Merhaba bende bahçecide yapıyorum tüp bebek. Benim de 13 toplandı 10 dollendi. 5. Güne bir tane 4 AA bir tane 3 bb gelmişti. Dün transfer olmadan önce kafam çok karışık biraz moralim bozuldu bu konuda rica etsem embriyolog ile görüşebilir miyim dedim. Ebriyolog geldi dedi ki ben sabah 7'de baktığımda biri 4 aaa diğeri 3bb idi. Akşama doğru bakarsam belki değişebilir dedi. Çünkü bazıları gelişmiyormuş bazıları da gün içerisinde gelişimleri değişebiliyormuş birden açılmalar da olabiliyormuş embriyolog bende bayağı bir konuştu. Bütün yumurtalarımın kalitelerini tek tek söyledi sonra gelişmeyenlerin bekleme sürecinde olduğunu birden gelişebilme ihtimallerinin olduğunu kalitelerinin a b c olarak sıralandığını ve çaplarında 5'ten 1'e doğru gittiğini anlattı. Sağolsunlar çok ilgili.
Transfer sonrası yanıma gelip sabahki 3 BB olan embriyonun çapının büyüdüğünü ve diğer embriyoların da geliştiğini söyledi normalde bir tane donduracaktı ama 5 tane donduracak bugün. Yarın da devam edecek yani 6 güne kadar bekleyecek ve gerekirse ben 7 güne kadar bekleyeceğim dedi çünkü ben dedi onların çapını kontrol ediyorum kolay toplanmıyor kolay döllenmiyor biz onları çöpe atamayız hepsinin takibini yapıyoruz merak etmeyin dedi.
Ancak biz gebelik olma ihtimali olanları donduruyoruz size boşu boşuna da ümit vermiyoruz dedi dedi size de transfer masasına yattığınız zaman biz sizin gerçekten rahminize yerleştirdiğimiz embriyonun dölleyecek kalitede olduğundan emin olmak istiyoruz ve ondan dolayı da iyi durumda olmayanları dondurmuyoruz bundan emin olabilirsiniz iyi durumda olanları donduruyoruz dedi.
Çok uzun oldu kusura bakmayın