merhaba abrel, benimde SAT 27 Mayıs hemen hemen seninle aynı. Ben 6+1'de kalp atışlarını çok şükür duydum. Bu cuma kontrolüm var. Umarım herşey yolundadır. Yoğun bir şekilde mide bulantılarım var. Genelde günde bir iki kere de kusuyorum. Sen ne durumdasın?
mide bulantısına kız diolar gerci benim kızımda var oglumda kızda ilk üc ay kusa kusa bittim asla yanımda yemek pişirmek bende o ortamda bulunmam mümkün degildi oglanda aynı böle hiç kusma adına hiç bi şey yok buda ölee hayırlısı allahtan herkese inş versin canım senin ilk mi
ben aralık ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Allah nasip ederse bu ilk olacak. Çok heyecanlı ve tedirginim. Şimdilik sadece ailemize söyledik. 3 ayın dolmasını bekleyeceğim herkese söylemek için. Benim şükür hiç kanamam olmadı. Bol bol dinlen canım. Annem bana hamileyken kova dolusu kanamaları oluyormuş. Bazı bünyede olabiliyor demekki. Allah hepimizin bebeklerini korusun:Saruboceq:
benimde 7 haftalıkmış kalp atışlarınıda duyduk herşey yolunda bişey soracam kız bebek geç belirginleşirde erkekdaha mı önce belirginleşir böyle bişey duydumda kesesi falan kızın daha geç oluşurmuş kendide bilmem öyle dediler doğrumu acaba?
benimde 7 haftalıkmış kalp atışlarınıda duyduk herşey yolunda bişey soracam kız bebek geç belirginleşirde erkekdaha mı önce belirginleşir böyle bişey duydumda kesesi falan kızın daha geç oluşurmuş kendide bilmem öyle dediler doğrumu acaba?
valla cnm bende öyle duymuştum hatta erkek önce oluyo dedi annem bana seninkide erkek dedi ve gerçektende erkek bebek geliyo bana
ben adetime 3 gün kala test yaptım ve pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim ve kese göründü 4 haftalıkmış 13 ağustosta allah nasip ederse kalp atışlarını duyabilirmişiz
Rabbim hayırlı ve saqlıklı şekilde kucaqına almayı nasip etsin cnm ama anlamadıqım bişey var adetine 3 gun kala testte çıkmış hemen doktora gitmişsin 4 haftalık demiş peki bu nasıl oluyor adetinin 14. gunu yumurtlama gunu e sen peki adetin bittiqi gibimi hamile kkalmışsın cnm
şubattan beri eşim çocuk istiyordu bnmkiler buyudu 2 tane var 15 12 yaşlarınıda ama eşim bi tane daha istedi şu ana kadar olmadı ve eşimle 1 haftadır aram açık konuşnuyorum sol kasıqımda aqrı var hamile kaldıysam diye çok korkuyorum reql olursam hemen spral taktırıcam
allah bağışlasın canım çocuklarını benimde bir tane var 2. için 1 senedir uğraştık beklemediğimiz anda geldi hayırlısı olsun hakkında...
bende adetimden 3-4 gün önce çok kasık ağrım olduğu için test yaptım. çıkktı. şimdi 6 haftalığım.daha ilk denemede tuttu, bundan önceki boş gebeliğimde de gün sayarken hamile kaldım, büyük ihtimalle adetten bikaçgün sonra. valla hiç belli olmuyo bence günü.Rabbim hayırlı ve saqlıklı şekilde kucaqına almayı nasip etsin cnm ama anlamadıqım bişey var adetine 3 gun kala testte çıkmış hemen doktora gitmişsin 4 haftalık demiş peki bu nasıl oluyor adetinin 14. gunu yumurtlama gunu e sen peki adetin bittiqi gibimi hamile kkalmışsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?