6 haftalık hamileler buraya......

ben 8. haftaya girdim biraz bulantılar azaldı sanki.yine biraz bira var ama geçen haftalar kadar zorlamıyor

gözün aydın canım,Allah doğumunuda nasip etsin,açlık beni mahvediyor,gremlin gibi oldum saldırıyorum yemeğe :kedi:

16 yıldan iki kez başarısız tüp bebek denemesi,yıllarca verilen uğraş stres üzüntülerin ardından..birkaç gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Rabbim bir mucize gönderdi.Ona sonsuz şükürler olsun...Hala inanamıyorum..Doktorda o minik keseciği gördüm.Henüz kalp atışlarını duyamadık.10 gün sonraya randevum var.İnşallah herşey yolunda gider..

monngrass hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inş bebişin.

Arkadaşlar aranızda kanaması olan var mı?

monngrass hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inş bebişin.

Arkadaşlar aranızda kanaması olan var mı?

15 gün önce benim hafif bir kanamam oldu,koyu kahverengi kirli bir kanamaydı,az geldi sonra lekeye döndü,bir kaç saat leke geldi sonra durdu,ama geçti gitti,sende durum nedir mısra kanamanmı var,tarif edermisin rengini miktarını

Son düzenleme:
Arkadaşlar slm aranıza yeni katıldım 6+1 haftalık hamileyim 27 sinde gidicem doktora kalp atışları için inşallah ama dayanamıyorum haftaya kadar ( Benim gibi bekleyen var mı aranızda??

arkadaşlar 8 haftalık hamileyim aşırı mide bulantısı var sizde durumlar nasıl...benimki dayanılır gibi değil...

su 8 haftam bitti 9a girdim bulatılar azaldı gibi sanki ama geçen hafta bende çok kötüydüm

sık ve az yersem sorun biraz azalıyordu ama

aramıza yeni katılan arkdaşalar ve buraya yazan tüm arkadaşlar bebekleriniz,hamileliğiniz hayırlı olsun.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

bulantısı olanlara çok geçmiş olsun.benimde bullantılarım var.bazen daha da kötü oluyorum.kolonya koklayınca biraz iyi oluyorum.eşimde çok koklama zararı olur bebeğe diyor.sonuçta alkol ya.ne bilim işte ...sizce zararı olur mu?

hem bulantım var,hem çok halsizim,hem de çok aşırı acıkıyorum.bu da moralimi çok bozuyor.çünkü kilom az değil.çok kilo almaktan korkuyorum.

ben de 6+2 günlük hamileyim.. benim psikolojim çok bozuk...kendimi çok kötü hissediyorum..kısıtlanmış özgürlüğü elinden alınmış gibi...hiçbişey yapamıyorum.. hiçbiyere gidemeiyorum.. ağlamak istiyorum..kötüyüm..benm gibi olanlar var mı acaba..bana yardımcı olun da bu buhranda çıkayım bir an önce...senağlama

bende öyleyim neredeyse 2 haftadır evi süpüremiyorum..çok zor seni anlıyorum ama geçecek inşallah.
sabredelim.

internette baktımda kolonya sakıncalı diye yazıyo çünkü bende kolonyayla kendime geliyorum biraz.folik asiti kullanınca midem çok bulanıyo onu kullanmasam iyiyim.9+4 günlük hamileyim bende acayip acıkıyorum.mide bulantım olduğu zaman maden suyunun içine limon sıkıyorum azcık geçiriyo bi müddet.

slm bayanlar allah hamilelerimizin durumunu tamamına erdirsin. bende 10.07 de dr gittim altan baktı 6+3 dü sadece kese gözüküyordu. 2 haftasonra gelin tekrar bakalım dedi sabırsızlıkla cumartesini bekliyorum hakkımızda hayırlısı bugünde ara ara kasıklarım ve belim agrıyo korkuyom açıkcası hayırlısı

hamileliğiniz hayırlı olsun.tebrik ederim.
cvp için teşekkür ederim.kullanmıyayım o zaman.
doktoruma sordum dün zararı yok dedi ama bence kullanmamak daha iyi .
bende folik asit kullanmayınca daha iyiyim.eskisi gibi düzenli kullanamıyorum bu nedenle.
sık sık acıkmama da bir çare bulamadım.siz bulabilidiniz mi?
halbuki ilk hamileliğimde bulantıdan birşey yiyemezdim.bunda öyle değil. çok kilo almakatan korkuyorum.

eşimde şikayetçi habire yiyosun diyo bende çok kilo almaktan korkuyorum.bende çaresini bulamadım bu acıkma konusunda.
sizinde hamileliğiniz hayırlı olsun.tbr

selam kızlar bende bugün 5 hafta 4 günlüğüm.dün doktor keseyi gördü 2 hafta sonra 7 haftadan sonra kalp atışı için çağırdı hayırlısı diyorum herkesin hamişlği hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn:)))darısı en kısa zamanda bekleyenlere diyorum tüm kalbimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…