cnm hiç endişe etme Rabbimin izniyle miniğini kalp atışalrınıda duycaksın inş bende bugün 6+5 oldum çok şükür herkeste farklı olur tatlım ağrılar yada yaşananlar kimisi hiç bulantı olmadan hamilelik geçiriyo bnm daha 2 3 gündür başladı bulantım seninde bir iki gün sonra başlayabilir yada hep sorunsuz geçer inşş bulantı ve iştahsızlık kötü oluyo am yeterki bişlerimiz sağlıklı olsunlar kasık ağrılarım bir iki güne kadar oluyodu sık ama azaldı bnm bende ağrıyınca endişeleniyodum yani kısacası annelik daha en başından çok zor Allahım korusun bebeklerimiizi cnm herşey yolunda olsun hepimiz için inş
Merhaba arkadaşlar, bende bugün tam 6 haftalık hamileyim. Bundan 6 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Geçen hafta kesemi çok şükür görebildik. Yarın kalp atışları için tekrar gidiceğiz. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazar gününden beri kasık ağrılarım durdu. Sabahları çok hafif bulantım, göğüslerimde sızı ve ağzımda metalsi bir tat dışında hamilelikle ilgili başka bir belirti yaşamıyorum. Oysa beşinci haftamda sık idrara çıkar, kasıklarımda ağrı olurdu. Bebeğimin gelişememesinden çok korkuyorum. Her sabah bugün inşallah çok bulantım olur diye dua ediyorum ama gayet iyiyim. Sizin bu haftada belirtileriniz neler? Sizce bulantımın ve kasık ağrımın olmaması normal mi? Benim gibi belirtileri az olup kalp atışını duyan varmı?
cnm hiç korkma ben senle aynıydım kasık ağrısından yürüyemiyodum bile şu an 10 haftalık oldum ne ağrı ne bulantı var allahın izniyle bişey olmaz inş
zeycan senle aynı şeyleri yaşıyoruz ben bi bucuk yıl önce boş gebelik yaşadım ondan çok korkum var aynı şeyleri yaşarmıyım die kasık ağrım çokkkkkk oluyo yatıyorum sürekli bide bende rahim kalp şeklindeymiş ondan tehlikem var
kıslarrrrrrrrrr 5 bucuk haftalığım rahmim dünkü ultrasonda kalp şeklindeymiş düşük tehlikem var mış kasık ağrım için dr progestan verdi onun yerine eşim progenova bulmuş dr vajinadan al dedi dün aldım kasığım gece boyunca çok ağrıdı sizdede buna benzer durum oldumu
arkadaşlar yardım edermisiniz lütfen fikre ihtiyacım var. salı günü doktora gittim muayenede rahim kalınlaşmış dedi tan testinde değer 37.1 çıktı büyük ihtimal hamilesin ama cumartesi gel yeniden bakalım değerler yükselecekmi dedi. ben dayanamadım çarşamba günü iki tane idrar testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı ben şimdi hamilemiyim değilmiyim fikriniz nedir....?
benm doktorumda hemen folic plus yazdı ben daha önceki ayarda da hep kllanmaya çalıştım gebelikten 3 ay öncesinden tavsiye ediyolar üstelik hiç bi zarar yok
ne biçim doktorlar var yaaa anlayamıyorum
kızlar buarada ben sabahları hiç bişi yemek istemiyorum ya napıcam geçer bu durum inşş midem çok fena oluyo kahvaltı görünce zorla iki lokma bişi alabiliyorum işte ama zorla süt içebiliyorum alahtan
Rabbim miraç kandilimzimübarek eylesin sağlıkla bebeklerimizin büyüdüğünü görelim inş burda 6 haftalık başladık 9ay boyunca güzel haberler verelim birbirimize inş kızlar
canım bende de sabah bulantısı falan olmuyor ama kasıklarımda ağrı var. hatta bazen rahatsız oluyorum bu ağrıdan ve korkuyorum bebeğe bişey mi oluyor acaba diyeMerhaba arkadaşlar, bende bugün tam 6 haftalık hamileyim. Bundan 6 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Geçen hafta kesemi çok şükür görebildik. Yarın kalp atışları için tekrar gidiceğiz. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazar gününden beri kasık ağrılarım durdu. Sabahları çok hafif bulantım, göğüslerimde sızı ve ağzımda metalsi bir tat dışında hamilelikle ilgili başka bir belirti yaşamıyorum. Oysa beşinci haftamda sık idrara çıkar, kasıklarımda ağrı olurdu. Bebeğimin gelişememesinden çok korkuyorum. Her sabah bugün inşallah çok bulantım olur diye dua ediyorum ama gayet iyiyim. Sizin bu haftada belirtileriniz neler? Sizce bulantımın ve kasık ağrımın olmaması normal mi? Benim gibi belirtileri az olup kalp atışını duyan varmı?
Geçmiş olsun canım. Dükkat et kendine. Benim de kasıklarım ağrıyor ama doktor bir sorun yok dedi. benim doktora ne kadar güvenilir o da ayrı mesele tabikıslarrrrrrrrrr 5 bucuk haftalığım rahmim dünkü ultrasonda kalp şeklindeymiş düşük tehlikem var mış kasık ağrım için dr progestan verdi onun yerine eşim progenova bulmuş dr vajinadan al dedi dün aldım kasığım gece boyunca çok ağrıdı sizdede buna benzer durum oldumu
Bende de ikinci çizgi silikti. aradan 5-10 dk geçince daha da net oldu. geçen ay yaptığım testte hiç çıkmıyordu çizgi. İnşallah hamilesindir canımarkadaşlar yardım edermisiniz lütfen fikre ihtiyacım var. salı günü doktora gittim muayenede rahim kalınlaşmış dedi tan testinde değer 37.1 çıktı büyük ihtimal hamilesin ama cumartesi gel yeniden bakalım değerler yükselecekmi dedi. ben dayanamadım çarşamba günü iki tane idrar testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı ben şimdi hamilemiyim değilmiyim fikriniz nedir....?
merhaba hanımlar sizlere bişey soracağım beklenen adet tarihim 13 temmuz ve belim çok ağrıyo sol kasığımda batmalar var çok sık idrarım geliyor ve süt, kola içtiğimde ağzımda metalimsi bir tat oluyor. 4 . haftada belirtiler olur mu ? korunmasız ilk ayımız ve çok merak ediyorum
benim doktorum kasık ağrılarım için normal rahimin genişliyor o yüzden demişti. Düşük tehlikesi olduğunu hiç söylemedi. Kasık ağrılarım geçince ben endişelendim asıl. Artık kesem büyümüyor mu acaba dedim. 5+3 de bıçak gibi kesildi. Bence endişelenme bol bol dinlen. Benim bütün hamile arladaşlarımın hep kasıkları ağrıyordu. Şimdi hepsinin nur topu gibi bebekleri var. Boş gebelik çok kötü, yaşadığım için seni iyi anlıyorum. İyi düşünelim iyi olsun. Sen kalp atışını duydunmu bu sefer?
selam kızlar
bende taze hamileyim..ilk bebişim olucak inşallah bi aksilik çıkmaz ise..mutlu ama tedirginim..inşallah sağlıkla sıhhatle doğurmayı başarabilirim...eyvahedigeldismile
kızlar 5+5 im ben kalp atışını ne zaman duyabilirim (karından ultrasonla)
canım 15 gün sonrabakılcxak ancak kesemiz var benim kasık ağrım 2 gündr azaldı fakat sol kasığım şiş gibi aacıyo şimdi bi kısım ağrıyo sol bacağımın üstü:uhm:
5+5 de vajinal olarak görebiliriz demişti benim doktorum. Karından 7-8 haftalık diye biliyorum ama emin değilim. Ben yarın 6+1 vajinal baktırcam. Daha bir iki hafta sabredemiyeceğim çünkü:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?