6 haftalık hamileler buraya......

Söylediğin çoğu şeyde haklısın. Bende ilk hamileliğinde çok rahattım. Birşey bilmiyordum da. Ama insanın başından kötü tecrübeler geçince daha bir evfam oluyor. Sonuçta stres çözüm değil tabiki. Olacağı varsa illaki oluyor. Zor bir süreçteyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı bebekler nasip etsin.

Öleceğim bu mide bulantısından ve iştahsızlıktan. hiçbirşey yiyemiyorum. 1haftada 1kilo verdim senağlama

7. haftam bitmek üzere hiç birşeyden tiksinmedim şu folikasit haplarımdan tiksindiğim kadar hapı içme fikri bile midemi çok kötü ediyo.

bir yiyecek içecek olsa yemem olur biter ama bu hapı içmem lazım.öfff bak şimdi yazarken biledüşündüm ya bi fena oldum.napsamkii

Arkadaşlar,

Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk. 2 günde önden gidiyormuşuz. Kalp atışları şuan yavaş ama daha da hızlanacak dedi doktorum.Çok mutlu oldum. Darısı kalp atışını duymak için sabırsızlanan tüm anne adaylarının başına:Saruboceq:

merhaba arkdslar aranıza yenı katıldım:) bende 5hafta 7 gunluk hamıleyım :) ama bebegın kalp atıslarını bıran once duymak ıstıyorum.. doktora gıtsem bellı olurmu:?

merhaba arkdslar aranıza yenı katıldım:) bende 5hafta 7 gunluk hamıleyım :) ama bebegın kalp atıslarını bıran once duymak ıstıyorum.. doktora gıtsem bellı olurmu:?

slm canım bende 5+7 yimm:))
canım henüz duyamazsın küçük ben perşembe gidicemm duyacam inşalahh keseyi gördün mü canım

ohh maşalahhh canım hayırlısıyla alırsın kucağına sağlıklı sıhhatli inşalahh aminnnnnnnnnnnnnnnn

bu hafta sekizinci haftamıza giriyorum.bu hafta içi doktora gidicem kalp atışlarını duyarım inşallah.büyümüşmüdür acaba diye merak ediyorm :)

Öleceğim bu mide bulantısından ve iştahsızlıktan. hiçbirşey yiyemiyorum. 1haftada 1kilo verdim senağlama

cnm bnm mide bulantısı çok yok ama aşırı deerecede iştahsızlık var zaten zayıf bşaladım hamileliğe şimdide iice kilo verdm.inşallah herşey oylunda gider ve iştahım açılırda alamya başlarım cnmm yanlız değilsin merak etme bebeklerimiz sağlıkll olsunlarda artık napalım Rabbim yardımcımız olsun

Nurbera inşallah sağlıcakla gelir bebişlerimiz.
Ben de şimdiden 2 kg ya yakın aldım,üstelik tombişim :)))))

kızlar ben en son adetimi 1haziranda oldum şimdi kaç haftalıktır bebeğim. Bir de yarın doktora gitsem sizler gibi kalp atışlarını duyar mıyım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…