• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik gebelikte kalp atışı??

Merhaba kızlar 5 haftalıken kanamm olmuştu adet kanaması gibi yatış yapıldı kese tek vardı 5+3 te yolk kesesinide gördük bugun tekrar gitim 6+1 ama kalp atışını duymadı 1 hafta sonra tekrar gel dedi yaşadığım kanamdanmı oldu bilmiyorum doktorda şuan net bişey diyemem haftaya bakarız dedi

Ben de bugün gittim .6+1 de duymadık.Haftaya çağırdı ama haftaya duymazsak kürtaj yapalım dedi.Çok Üzüldüm

Merhaba sizinle aynı durumdayız sizin durumunuz nedir
Merhaba ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. Ama bu herkeste aynısı olacak diye bir şey yok diğer konu başlığında size cevap yazdım. Lütfen çok erken şimdiden strese girip canınızı sıkmayın 🙏🏻❤️ herkesin tecrübesi farklı ama sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz, gönlünüze göre olsun

Merhaba ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. Ama bu herkeste aynısı olacak diye bir şey yok diğer konu başlığında size cevap yazdım. Lütfen çok erken şimdiden strese girip canınızı sıkmayın 🙏🏻❤️ herkesin tecrübesi farklı ama sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz, gönlünüze göre olsun
merhaba,

geçmiş olsun :( kaç haftalıkta kürtaj oldunuz? tekrar hamile kalmak için korunmanız gerek dedi mi?

Canınızı sıkmak gibi bir niyetim yok benimde öyleydi temmuz 22 ögrendim hamile olduğumu beklenen bir bebek olduğu için adetim geleceği gün test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 751 çıkmıştı hemşire dedi ki sınırda hamile olup olmadığını tam belli değil dedi kadın doğuma git 4 5 sonra gittim bende öyle yaptım ultrasonla baktı çok az birşey görünüyor ama dedi kan istedi tekrardan o zamanda 6721 çıkmıştı gayet güzel artış olmuş dedi haftaya bir daha gel dedi gittimde kese büyümüş ama kalp atışı yok dediler son adet tarihine göre duyman gerek şuan demişti 7+5 haftalıktım haftaya gel bir daha bakalım belki geç döllenme falandır dedi ama öyle değildi malesef bana ya kalbi hiç oluşmadı yada gelişi mi durdu dediler 28 ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım umarım sizinki öyle olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız

Selamlar en son durumunuz nedir ben de 6+2 sanıyordum 5+5 çıktı makinede ve kalp atışları düşük dedi
Merhaba maalesef duyamadık.. geçen hafta yavaş var gibi demişti ama bu hafta yok. Ne olur ne olmaz diye bir hafta daha bekleyeceğiz :( ama pek umut verici değildi çok üzgünüm
Selam,bende dün kasik ve bel ağrısı ile geceleyin lavaboya girmemle hafif pembe akıntı düştü sonra silindikce kırmızı gelmeye başladı ped koydum ama hiç batması bile,yinede acile gittik progestan iğne vurundum:( bugünde hala ağrıyor pazartesi gel dedi ,kalp atışları çok az dedi,bende korkmadım değil..ne yapsam bilemedim...😔 6 haftalık bu arada...

Selam,bende dün kasik ve bel ağrısı ile geceleyin lavaboya girmemle hafif pembe akıntı düştü sonra silindikce kırmızı gelmeye başladı ped koydum ama hiç batması bile,yinede acile gittik progestan iğne vurundum:( bugünde hala ağrıyor pazartesi gel dedi ,kalp atışları çok az dedi,bende korkmadım değil..ne yapsam bilemedim...😔 6 haftalık bu arada...
İnsanın elinden hiçbir şey gelmiyor keşke gelse de yapsak ama iyi veya kötü yapabileceğiniz bir şey yok🙏🏻 Şimdiden belli olmadan kendinizi üzmemeye çalışın ben o hatayı yaptım kendimi çok yıprattım ama sonucu değiştiremedim. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır ve Allah size bağışlar🙏🏻

Merhaba kızlar, 6 haftalık hamileyim diyebiliyorum. Geçen haftaki ultrasonda kese vardı içinde yolk yoktu. Bu hafta gittiğimizde yolk var içinde 3 mm. Küçük biraz daha çok erken olabilir dedi. Kalp atışı duymadık bu beni çok endişelendirdi. Ya çok erken 6 haftalık başındayız ya da düşük olabilir dedi. 3 mm yaşayananınız var mı kalp stışı ne zaman duydunuz?
5+0 da kese yolk sac gördüm. 6+4 te kalp atısı dinlemistim

Merhaba ben de nisanda aynı süreci geçirdim. genellikle 6 haftalıkken duyuluyor. benimkini de 7 nin sonuna kadar bekleyip kürtaj yaptılar. tekrar aynı süreçten korktuğum için yazın ara verdik şimdi denemeye başladık. bu kez vajinal ultrasonu ilk haftalarda yaptırmayı planlamıyorum. neredeyse haftada 2 vajinal ultrason yaptı o dönemde dr. ben de çok strese girdim.

Back
X