bende öyleyim neredeyse 2 haftadır evi süpüremiyorum..çok zor seni anlıyorum ama geçecek inşallah.
sabredelim.
monngrass hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inş bebişin.
Arkadaşlar aranızda kanaması olan var mı?
evet size sormustum benim 25 mayıs son adet 6 hafta 6günlük benim de o yüzden aynı gün müyüz acaba diye sormustum...ee nasıl gidiyor hamilelik doktor kontrolleri nasıldı? ben gecen cuma keseyi gördüm karından baktırdım 13 mm idi..10 gün sonra kalp atısını duyarız dedi doktor gelecek hafta içi gidicem tekrar...
merhaba herkese. bende önümüzdeki cuma kalp atışlarını dinlemeye gideceğim ama siz kalp atışlarını görmekten bahsediyorsunuz. benim kafam karıştı. kalp atışı nasıl görünür ki?
aaa ne güzel yeni duydum ha ekranda göründüğünü. doktor bana önümüzdeki cumaya gün verdi. o zamana 8 haftalık olacağız zaten. duyulur heralde.ultrason ekranına bakıyorsun kalp atışı net bi şekilde görünüyo canım bneim 6 haftanın başında göründü
aaa ne güzel yeni duydum ha ekranda göründüğünü. doktor bana önümüzdeki cumaya gün verdi. o zamana 8 haftalık olacağız zaten. duyulur heralde.
abrel benimki sat 21 mayıs yakınız senle ben 9 haftalık oldum ama benimki çok kötü geçiyor mide kazınması kusma mide bulantısı ne yapıcam bilmiyorum çok zor geçiyor
abrel benimki sat 21 mayıs yakınız senle ben 9 haftalık oldum ama benimki çok kötü geçiyor mide kazınması kusma mide bulantısı ne yapıcam bilmiyorum çok zor geçiyor
alkan senin sat nedir benim 21 mayıs benim 24 saat midem bulanıyor?
selam arkadaşlar benim sat 26 mayıs benle beraber olanlar varmı beta hcg kalb atışına kaç mm olduguna kadar beraber paylaşalım ve ben gebeligimi gün gün hcg içinde takip ettim sorlarımızı soralım benle beraber arkadaşlar bekliyorum yazınızı
slm kızlar be nde 6 haftalık hamileyim ama bugü n biraz ka nam am oldu doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi endişelenmenize gerek yok dedi ama korkuyorum inş. Bişey olmaz.nolur benim için dua edin ...
slm kızlar be nde 6 haftalık hamileyim ama bugü n biraz ka nam am oldu doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi endişelenmenize gerek yok dedi ama korkuyorum inş. bişey olmaz.nolur benim için dua edin ...
merhaba abrel, benimde SAT 27 Mayıs hemen hemen seninle aynı. Ben 6+1'de kalp atışlarını çok şükür duydum. Bu cuma kontrolüm var. Umarım herşey yolundadır. Yoğun bir şekilde mide bulantılarım var. Genelde günde bir iki kere de kusuyorum. Sen ne durumdasın?
slm kızlar be nde 6 haftalık hamileyim ama bugü n biraz ka nam am oldu doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi endişelenmenize gerek yok dedi ama korkuyorum inş. bişey olmaz.nolur benim için dua edin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?