6 haftalık hamileler buraya......

selam arkadaşlar benim sat 26 mayıs benle beraber olanlar varmı beta hcg kalb atışına kaç mm olduguna kadar beraber paylaşalım ve ben gebeligimi gün gün hcg içinde takip ettim sorlarımızı soralım benle beraber arkadaşlar bekliyorum yazınızı

bende öyleyim neredeyse 2 haftadır evi süpüremiyorum..çok zor seni anlıyorum ama geçecek inşallah.
sabredelim.

aynen öyleyim bende inanamıyorum nasıl oldu bu hamileligim devamlı m idem ekşiyo sanırım folik asit yapıo bunu acayip kilo aldım sanki hürrüyetim kısıtlandı bebege bi şey olcak gibi oluyo hapşuruyorum o bile aklımı cıkarıyo bi şey olcak sanıyorum onaa arkadaşlar delircem yardım edin neden bu gebeligim böleeee:çok üzgünüm:

monngrass hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inş bebişin.

Arkadaşlar aranızda kanaması olan var mı?

benim

ne kanamalar gecirdim adetken bile böle kan görmedim 7 gün oluyo kesildi hayırlısı allahtan hiç bi şey olmadı nerdeyse kürtaj yapacaktı dr dedim kalbi atmayana kadar kanamadan ölcegimi bilsem bu cocugu aldırmam cok şükür şimdi kesildi kocmaan oldu artık kanmam da kesildi ve sanırım 7+6 olduk

selam bizim sat aynı sizinle baktım yazılara benle aynı olanlara bakıorum girersen bebişleirmizin durumunu nasıl gittigine bakarız girersen yazarsan sevinirim

merhaba herkese. bende önümüzdeki cuma kalp atışlarını dinlemeye gideceğim ama siz kalp atışlarını görmekten bahsediyorsunuz. benim kafam karıştı. kalp atışı nasıl görünür ki?

merhaba herkese. bende önümüzdeki cuma kalp atışlarını dinlemeye gideceğim ama siz kalp atışlarını görmekten bahsediyorsunuz. benim kafam karıştı. kalp atışı nasıl görünür ki?

ultrason ekranına bakıyorsun kalp atışı net bi şekilde görünüyo canım bneim 6 haftanın başında göründü

ultrason ekranına bakıyorsun kalp atışı net bi şekilde görünüyo canım bneim 6 haftanın başında göründü
aaa ne güzel yeni duydum ha ekranda göründüğünü. doktor bana önümüzdeki cumaya gün verdi. o zamana 8 haftalık olacağız zaten. duyulur heralde.

abrel benimki sat 21 mayıs yakınız senle ben 9 haftalık oldum ama benimki çok kötü geçiyor mide kazınması kusma mide bulantısı ne yapıcam bilmiyorum çok zor geçiyor

abrel benimki sat 21 mayıs yakınız senle ben 9 haftalık oldum ama benimki çok kötü geçiyor mide kazınması kusma mide bulantısı ne yapıcam bilmiyorum çok zor geçiyor

benimde midem bulanıyo.2 kere kustum 9 haftada.kustuğumda rahatlıyorum.

bende sadece mide yanması zmaan zaman oluyo ve buda sanırım folik asitten oluyormuş bunun dışımda şiştim yoksa hamilelik sıkıntısı cekmiyorum şükür sanki erkek gibi geldi bana

bende bugün 6 haftalık oldum.herkesi tebrik ediyorum mide bualntım sürekli yok yemekten sonra daha çok oluyor uyuyorum geçiyor:)

merhaba abrel, benimde SAT 27 Mayıs hemen hemen seninle aynı. Ben 6+1'de kalp atışlarını çok şükür duydum. Bu cuma kontrolüm var. Umarım herşey yolundadır. Yoğun bir şekilde mide bulantılarım var. Genelde günde bir iki kere de kusuyorum. Sen ne durumdasın?

slm kızlar be nde 6 haftalık hamileyim ama bugü n biraz ka nam am oldu doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi endişelenmenize gerek yok dedi ama korkuyorum inş. bişey olmaz.nolur benim için dua edin ...

slm kızlar be nde 6 haftalık hamileyim ama bugü n biraz ka nam am oldu doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi endişelenmenize gerek yok dedi ama korkuyorum inş. Bişey olmaz.nolur benim için dua edin ...

rabbim melekleriyle yanında olsun meleginin cnm inşallah kanaman durur topigi gördüm duamı etmeden geçmiyim dedim agır kaldırma uzanma cnm biyere falan dinlen ayaklarının altına yastık koy kanaman durur eminim dinlenince meleginle şimdiden konuş kan pıhtısıda olsa hisseder

slm kızlar be nde 6 haftalık hamileyim ama bugü n biraz ka nam am oldu doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi endişelenmenize gerek yok dedi ama korkuyorum inş. bişey olmaz.nolur benim için dua edin ...

geçmiş olsun.ayaklarınız biraz yüksekte olacak şekilde dinlen.iyi gelir.

canım kanamız var aralıklarla
boşalıp kesiliyo artık alaha bıraktım rabbim ne derse bizim 8+4 olmuş ultrasonda oynama hareketlerini bile gördük dün canlı cok şükür canım bunların dışında sanki hamile ben degilim ne mide bulantısı ne aşerme hiç bi şey yo karnım büyüdü o kadar sende var mı canım

arkadaş benim bu ay gördügüm kan adetimin 6 katı durmadan boşalıo ama cok saglılı büyüyo kese bozulmamış en son 2 gün önce kanlar boşaldı kendimi hast buldum cok saglıklı dedi dr şükür merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…