e beyaz eşya taksidi bittiğinde evlenelim diyor çocuk
risk almak istemiyordur rahat etmek istiyordur
sen bilirsin ama bence de sıkıştırma kendini geri çek derim
bir de gerçekten neden evlenmeden ev kredi işlerine giriştiniz ki
dünyanın bin türlü hali var
tapu kimin üzerine?
evlendikten sonra da sende ödeyeceksin o borcu
neyse daha fazla karışmayayım
bende bunu merak ettim. bendemi birşey demiyeyim kii
Ağustos da bitiyor beyaz esya ama nisanlim seneye yaz olsun dugun diyor tapu ortak bende kefilim iste bole olunca bunaliyoruum iater istemez hersey aliyoz ama dugun uzuyor nisanlim cok calisiyor gezip tozma gibibi luksumuz de yok izim gunlerimz uyusmuyor yanyana gelip bi yere gittigimiz sayilidir gorusemiyoruz bilee beyaz eşya taksidi bittiğinde evlenelim diyor çocuk
risk almak istemiyordur rahat etmek istiyordur
sen bilirsin ama bence de sıkıştırma kendini geri çek derim
bir de gerçekten neden evlenmeden ev kredi işlerine giriştiniz ki
dünyanın bin türlü hali var
tapu kimin üzerine?
evlendikten sonra da sende ödeyeceksin o borcu
neyse daha fazla karışmayayım
Ağustos da bitiyor beyaz esya ama nisanlim seneye yaz olsun dugun diyor tapu ortak bende kefilim iste bole olunca bunaliyoruum iater istemez hersey aliyoz ama dugun uzuyor nisanlim cok calisiyor gezip tozma gibibi luksumuz de yok izim gunlerimz uyusmuyor yanyana gelip bi yere gittigimiz sayilidir gorusemiyoruz bile
Tapu % 50 ikimizin adina ikimizinde adi var tapuda
Tapu % 50 ikimizin adina ikimizinde adi var tapuda
Bende iki buçuk yıl nişanlı kaldım. Eşimin ailesi nişanlıma yardım etmedi. Nişanlım güç bela erkek tarafına düşenleri yapmaya çalıştı tabi bende bazı şeylerden fedakarlık yaptım. Onun taksidi bunun taksidi kredi borcu ödedi hep ki halen ödüyoruz. Herkes banada ne zaman evleniyorsunuz diye sormaya başladı annem nikah gününü alın deyip duruyordu. Tabi eşimin ailesinden çıt çıkmadı. Ne zaman nikah günü alacaksınız ne yapacaksınız diye bir kere bile sormadılar.
Artık benimde canıma yetti nişanlıma nikah günü alalım diye tutturdum gittik nikah günü aldık. Tabi nişanlım düğün yapamadı haliyle. Nikah günü yaklaştıkça masraflar katlandı. Evi 2 hafta önceden ancak tutabildik. Evin badanası çok pisti. Eve badanacı bile sokamadık. Evin duvarlarını nişanlımla ikimiz boyadık. İkimiz hem maddi hem manevi çok yorulduk. Çok fazla kilo verdim o dönemde sıkıntıdan hem nikah stresi hem bu sıkıntılar çok yordu.
İşte o zaman benim kafam yerine geldi keşke biraz daha bekleseydik diye düşündüm. Hatta bu sebeplerden hemde başka bir sebepten nikahı ertelemeyi teklif ettim. Ama eşim o zamanlar kabul etmedi keza annemde karşı çıktı. Şimdi biz halen borç ödüyoruz ve şöyle bir rahata eremedik henüz maalesef. Asla şikayet etmiyorum elbette sıkıntılı dönemler olacaktır çok şükür halimize. Ama benim bizim gibi bile bile lades deme. Sıkıntı içindeyken evlenme ki ben çok sabırlı tahammüllü bir insanım özellikle maddi konularda ama ben bile bazen of diyorum dert ediyorum haliyle.
Biliyorum herkes ne zaman düğün ne zaman düğün diye sorup bunaltırlar. Hatta bizden sonra nişanlılar evlenmişti de biz halen bekliyorduk. Zor oluyor biliyorum ama sıkıntıyla evlenmektense beklemek daha iyi oluyor. Sen benim gibi yapma sabret ferah ferah evlenin. Evlendikten sonra maddi sıkıntı çekmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?