- 2 Ekim 2025
- 22
- 19
- 3
- 35
Evet Pazartesi gelin dedi ama ben dayamamayıp cuma falan acile giderimSiz de haber verinhaftaya mı gelin dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Pazartesi gelin dedi ama ben dayamamayıp cuma falan acile giderimSiz de haber verinhaftaya mı gelin dedi
Merhaba sizinle aynı durumdayız sizin durumunuz nedirMerhaba naptiniz durum nedir
Merhaba ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. Ama bu herkeste aynısı olacak diye bir şey yok diğer konu başlığında size cevap yazdım. Lütfen çok erken şimdiden strese girip canınızı sıkmayınMerhaba sizinle aynı durumdayız sizin durumunuz nedir
merhaba,Merhaba ben geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. Ama bu herkeste aynısı olacak diye bir şey yok diğer konu başlığında size cevap yazdım. Lütfen çok erken şimdiden strese girip canınızı sıkmayınherkesin tecrübesi farklı ama sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz, gönlünüze göre olsun
Teşekkür ederimmerhaba,
geçmiş olsunkaç haftalıkta kürtaj oldunuz? tekrar hamile kalmak için korunmanız gerek dedi mi?
Bende düşük yaptım 4+5 te gelişim durunca bana da aynısını dediTeşekkür ederimben 7 haftanın sonunda oldum ama gelişim 6 haftanın sonunda durmuştu
daha çok yeni 10 gün oldu 1 veya 2 adet dönemi beklememizi söyledi doktorlar
Selamlar en son durumunuz nedir ben de 6+2 sanıyordum 5+5 çıktı makinede ve kalp atışları düşük dedi
Selam,bende dün kasik ve bel ağrısı ile geceleyin lavaboya girmemle hafif pembe akıntı düştü sonra silindikce kırmızı gelmeye başladı ped koydum ama hiç batması bile,yinede acile gittik progestan iğne vurundumMerhaba maalesef duyamadık.. geçen hafta yavaş var gibi demişti ama bu hafta yok. Ne olur ne olmaz diye bir hafta daha bekleyeceğizama pek umut verici değildi çok üzgünüm
İnsanın elinden hiçbir şey gelmiyor keşke gelse de yapsak ama iyi veya kötü yapabileceğiniz bir şey yokSelam,bende dün kasik ve bel ağrısı ile geceleyin lavaboya girmemle hafif pembe akıntı düştü sonra silindikce kırmızı gelmeye başladı ped koydum ama hiç batması bile,yinede acile gittik progestan iğne vurundumbugünde hala ağrıyor pazartesi gel dedi ,kalp atışları çok az dedi,bende korkmadım değil..ne yapsam bilemedim...
6 haftalık bu arada...
5+0 da kese yolk sac gördüm. 6+4 te kalp atısı dinlemistimMerhaba kızlar, 6 haftalık hamileyim diyebiliyorum. Geçen haftaki ultrasonda kese vardı içinde yolk yoktu. Bu hafta gittiğimizde yolk var içinde 3 mm. Küçük biraz daha çok erken olabilir dedi. Kalp atışı duymadık bu beni çok endişelendirdi. Ya çok erken 6 haftalık başındayız ya da düşük olabilir dedi. 3 mm yaşayananınız var mı kalp stışı ne zaman duydunuz?
Merhaba belirtiniz var mıydı bulantı göğüs dolgunlığu falan ?Teşekkür ederimben 7 haftanın sonunda oldum ama gelişim 6 haftanın sonunda durmuştu
daha çok yeni 10 gün oldu 1 veya 2 adet dönemi beklememizi söyledi doktorlar
Gebelik belirtileri vardı evet göğüs dolgunluğu ve ağrı, hafif bulantıMerhaba belirtiniz var mıydı bulantı göğüs dolgunlığu falan ?