slm kızlar...bende 6.haftamı bitirdim bugün ilk dr.gidicem acaba kalp atışı görülürmü?
selam arkadaşlar.dün mesaj yazmıştım forum değişince gitmiş
geçen gün doktora gittim.bebikimin kalp atışlarını gördük.okadar hızlı okadar heyecanlıydıki.pır pır ediyordu.
minicik ama pır pır.çokheyecanladım
mapuci bu açlıkla benimde başım belada.karnım acıkınca bi tuhaf oluyorum başka birşey düşünemez hale geliyorum.
monngrass hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inş bebişin.
Arkadaşlar aranızda kanaması olan var mı?
ben de 6+2 günlük hamileyim.. benim psikolojim çok bozuk...kendimi çok kötü hissediyorum..kısıtlanmış özgürlüğü elinden alınmış gibi...hiçbişey yapamıyorum.. hiçbiyere gidemeiyorum.. ağlamak istiyorum..kötüyüm..benm gibi olanlar var mı acaba..bana yardımcı olun da bu buhranda çıkayım bir an önce...senağlama
aramıza yeni katılan arkdaşalar ve buraya yazan tüm arkadaşlar bebekleriniz,hamileliğiniz hayırlı olsun.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
bulantısı olanlara çok geçmiş olsun.benimde bullantılarım var.bazen daha da kötü oluyorum.kolonya koklayınca biraz iyi oluyorum.eşimde çok koklama zararı olur bebeğe diyor.sonuçta alkol ya.ne bilim işte ...sizce zararı olur mu?
hem bulantım var,hem çok halsizim,hem de çok aşırı acıkıyorum.bu da moralimi çok bozuyor.çünkü kilom az değil.çok kilo almaktan korkuyorum.
internette baktımda kolonya sakıncalı diye yazıyo çünkü bende kolonyayla kendime geliyorum biraz.folik asiti kullanınca midem çok bulanıyo onu kullanmasam iyiyim.9+4 günlük hamileyim bende acayip acıkıyorum.mide bulantım olduğu zaman maden suyunun içine limon sıkıyorum azcık geçiriyo bi müddet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?