6 haftalık hamileler buraya......

mide bulantısına kız diolar gerci benim kızımda var oglumda kızda ilk üc ay kusa kusa bittim asla yanımda yemek pişirmek bende o ortamda bulunmam mümkün degildi oglanda aynı böle hiç kusma adına hiç bi şey yok buda ölee hayırlısı allahtan herkese inş versin canım senin ilk mi

hepinize çok teşekkür ederim biraz moralim düzeldi allah sizlerinde bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almanızı nasip etsin

ben aralık ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Allah nasip ederse bu ilk olacak. Çok heyecanlı ve tedirginim. Şimdilik sadece ailemize söyledik. 3 ayın dolmasını bekleyeceğim herkese söylemek için. Benim şükür hiç kanamam olmadı. Bol bol dinlen canım. Annem bana hamileyken kova dolusu kanamaları oluyormuş. Bazı bünyede olabiliyor demekki. Allah hepimizin bebeklerini korusun:Saruboceq:

amin canım sagol sende inş bi bakaaz 9 aylık olmuşuz günler su gibi gidiyo aslında

benimde 7 haftalıkmış kalp atışlarınıda duyduk herşey yolunda bişey soracam kız bebek geç belirginleşirde erkekdaha mı önce belirginleşir böyle bişey duydumda kesesi falan kızın daha geç oluşurmuş kendide bilmem öyle dediler doğrumu acaba?

valla cnm bende öyle duymuştum hatta erkek önce oluyo dedi annem bana seninkide erkek dedi ve gerçektende erkek bebek geliyo bana

Merhaba kızlar,

Ya birşey soracağım sizlere, ben şuan 9 haftamı doldurmak üzereyim ama göğüslerim çok büyümedi. Yalnız üst tarafları çürük gibi ağrıyor. Sizlerde durum nasıl? Birde az önce başka forumlarda kötü şeyler okudum. Kendi kendimi üzdüm yine. Bir daha girmeyeceğim o forumlara moralim bozuluyor.

bebeğiniz hayılrı olsun.

bunu bende duydum.

ben de sormayı düşünüyordum.

valla cnm bende öyle duymuştum hatta erkek önce oluyo dedi annem bana seninkide erkek dedi ve gerçektende erkek bebek geliyo bana

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun.

siz hangi haftada bebeği ve keseyi gördünüz??

hani ona göre geç mi erken mi bizde bilelim :)

ben adetime 3 gün kala test yaptım ve pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim ve kese göründü 4 haftalıkmış 13 ağustosta allah nasip ederse kalp atışlarını duyabilirmişiz

ben adetime 3 gün kala test yaptım ve pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim ve kese göründü 4 haftalıkmış 13 ağustosta allah nasip ederse kalp atışlarını duyabilirmişiz

Rabbim hayırlı ve saqlıklı şekilde kucaqına almayı nasip etsin cnm ama anlamadıqım bişey var adetine 3 gun kala testte çıkmış hemen doktora gitmişsin 4 haftalık demiş peki bu nasıl oluyor adetinin 14. gunu yumurtlama gunu e sen peki adetin bittiqi gibimi hamile kkalmışsın cnm

ewet cnm bende anlamamıştım ama doktorum bana adet bitiminden itibaren gün aşırı ilşki olsun diyodu adetim biter bitmez kalmışım

şubattan beri eşim çocuk istiyordu bnmkiler buyudu 2 tane var 15 12 yaşlarınıda ama eşim bi tane daha istedi şu ana kadar olmadı ve eşimle 1 haftadır aram açık konuşnuyorum sol kasıqımda aqrı var hamile kaldıysam diye çok korkuyorum reql olursam hemen spral taktırıcam

allah bağışlasın canım çocuklarını benimde bir tane var 2. için 1 senedir uğraştık beklemediğimiz anda geldi hayırlısı olsun hakkında...

arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. kasık aprım çok oluyodu, doktor normal dedi, br kistim varmış çook büyükmüş dr. şaşırdı.bişey olur mu dedim,bişey olmaz ama takip etmemiz lazım ağrı yapar dedi. anlamadım hiçbişey, iki gün önce de belim tutuldu, doktor kistten demişti, ortopediye göründüm, o da fıtık başlangıcı olabilir dedi.daha önce boş gebelik oldu, haftaya kalp atışı için gitcem, çok korkuyorum.

bende adetimden 3-4 gün önce çok kasık ağrım olduğu için test yaptım. çıkktı. şimdi 6 haftalığım.daha ilk denemede tuttu, bundan önceki boş gebeliğimde de gün sayarken hamile kaldım, büyük ihtimalle adetten bikaçgün sonra. valla hiç belli olmuyo bence günü.

slm kızlarrrrrr.ben de hamileyim.bebişim 6 haftalık 5 günlük.bugün kalp atışı duyduk tuhaf bi duygu .ama doktor çok küçük dedi ben de biraz tedirgin oldum.4 milimmiş daha.elif 159 seninki 6 milim normali de seninki zaten.ben sigara içiyodum şimdi günde 4 e düşürdüm acaba bundan olabir mi küçüklüğü?

daha önce kistlerim vardı ama patlıyolardı,en son boş gbelik için kürtaj olduğumda gitmiş kistlerin demişlerdi. buseferkini gebelikle birlikte öğredim.patlaması gerekiyosa palar inşallah, çok ağrım oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…