaydı o yavruyu korkutmazdı.

Şiddete karşıyım ama bazen hak edene hak ettiğini yapmak lazım.
Babanız, erkek kardeşiniz, dayı, amca kuzen, anlatın durumu, temiz bir dövsünler, düZelir o zaman bozuk ağzı.

Tab
Böyle deli gibi, dengesiz bir babayla çocuğunuza yazık zaten. Çocuğum için kalıyorum demeyin o yüzden. Ayrılırsanız en büyük iyiliği kızınıza yapmış olacaksınız.
Tabiki boşanmayı istiyorum ama tehdit ediyo ailemle kızımla ve bana zarar vermekle

Benim ayrı takılmak yemek yapmamak gibi bi lüksüm yok,eğer o istediğinde barışmazsam yaptıkları daha da artıyo. Küfür benim hayatta en nefret ettiğim şey bu yüzden kaç insanla kavga etmişimdir ama gel gör ki başıma geldi büyük konuşmamak lazımmış

Hayır başından beri kavgalar oluyodu ama bu raddede değil.Aslında balık baştan kokar misali o zaman bırakmam gerekirdi ama özür dileyip ağlamalarına dayanamadım en büyük aptallığım oldu. Bir dönem düzelir gibi oldu ve çocuk da o dönemde oldu,yanılmışım huylu huyundan vazgeçmedi ve dozunu daha da artırdı düzeleceği yerde

Çocuğunu bu adamla büyütmek istediğinden emin misin?
Kızının hayatını mahvetmesine izin verecek misin?

Eşinizi hastaneye kapatsınlar ciddi bir vaka gibi duruyor yazdiklarinizdan.

Bu korkutmalar çocukta kalıcı hasara yol açabilir

Şiddete karşıyım ama bazen hak edene hak ettiğini yapmak lazım.
Babanız, erkek kardeşiniz, dayı, amca kuzen, anlatın durumu, temiz bir dövsünler, düZelir o zaman bozuk ağzı.
Deli halini bir görseniz kaçarsınız benim anne babam yaşlı ve hasta insanlar omlara da zarar vermesinden korkuyorum. Polise gitsem hergün kaç tane olay oluyo kime sahip çıkabiliyorlar ki bin tane yalan atar kurtulur. Bazen gidip gırtlağına yapışmak istiyorum o hale geldim

pardonda kendılerının delisini sen niye idare edecekmişsin ,
kocanı en iyi sen bilirsin
ona iyi bir ders vermen lazım
Çünkü bize rahatlık batıyomuş, bi ev verdiler düğün yaptılar diye ben rahat oldum. Çok şükür kendi ailemden maddi manevi hiçbi zorluk görmedim ama bunlar oğullarını evlendirmeyi dünyanın en büyük olayı sanıp benim Bununla yetinmemi istiyo. Bilhassa annesi... zaten o da garip bir kadın, evine kimse gelmesin kendi kimseye gitmesin, sen evine gidersin mutfağa girsen bi iş yapayım diye, buraya gel bırak diye kendini yırtar diken üstünde oturursun ama sonra da evime gelmiyorlar diye söylenir bi de oğlunu kışkırtıp üstüme salar.Böyle bi ananın oğluyla evliyim ne yazıkki

Madde kullanıor gibi geldi bana
İkizler burcuyum burçla murçla alakası yok bu isin.Adam hasta.Gidebiliyorsan al cocugunu git annenin evine.Sonunuz iyi görünmüyor..Allah yardımcınız olsun bebeğinle

Adam harbi dengesiz. Cocugunuza uzuldum bence bosanin, ne kendinize ne de cocugunuza bunu yasatmayin

Off off be kuzum
Iste insan beraber yasamadan taniyamiyor, cunku kendilerini o kadar guzel kamufle ediyorlarki oscarlik!!
Cok uzuldum size gercekten,rabbim yardimciniz olsun..psikolojik sorunlari oldugu kesin,coklu kisilik bozuklugu olabilir diye dusunuyorum, dr degilim ama az cok okuduklarimdan asinayim kesinlikle kaygi bozuklugu vs degil bildigin saldirgan bu adam musveddesi..
Calisiyormusunuz?ne yapin edin kurtulun bu adamdan ya,omrunuzu curutur valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…