6 Ekim 2009' da Doğum Yapanlar

mer_bet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
56
0
86
Bursa
Bızım sayfamızda burası bebıslerımızın boyunu kılosunu huyunu husunu herseyını paylasalım
betulum var benım cokta huysuz bı bebek degıl ara sıra yaklasık 14 saat uyumadan gunu gecırdıgımız oluyo buna ragmen uyuyuncada guzel uyuyo

CANIM BEN 5 EKıMDE DOĞUM YAĞTIM AMA DORADA SABAH Bı KALKIYO AKŞAMA KADAR UYANIK gecede yattımı büyük insan gibi yatıyo çok şükürrr ama gündüzz hep uyanığızz ...

gizem benim kızım ece de 5 ekimde doğdu en son iki hafta önce tartıldığında 4750 geldi kilosu seninki nasıl
bir de benim kızım fazla emmiyor baştan beri mama veriyoruz 3 ayı dolunca daha başka ek gıdalar da vermek istiyorum ama neler verebilirim bilmiyorum yardım edin lütfen

maşallah kuzuna tatlımmm benimki emiyo en son tartıldığımızda 6300 dü bu ay kaç oldu bilmiyom şimdilik ii gibi bakalım...

benim arda serkanım 6 ekim doğumlu.gece bekçisiyiz biz sadece sarılık olduğunda iki gün mama aldık anne sütünü kestik.sadece anne sütüyle besleniyor.en son tartıldığımız da 5500 dü.

denizim de 6 ekim dogumlu.gun icerisinde toplam 9 saat falan uyuyo :sinifsinif: 6 ocakta asi vurulunca tartacaklar boyuda olculecek.o zaman yazarim:sinifsinif:

Merhabalar benim oğlumda 5.10.2009 doğumlu. uyku düzenimizi yeni oturttuk sadece anne sütü alıyor 50 cm 3500 kg doğdu aralık ölçülerimiz 60 cm-6250 kg. bakalım 8. de kontrolümüz var ne kadar çıkıcak.

benim bebğim 2 hafta erken doğdu ece hanım duramadı yerinde bir türlü 2800 doğum kilosuydu 54 boyu bugün kalça çıkıklığı testi için gittik sonuçları gösterdik o esnada ben tarttırdım 5550 çıktı nasıl sizce ben kilosuna takyım bebeğimin sanki azmış gibi geliyor

arkadaslar canım cokkkk sıkkın kızım bugun tam 13 ayını bıtırdı dr gıttık oksuruyordu dr demedıgını bırakmadı 9 kılo ve 72 cm boyu cok kucuk kalmıs dedı kızım cok zor yemek yıyo secıyo sevmıyo sadece emmek ıstıyo yemekle arası hıc yok delırıcem oglum 5.5 yasında 115cm ve 32 kılo onada yedırmemeye calısyoruz kılo verdırmeye calısyoruz 2 arada kaldım

Back
X