6 haftalık hamileler buraya......

Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zorlu bir süreç. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah. İnsanın elinde değil, paranoyak olursun resmen. Böylelikle bebeğimize daha çok zarar veriyoruz aslında. Ben birde ilk gebeliğimdeki yaşadığım olaydan dolayı bu kadar endişeleniyorum. Yarın umarım görürüm kalp atışını.

cnm hiç korkma ben senle aynıydım kasık ağrısından yürüyemiyodum bile şu an 10 haftalık oldum ne ağrı ne bulantı var allahın izniyle bişey olmaz inş

cnm hiç korkma ben senle aynıydım kasık ağrısından yürüyemiyodum bile şu an 10 haftalık oldum ne ağrı ne bulantı var allahın izniyle bişey olmaz inş

zeycan senle aynı şeyleri yaşıyoruz ben bi bucuk yıl önce boş gebelik yaşadım ondan çok korkum var aynı şeyleri yaşarmıyım die kasık ağrım çokkkkkk oluyo yatıyorum sürekli bide bende rahim kalp şeklindeymiş ondan tehlikem var

kıslarrrrrrrrrr 5 bucuk haftalığım rahmim dünkü ultrasonda kalp şeklindeymiş düşük tehlikem var mış kasık ağrım için dr progestan verdi onun yerine eşim progenova bulmuş dr vajinadan al dedi dün aldım kasığım gece boyunca çok ağrıdı sizdede buna benzer durum oldumu

çok geçmiş olsun cnm inş allahın izniyle bişey olmaz allah kucağına almayı nasip etsin mübarek gün rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

arkadaşlar yardım edermisiniz lütfen fikre ihtiyacım var. salı günü doktora gittim muayenede rahim kalınlaşmış dedi tan testinde değer 37.1 çıktı büyük ihtimal hamilesin ama cumartesi gel yeniden bakalım değerler yükselecekmi dedi. ben dayanamadım çarşamba günü iki tane idrar testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı ben şimdi hamilemiyim değilmiyim fikriniz nedir....?

benim doktorum kasık ağrılarım için normal rahimin genişliyor o yüzden demişti. Düşük tehlikesi olduğunu hiç söylemedi. Kasık ağrılarım geçince ben endişelendim asıl. Artık kesem büyümüyor mu acaba dedim. 5+3 de bıçak gibi kesildi. Bence endişelenme bol bol dinlen. Benim bütün hamile arladaşlarımın hep kasıkları ağrıyordu. Şimdi hepsinin nur topu gibi bebekleri var. Boş gebelik çok kötü, yaşadığım için seni iyi anlıyorum. İyi düşünelim iyi olsun. Sen kalp atışını duydunmu bu sefer?

Bence hamilesin. Hayırlı olsun. 2 günde bir beta hcg takibi yapıp 2'ye katlamasına bakabilirsin. 2 günde 2'ye katlarsa sağlıklı olduğunu gösterir. Tebrikler şimdiden.

Dün burada yazan bora beye de yazdım ondan da cevap bekliyorum bakalım ne diyecek bu duruma CADIARZU Eğer ki kullan derse bugün gidip eczaneden alacağım. Ve her ne olursa olsun o doktora bir daha gitmeyeceğim alsanaalsanasmile

Ben de hiçbirşey yiyemiyorum. Kilom normal aslında. İştahım da fena değil. 52kiloydum ama birkaç gün içinde 51e düştüm =(( Ne yapılabilir için iştahı açmak için??? BUarada ben mantara bayılırdım. her öğün yiyebilirdim ama şimdi mantar yazarken bile midem altüst oluyor :bbo:

canım bende de sabah bulantısı falan olmuyor ama kasıklarımda ağrı var. hatta bazen rahatsız oluyorum bu ağrıdan ve korkuyorum bebeğe bişey mi oluyor acaba diye

Geçmiş olsun canım. Dükkat et kendine. Benim de kasıklarım ağrıyor ama doktor bir sorun yok dedi. benim doktora ne kadar güvenilir o da ayrı mesele tabi Ben ters bir hareket yapınca ve pantolonun kemer kısmı ya da eşofmanın lastik kısmı göbeğime gelince ağrı daha belirgin oluyor.

Bende de ikinci çizgi silikti. aradan 5-10 dk geçince daha da net oldu. geçen ay yaptığım testte hiç çıkmıyordu çizgi. İnşallah hamilesindir canım

merhaba hanımlar sizlere bişey soracağım beklenen adet tarihim 13 temmuz ve belim çok ağrıyo sol kasığımda batmalar var çok sık idrarım geliyor ve süt, kola içtiğimde ağzımda metalimsi bir tat oluyor. 4 . haftada belirtiler olur mu ? korunmasız ilk ayımız ve çok merak ediyorum

canım ben bu ay çok umutsuzdum. kesin adet olacağım diyordum. çünkü belirtiler hep o yöndeydi,kasıklarım ağrıyordu,batmalar oluyordu. tek fark göğüslerim daha erken bir zamanda şişmeye başlamıştı. normalde adete yakın bir zamanda şişkinlik olurdu.

canım 15 gün sonrabakılcxak ancak kesemiz var benim kasık ağrım 2 gündr azaldı fakat sol kasığım şiş gibi aacıyo şimdi bi kısım ağrıyo sol bacağımın üstü:uhm:

selam kızlar

bende taze hamileyim..ilk bebişim olucak inşallah bi aksilik çıkmaz ise..mutlu ama tedirginim..inşallah sağlıkla sıhhatle doğurmayı başarabilirim...eyvahedigeldismile

selam kızlar

bende taze hamileyim..ilk bebişim olucak inşallah bi aksilik çıkmaz ise..mutlu ama tedirginim..inşallah sağlıkla sıhhatle doğurmayı başarabilirim...eyvahedigeldismile

hayırlı olsun cnm inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebekleimizi

kızlar 5+5 im ben kalp atışını ne zaman duyabilirim (karından ultrasonla)

5+5 de vajinal olarak görebiliriz demişti benim doktorum. Karından 7-8 haftalık diye biliyorum ama emin değilim. Ben yarın 6+1 vajinal baktırcam. Daha bir iki hafta sabredemiyeceğim çünkü:kedi:

canım 15 gün sonrabakılcxak ancak kesemiz var benim kasık ağrım 2 gündr azaldı fakat sol kasığım şiş gibi aacıyo şimdi bi kısım ağrıyo sol bacağımın üstü:uhm:

geçen hafta benimde sağ kasığım aynı şekilde ağrıyordu. Aslında ben pazar günü denize girdim. Doktorum girebilirsin demişti. En son pazar sabahı denize girmeden ağrıdı sonra birdaha ağrımadı. Acaba yüzmek mi ağrıyı durdurdu. Off yarın olmak bilmiyor. Sağ sağlim görsek şu pıt pıtları... Bu arada az önce midem bulandı. Ne manyağım ama çok sevindimkaydirigubbakcemile3

5+5 de vajinal olarak görebiliriz demişti benim doktorum. Karından 7-8 haftalık diye biliyorum ama emin değilim. Ben yarın 6+1 vajinal baktırcam. Daha bir iki hafta sabredemiyeceğim çünkü:kedi:

cnm bende 6+2 iken vajinal baktırdım gördük hamdolsun bende dayanamıştım doktorda bi zarar olmaz dedi Rabbime emanet zaten ve çok şükür gördüm inş senden de güzl haber bekliyom cnm bu mübarek gecede Rabbim dualarımızı kabul eylesin

arkadaşlar bu mide bulantısını neden bu kadar abartıyosunuz,mide bulantısı hamilelikte referans değildir,çünkü herkesin belirtileri farklıdır,her vücut aynı tepkiyi vermezki,bende 8+4 günlük hamileyim,şuana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım,doktoruma sorduğumda ne mutlu sana ne güzel işte,rahat rahat geçirirsin hamileliğini demişti,benim anneminde hiç mide bulantıları olmamış,yani mide bulantısını bukadar abartmayın.yengemin berbat derecede mide bulantıları var,resmen yaşamak haram oldu kadına,kasık ağrısına gelince bunlar normal şeyler,vücut farklı birşeye ortam hazırlıyor öyle basit değil,rahat olun ve stressiz tadını çıkara çıkara geçirin bugünleri opuyorumnanaktan

çoğunluk olarak hepimizin ilk bebeği,evet heyecanımız anlatılacak gibi değil,acaba kesem oluştumu,bebeğin kalbi atıyormu,yoksa boş gebelikmi diye bin tane soru kurcalar aklımızı,keseyi görüp kalp atışını duyduktan sonra,bebeğimiz sağlıklıysa sürekli olarak hastaneye koşmakta mantıklı değil,doktorun söylediği zamanlarda gitmek en iyisi biraz sabır yerimseniben birde kahve rengi akıntısı olup progestan kullanan arkadaşlar,aynı sorun nadirende olsa bendede oluyor,hamileliğimin ilk gününden beri zaman zaman bu lekelenme bendede oluyor,progestan kullanıyorum,hatta geçenlerde koyu kahve rengi kirli bir kanamamda oldu,fazla miktarda değil,doktorum bunun normal olduğunu söyledi,kan kırmızı olmayıp ağrı yoksa sorun yokmuş,zaten düşecekse ne yaparsan yap düşer,benimki biraz bünye işi,yinede progestan kullanıyorum ek olarak 5 günlük bir iğne kullandım,şükür bebeğimde bende iyiyiz,doktorum kontrole1 ay sonra gel dedi,3 hafta sonra bakıcaz ufaklık ne durumda,herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.stres insanı çok yıpratıyor çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…