6 haftalık hamileler buraya......

Nurbera inşallah sağlıcakla gelir bebişlerimiz.
Ben de şimdiden 2 kg ya yakın aldım,üstelik tombişim :)))))

bişiolmaz canım iştahlı olmak inan daha ii yaa ben çok üzülüyorum şimdiden bende tansiyon düşüklüğü başladı hemen tuzlu ayran yapıyorum zor yani yiyememek keşke bende alsam kiloo sağlık oslun artık

5 hafta 6 günlük oluyo..ama geç ya da erken döllenme olduysa farklıdır...vajinal ultrasonlar baktırıcaksan eger ve gec döllenme olmadıysa kalp atıslarını duyma ihtimalin olaiblir...karından baktırıcaksan keseyi bile göremeyeiblirsin canım ama git bi istersen görünmezse doktor sana tarih verir o zmn gidersin

bana mı sordunuz??

bana sorduysanız benimki 28 mayıs
.

evet size sormustum benim 25 mayıs son adet 6 hafta 6günlük benim de o yüzden aynı gün müyüz acaba diye sormustum...ee nasıl gidiyor hamilelik doktor kontrolleri nasıldı? ben gecen cuma keseyi gördüm karından baktırdım 13 mm idi..10 gün sonra kalp atısını duyarız dedi doktor gelecek hafta içi gidicem tekrar...

benim bu hafta için doktor gelebilirsin demişti ama bu hafta gidemicem sanırım pazartesiye kaldı

hiçbir problem olmamasına rağmen insan endişeleniyor yinede

sabırsızlık desen diz boyu.

ilk bebe olmasındanmıdır yoksa hep oluyormu bilmiyorum.bir görme isteği doktorun ağzından " güzel çok güzel süper bir sorun yok amanda ne güzel" gibişeyler duymak istiyor insan

evet canım herkeste var aynı şeyler...doktor 10 gün sonra dediğinde bi hafta zar zor bekledim kese için 10 gün nasıl gecer dedim :) saglıklı olsunlar da biz bekleyelim :Saruboceq:

Merhaba kızlar,

Çalışan ve hamileliğin ilk 3 ayı içinde olan anne adayları, çalışırken kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Ben bankacıyım mide bulantısı, baş ağrısı, halsizlik üzerine de çalışmak çok zor geliyor. Hele şu ağzımdaki acı metal tat öldürecek beni resmen. Folik asitte sanırım artırıyor mide bulantılarını. Lütfen bana fikir verin. Nasıl zinde oluyorsunuz bu şekilde? İşyerinde nasıl besleniyorsunuz? Ben mi çok nazlıyım acababilmiyorumkismile??

Asaely bende çalışıyorum ve iki aylık haileyim

sabahlar bana haram oluyor öğlene kadar kendime geemiyorum.taze nane yiyorum,çubuk yiyorum

hergün işe yanımda koca bir çantala geliyorum.içinde meyve salatalık vs vs var

sık sık meyve yiyorum.ama yinede geçmiyo şiddeti azalsa dahi mide bulanması ve yanma devam ediyor.birde benim ateşim çıkıyor.yani vücut ısım birden artıyor.eğer çıkaramazsam (genelde sarımsı su çıkıyor) titremede oluyor.

sıcaklarda çok etkilior beni bunalıyorum.hiç işe gelmek istemiyorum

genelde naz diyebiliyorlar ama gerçekten zorluyor.

ama çaışıyor olmaktan şikayet ediyor olsamda yinede iyiki çalışıyorum diyorum.çünkü işe daldığımda ara ara da olsa bulantılarımı unutabiliyorum.beni oyalıyor.evde olsam yatıcam oflucam puflucam

Allah yardımcımız olsun

Öncellikle hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı kocağına almak nasip etsin. Benim işim çok stresli o yüzden fizyolojik etkilere birde stres etkilenince iyiki çalışıyorum diyemiyorum aslında. Müşteri kaprisleri, hedef baskıları derken bütün gün midem ağzımda geziyorum. İştah filanda kalmadı zaten. Bazen benimde ateşim çıkıyor. Üşüme falan geliyor bu sıcakta. Zor ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda çekeriz napalım. Ben çalışma arkadaşlarıma da söylemedim henüz. Sadece müdürüm biliyor. İlki düşük olmuştu o yüzden bunu 3 aya kadar söylemek istemiyorum ama sordukları zamanda yalan söylemek garibime gidiyor. Naneyi deneyeyim bakalım birde belki iyi gelir.

merhabalar,anne adayları nasılsınız bugünn,benim her zamanki gibi açlıkla başım dertte,doymak bilmiyorum,mübarek ramazan ayı geliyor,açlığa dayanamıyorum napıcam ben(( midem kazındığında birşeyler yemessem ellerim titremeye başlıyor tansiyonum hemen düşüyor,vücut direncim azalıyor.ben böyle değildim hamilelikten önce,hatta doğru düzgün yemek aramazdım.bu nasıl iş bazen yediğim halde yine açım,dua ediyorum Allahım bana kolaylık versin oruçlarımı tutayım.

selam arkadaşlar.dün mesaj yazmıştım forum değişince gitmiş

geçen gün doktora gittim.bebikimin kalp atışlarını gördük.okadar hızlı okadar heyecanlıydıki.pır pır ediyordu.

minicik ama pır pır.çokheyecanladım

mapuci bu açlıkla benimde başım belada.karnım acıkınca bi tuhaf oluyorum başka birşey düşünemez hale geliyorum.

arkadaşlar 6 haftalık hamileyim aşırı midem bulanıyor halsizim hiçbirşeye karşı isteğim yok sizde durumlar nasıl...

slm kızlar...bende 6.haftamı bitirdim bugün ilk dr.gidicem acaba kalp atışı görülürmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…