- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi happiness_
-
Gece ağlıyor da demişsiniz aynı sebebe bağlı olabilir. Benim kızım da küçükken piposu yara olmustu aynı sekilde uyurken de altı değişirken altını kirletirken hep ağlıyorduTamam teşekkürler
Aslında tam aksine hoşuna gidiyordu altını değiştirince falan ama ne bileyim bu durum bizi korkuttuBenim kizim da ciplak kaldiginda korkardi bebekken, mutlaka tenine dokunmamizi isterdi. Dokununca susardi. doktorumuz ciplakken usudugu icin kendini guvende hissetmediginden dokunmanizi istiyor demisti. Havalar isininca gecmisti.
İdrarını yapıncada yanıyor yara var evet şimdi dikkatlicede baktımdaGece ağlıyor da demişsiniz aynı sebebe bağlı olabilir. Benim kızım da küçükken piposu yara olmustu aynı sekilde uyurken de altı değişirken altını kirletirken hep ağlıyordu
Bende onu düşünmüştüm ama öyle birşey olmamışbir alt değiştirmede herhangi bir nedenle bebeğin canı yanmış olabilir. yada o anda yüksek bir ses ani bir şey falan o sebepten de korkuyor olabilir.
Aslında tam aksine hoşuna gidiyordu altını değiştirince falan ama ne bileyim bu durum bizi korkuttu
İdrarını yapıncada yanıyor yara var evet şimdi dikkatlicede baktımda
canım benim aklıma üşütmüş olabileceği geldi idrar enfeksiyonu falan olduysa çişini yaparken yanar vede ağlar doğal olarak. pişik olduysada yakar. doktora götürün özellikle belirtin.Gece durduk yere ağlıyor birden :s
Yok artık2 gün önce bu bebeğe kimler dokundu acaba görmediğiniz bir anda birisi bebeğe bir şey mi yaptı bebeğin odasında kamera var mı ? Bence hemen koyun
Yok artık
Iste bunlar hep "mutlu şiddet " kuraminda açıklanan şeyler. Kusura bakmayın yok artıkYok artık demişsiniz ama okuyan herkes için yazayım.
Lütfen önce sağlık ihtimallerini düşünseniz de bebeklerinizin, çocuklarınızın anormal hareketlerini takip edin. Çocuklarınızla muhattap olan, evinize giren herkesi kontrol edin. Akrabalarınız dahil.
Bu konuda uyarı yapan üyeleri kutluyorum.
Siz hiç bebek tacizcilerini okumuyormusun gazetelerde yada çocuk tacizcilerini ... Lütfen bu konuda anneler çok dikkatli olmalı ..yok artık demek kaçış tır .. Çok yakın bir tanıdığımızın başına geldi bebeğe parmakla taciz edetken yakaladı hemde öz amcasını .. O yüzden hanımlar çok dikkat edin bebeğinizin yanına siz yokken girilmesi konusunda hasass davranın mümkünse kamera koyunIste bunlar hep "mutlu şiddet " kuraminda açıklanan şeyler. Kusura bakmayın yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?