çoğunluk olarak hepimizin ilk bebeği,evet heyecanımız anlatılacak gibi değil,acaba kesem oluştumu,bebeğin kalbi atıyormu,yoksa boş gebelikmi diye bin tane soru kurcalar aklımızı,keseyi görüp kalp atışını duyduktan sonra,bebeğimiz sağlıklıysa sürekli olarak hastaneye koşmakta mantıklı değil,doktorun söylediği zamanlarda gitmek en iyisi biraz sabır yerimseniben birde kahve rengi akıntısı olup progestan kullanan arkadaşlar,aynı sorun nadirende olsa bendede oluyor,hamileliğimin ilk gününden beri zaman zaman bu lekelenme bendede oluyor,progestan kullanıyorum,hatta geçenlerde koyu kahve rengi kirli bir kanamamda oldu,fazla miktarda değil,doktorum bunun normal olduğunu söyledi,kan kırmızı olmayıp ağrı yoksa sorun yokmuş,zaten düşecekse ne yaparsan yap düşer,benimki biraz bünye işi,yinede progestan kullanıyorum ek olarak 5 günlük bir iğne kullandım,şükür bebeğimde bende iyiyiz,doktorum kontrole1 ay sonra gel dedi,3 hafta sonra bakıcaz ufaklık ne durumda,herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.stres insanı çok yıpratıyor çook
merhaba arkdslar aranıza yenı katıldım:) bende 5hafta 7 gunluk hamıleyım :) ama bebegın kalp atıslarını bıran once duymak ıstıyorum.. doktora gıtsem bellı olurmu:?
Arkadaşlar,
Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk. 2 günde önden gidiyormuşuz. Kalp atışları şuan yavaş ama daha da hızlanacak dedi doktorum.Çok mutlu oldum. Darısı kalp atışını duymak için sabırsızlanan tüm anne adaylarının başına:Saruboceq:
Öleceğim bu mide bulantısından ve iştahsızlıktan. hiçbirşey yiyemiyorum. 1haftada 1kilo verdim senağlama
Mapuci saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?