- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi birisiiii o
-
Akli dengesi yerinde değil o zaman ya da tam bir sosyopat.Söylediklerinizin hepsini birebir yapmak istiyorum ama öyle bi durumda sizi haksız çıkarır ve o polise siz teslim olursunuz o hastaneye siz yatarsınız, üste çıkıp kendini olduğundan bambaşka göstermekte üstüne yoktur. İnanın başkalarının yanında konuşurken kendimden şüphe ettiğim çok oldu hatalı benmişim gibi
Anneler her zaman dinlenmez onlara nazlanır erkek çocukları.küçükken tepe üstü düştüyse demekki :) ikna etmeye çalış. Şirinlik yap ,baştan çıkar.tabi zamanla düzelicekmi Allah bilir2,5 senelik evliliğim ve 6 aylık kızım var.Ne yazık ki bir de çift karakterli, küfürbaz sürekli bağıran ve çocuğumu korkutan Kocam!evlenmeden önce ufak kavgalar oluyodu ama içindeki canavarı görememişim ya da görmek istemedim sanırım. Tam bir ikizler burcu iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık kendimden geçtim ufacık çocuğun yanında etmediği küfür hakaret bağırmalar çocuğu korkutmalar daha o kadar çok şey varki.Ben biraz aileme düşkünüm bu ona göre çok saçma, geçengün memleketten evime gelen babama kahvaltı hazırladım diye üstü kapalı olay çıkardı ona hazırlamıyomuşum (bahane,yalan,kıskançlık)Eve gelen her misafirin öncesi ve sonrası kavga, beraber gittiğin yerde 1 saat sonra çocuk gibi hadi kalkalım der,alışverişe çıkmak sorun kendine bişey alıp ona almadıysan vay haline, tek çıkarsın on kere arar ama sen aradığında beyfendi hesap vermez.Aşırı kıyafet takıntısı yüzünden artık İlk önce onun çamaşırını ütüsünü yapıyorum, yanlışlıkla gömleğinin yakası kırıştıusa senin saatlerce ütü yapıyo olman hiç önemli değilmiş gibi bütün ütülüler yerlere fırlatılır küfürler eşliğnde. Komşuların onu duyması sorun değil aksine ben ayıp dedikçe sigara içtiği camın önünde daha da sesini yükselterek beni aşşalar kendince. ilk aylarda doktora gitmeye ikna ettim,ona kaygı bozukluğu bana da depresyon dendi ilaç kullandık ikimiz de sonra ben delimiyim diye bıraktı, bence fazlası da var kabullenmiyo. sorunlu olan benmişim çünkü depresyona ben girmişim!Nasıl girmeyeyimki? Kızıma yeni hamile olduğumu öğrendiğimde işten çıktı ve şuan naptığı belli olmayan işler kovalıyo,maaşla çalışmak ona göre değilmiş yoksa geçinemezmişiz. Ama lüksünden,markasından da ödün vermez. Hamileliğim,lohusalığım o kadar kötü geçti ki çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu şükür Allah’ıma ama şuan yine aynı korkuları yaşatıyo bana çünkü her bağırmasında kızım kucağımda zıplıyo anlatmaya çalıştığımda daha da yükseliyo, aradan bi saat geçtikten sonra sanki o kişi gitti başkası geldi,olayları çıkaran benim ve o bi melek, senin kalbin kırılmış önemli değil o an barışmazsan saniyesinde yine deli gibi küfretmeye başlıyo(gibisi fazla olabilir çünkü gerçekten aklından şüphe ediyorum artık)ilk zamanlarda yaptıklarından özür diler ağlardı şimdi pişkinliğe vurdu evden git diyo, çocuktan dolayı gidemeyeceğimi sanıyo, bu arada ev annesininmiş o yüzden evi ben terk edecekmişim ama bi yandan da gitmeye kalktığında çocuğu elimden almakla hatta kaçırmakla ailemi rahatsız etmekle tehdit ediyo. anlattıklarım o kadar yüzeysel ki daha derine insem bana hemen terket diyenler olacaktır.o kadar çok istiyorum ki ondan ayrılmayı bazen eve gelemesin istiyorum. Ortada ufacık çocuğum var elimi kolumu bağlıyo napıcamı bilemiyorum artık nasıl davranacağım bilmiyorum delirmek üzereyim bi akıl verin nolur
Şu an anlattiklarini yaşadimda girtlagina basardim sanırım o bıçağı o şeyle yukselemeyecegini gosterirdim böyle yap demiyorum ama gerçek den katil ruhlu bi yanım var mıs böyle yazıları okuyunca onu anladım aileniz yaninizda mi muhakkak destek alın karşı tarafın ailesi ile aranız nasıl sözü geçen biri varsa eşinizi biraz sarssin yani böyle bir adamı yontmak yıllarını alır ya aldırış etmiceksin her sözüne eyvallah olur diceksin yada gemileri yakacaksin tamamen içinde bulundugun durumunu kendin analiz et allah yardımcin olsun eşine de Allah hidayet versin2,5 senelik evliliğim ve 6 aylık kızım var.Ne yazık ki bir de çift karakterli, küfürbaz sürekli bağıran ve çocuğumu korkutan Kocam!evlenmeden önce ufak kavgalar oluyodu ama içindeki canavarı görememişim ya da görmek istemedim sanırım. Tam bir ikizler burcu iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık kendimden geçtim ufacık çocuğun yanında etmediği küfür hakaret bağırmalar çocuğu korkutmalar daha o kadar çok şey varki.Ben biraz aileme düşkünüm bu ona göre çok saçma, geçengün memleketten evime gelen babama kahvaltı hazırladım diye üstü kapalı olay çıkardı ona hazırlamıyomuşum (bahane,yalan,kıskançlık)Eve gelen her misafirin öncesi ve sonrası kavga, beraber gittiğin yerde 1 saat sonra çocuk gibi hadi kalkalım der,alışverişe çıkmak sorun kendine bişey alıp ona almadıysan vay haline, tek çıkarsın on kere arar ama sen aradığında beyfendi hesap vermez.Aşırı kıyafet takıntısı yüzünden artık İlk önce onun çamaşırını ütüsünü yapıyorum, yanlışlıkla gömleğinin yakası kırıştıusa senin saatlerce ütü yapıyo olman hiç önemli değilmiş gibi bütün ütülüler yerlere fırlatılır küfürler eşliğnde. Komşuların onu duyması sorun değil aksine ben ayıp dedikçe sigara içtiği camın önünde daha da sesini yükselterek beni aşşalar kendince. ilk aylarda doktora gitmeye ikna ettim,ona kaygı bozukluğu bana da depresyon dendi ilaç kullandık ikimiz de sonra ben delimiyim diye bıraktı, bence fazlası da var kabullenmiyo. sorunlu olan benmişim çünkü depresyona ben girmişim!Nasıl girmeyeyimki? Kızıma yeni hamile olduğumu öğrendiğimde işten çıktı ve şuan naptığı belli olmayan işler kovalıyo,maaşla çalışmak ona göre değilmiş yoksa geçinemezmişiz. Ama lüksünden,markasından da ödün vermez. Hamileliğim,lohusalığım o kadar kötü geçti ki çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu şükür Allah’ıma ama şuan yine aynı korkuları yaşatıyo bana çünkü her bağırmasında kızım kucağımda zıplıyo anlatmaya çalıştığımda daha da yükseliyo, aradan bi saat geçtikten sonra sanki o kişi gitti başkası geldi,olayları çıkaran benim ve o bi melek, senin kalbin kırılmış önemli değil o an barışmazsan saniyesinde yine deli gibi küfretmeye başlıyo(gibisi fazla olabilir çünkü gerçekten aklından şüphe ediyorum artık)ilk zamanlarda yaptıklarından özür diler ağlardı şimdi pişkinliğe vurdu evden git diyo, çocuktan dolayı gidemeyeceğimi sanıyo, bu arada ev annesininmiş o yüzden evi ben terk edecekmişim ama bi yandan da gitmeye kalktığında çocuğu elimden almakla hatta kaçırmakla ailemi rahatsız etmekle tehdit ediyo. anlattıklarım o kadar yüzeysel ki daha derine insem bana hemen terket diyenler olacaktır.o kadar çok istiyorum ki ondan ayrılmayı bazen eve gelemesin istiyorum. Ortada ufacık çocuğum var elimi kolumu bağlıyo napıcamı bilemiyorum artık nasıl davranacağım bilmiyorum delirmek üzereyim bi akıl verin nolur
Ben sakin sessiz kendi halinde bi insan(d)ım! Elime bıçağı aldığım oldu o raddeye geldim İnanın ama yapamayacağımı o da ben de bildiğim için kendi kendimi yemekle kaldım hep. Tartışmalardan 15-20 dk bilemedin yarım saat geçtikten sonra gelip özür diler sonra ister ki bunlar hiç olmamış gibi ben de ona sarılayım unutayım al eline kalbini yapıştır bantla. Ama insanın içi soğur mu hiç unutabilir mi? O zaman da surat yapıyorsun diye kavga çıkarır. Sanırım gemileri yakmama az kaldıŞu an anlattiklarini yaşadimda girtlagina basardim sanırım o bıçağı o şeyle yukselemeyecegini gosterirdim böyle yap demiyorum ama gerçek den katil ruhlu bi yanım var mıs böyle yazıları okuyunca onu anladım aileniz yaninizda mi muhakkak destek alın karşı tarafın ailesi ile aranız nasıl sözü geçen biri varsa eşinizi biraz sarssin yani böyle bir adamı yontmak yıllarını alır ya aldırış etmiceksin her sözüne eyvallah olur diceksin yada gemileri yakacaksin tamamen içinde bulundugun durumunu kendin analiz et allah yardımcin olsun eşine de Allah hidayet versin
Ailem uzakta onun da etkisi var. Beni sahipsiz belledi kendi ailesi de kendinden farklı değilmiş onu da öğrendimBen sakin sessiz kendi halinde bi insan(d)ım! Elime bıçağı aldığım oldu o raddeye geldim İnanın ama yapamayacağımı o da ben de bildiğim için kendi kendimi yemekle kaldım hep. Tartışmalardan 15-20 dk bilemedin yarım saat geçtikten sonra gelip özür diler sonra ister ki bunlar hiç olmamış gibi ben de ona sarılayım unutayım al eline kalbini yapıştır bantla. Ama insanın içi soğur mu hiç unutabilir mi? O zaman da surat yapıyorsun diye kavga çıkarır. Sanırım gemileri yakmama az kaldı
MuhteşemEşiniz patolojik olarak hasta,kendisi bunu kabullenip tedavi olmak istemediği sürece böyle gider.
Bebeğinizin ruh sağlığı için ayrılmanız daha doğru ama madem tehditlerinden korkuyorsunuz kendi aile büyüklerinize durumu anlatın.
Babanız başka bir erkek akrabanızla birlikte gelip kocanız olacak adamla konuşsun.
Biz kızımızı sen eziyet et diye seninle evlendirmedik ya adamakıllı tedavi olursun ya da sonuçlarına katlanırsın desinler.
Keşke o delirmiş hallerini videoyla kayıt altına alabilseniz.
Evin salonuna gizli bir kamera koydursanız?
Kayıtları güvenli bir yerde sakladıktan sonra ailenizle birlikte o koca müsveddesine izletseniz...
Belki durumun vehametini anlar.
Amin sağolun. Artık üstüne gitmiyorum dediğiniz gibi olayı şiddete çevirebilecek boyuta geldi. Zaten ettiği küfür hakaretler cabası, çocuğun için susuyorum. Söylediğinizi yapıcam şurda bi kaç ay daha sabrediyorum, Doğum iznindeyim işe başlamam lazım.İlk önce Allahım sabır versin.Ve bu huylardan ıslah etsin eşinizi.
Çok zor kardeşim minik bi bebegin var.Eşinin acil doktor destegi almasi lazim kavgalarda sakın giderim ederim deme daha da psikopatlasir sana zarar werebilir.Sakin ustune gitme konusmalarda kendin icin diyorum vurmaya kalkar falan ilerlemesin.Aile buyuklerini sok istersen araya cunku cekilecek dert degil.
Kesinlikle.tam bir MİKROP..ilacı TERK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?