kimse yokmu yaaa neredesiniz arkadaşlar
Merhaba abrel, herşey yolunda mı? 2 gündür yoksun merak ettim. Benim bugün kanamam oldu. Doktor 10 gün rapor verdi. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalkacakmışım. Bebişim iyi çok şükür. Birde kanamam olunca acilen yakındaki bir hastaneye koştum. Orada başka bir doktor baktı. Düşük tehlikesi için progestron verdi ama içip içmemek konusunda kararsızım. Yarın kendi doktorumla konuşcam. Zaten cumartesi randevum da vardı. Bakalım o ne diyecek.
seni yanlış etkilemek istemem ama dr. banada progestan vermişti.bir netten araştırayım dedim.dr.alper mumcunun sitesindeki araştırma yazısını okumanı tavsiye ederim progestanla ilgili.(o yazıyı okuyunca progestanı kullanmadım,dinlenerek iyileştim.
ayrıca bir arkadaşımda tansiyon karasızlığına neden olmuş.bu durum hala devam ediyor.oğlu 3 yaşında.
bence ayaklarının altına yastık koy ve bol bol dinlen.
canım bence kendi düşüncene göre yanlış yönlendirme yapma her ilacın mutlaka yan etkisi vardır ama yararı zararından çoksa mecburen kullanılır benim üçüncü hamileliğim hepsindede progestan kullanmak zorunda kaldım çok şükür bebeklerimde bende gayet sağlıklıyız....
sende haklısın .sizde yan etkilerinin olmamasına sevindim.
bu benim düşüncem değil.dr.alper mumcunun araştırması.
yurtdışındaki seminerlere katılıp devamlı araştrmalar yapan bir doktordan duyduğum için yazdım.
kesinlikle kimseyi yanlış etkilemek istemem.
bugün kendi doktorumla randevum vardı. Zaten ona danışmadan başlamamıştım. Kendisi içmememi söyledi. Ne yararı ne zararı olur. Boşuna kimyasal almış olursun dedi. Önerin için teşekkürler canım.
ben çok iyiyim çok şükür...doktora daha gitmedim sabırsızlıkla bekliyorum...bide acaba ikizim olurmu die düşünüyorum...
Merhaba abrel, herşey yolunda mı? 2 gündür yoksun merak ettim. Benim bugün kanamam oldu. Doktor 10 gün rapor verdi. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalkacakmışım. Bebişim iyi çok şükür. Birde kanamam olunca acilen yakındaki bir hastaneye koştum. Orada başka bir doktor baktı. Düşük tehlikesi için progestron verdi ama içip içmemek konusunda kararsızım. Yarın kendi doktorumla konuşcam. Zaten cumartesi randevum da vardı. Bakalım o ne diyecek.
rabbim bizede göstersin o günleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?