6 haftalık hamileler buraya......

kimse yokmu yaaa neredesiniz arkadaşlar

Merhaba abrel, herşey yolunda mı? 2 gündür yoksun merak ettim. Benim bugün kanamam oldu. Doktor 10 gün rapor verdi. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalkacakmışım. Bebişim iyi çok şükür. Birde kanamam olunca acilen yakındaki bir hastaneye koştum. Orada başka bir doktor baktı. Düşük tehlikesi için progestron verdi ama içip içmemek konusunda kararsızım. Yarın kendi doktorumla konuşcam. Zaten cumartesi randevum da vardı. Bakalım o ne diyecek.

seni yanlış etkilemek istemem ama dr. banada progestan vermişti.bir netten araştırayım dedim.dr.alper mumcunun sitesindeki araştırma yazısını okumanı tavsiye ederim progestanla ilgili.(o yazıyı okuyunca progestanı kullanmadım,dinlenerek iyileştim.

ayrıca bir arkadaşımda tansiyon karasızlığına neden olmuş.bu durum hala devam ediyor.oğlu 3 yaşında.

bence ayaklarının altına yastık koy ve bol bol dinlen.

Son düzenleme:

canım bence kendi düşüncene göre yanlış yönlendirme yapma her ilacın mutlaka yan etkisi vardır ama yararı zararından çoksa mecburen kullanılır benim üçüncü hamileliğim hepsindede progestan kullanmak zorunda kaldım çok şükür bebeklerimde bende gayet sağlıklıyız....

sende haklısın .sizde yan etkilerinin olmamasına sevindim.

bu benim düşüncem değil.dr.alper mumcunun araştırması.

yurtdışındaki seminerlere katılıp devamlı araştrmalar yapan bir doktordan duyduğum için yazdım.

kesinlikle kimseyi yanlış etkilemek istemem.

bugün kendi doktorumla randevum vardı. Zaten ona danışmadan başlamamıştım. Kendisi içmememi söyledi. Ne yararı ne zararı olur. Boşuna kimyasal almış olursun dedi. Önerin için teşekkürler canım.

rica ederim.doktoruna danışman çok iyi olmuş.

zaten dr.alper mumcu da aynısını söylüyor kendi sitesinde.

en kısa sürede iyileşmeniz ümidiyle...

progestan hapı ağızdan alındığında bir takım yan etkileri oluyor,baş dönmesi mide bulantısı gibi.o yüzden progestanı vajinadan almak lazım,ben 3 farklı doktora göründüm,ve bir çok doktora sordum yararını ve zararını,hiç bir zararı yok,düşecek sağlıksız bebeğe ne yaparsan yap düşer,ama kullanmanın bir sakıncası olmadığını öğrendim.bana 3 kutu önerildi günde 3 adet.sadece 1 kutu kullandım,oda yarım yamalak,zaten bıraktım.ilaç almayı pek sevmiyorum,vitamin haplarımı dahi kullanmadım,hap yerine gıdaların kendilerini tüketmeye özen gösteriyorum.

kimse buraya girmiyo terk etmeyelinm ilk göz agrımız burası girdigimde en son 8 haftalıktım şimdi 13 olduk sizler nasılsınız arkadaşlar

ben çok iyiyim çok şükür...doktora daha gitmedim sabırsızlıkla bekliyorum...bide acaba ikizim olurmu die düşünüyorum...

ben çok iyiyim çok şükür...doktora daha gitmedim sabırsızlıkla bekliyorum...bide acaba ikizim olurmu die düşünüyorum...

evet bende ilk girdigimde 6 haftalıktım şimdi 13 olduk senin cinsiyet bellimi benimkini cok merak ediyorum dr erkege benziyo dedi 2 li test yaptım serbest beta hcg 58 cıktı 50 üstüne kız diolar ama aşagıda olupta burada yazan bir cok arkadaş kız olmuş cok meraklıyım ya ögrenene kadar ölecem herhalde:)))

merhabalar,

kaç gündür geceleri rahat uyuyamıyorum bende gaz sancısımı desek kabızlık mı yoksa kasık ağrısımı desem bilemedimm :S sanırım hepsi var...
bende 4 haftalık hamileyim henüz kesemiz belli değil ama kan testinde çıktıı...

sabah sabah gebelik gaz sancısına karşı napılır diye aradım arakende burayı da gördümm... aynı dertten muzdarip bir sürü arkadaş varr inş.hep böyle geçmez ve biran önce sorunumuzu çözeriz arkadaşlar,...

yeni bi çözüm bulan varsa yazsınn paylaşalım barii bende araştırmaya dvm...
görüşürüz opuyorumnanaktan

canım ben ne kanlar gördüm progestanlar içtim bebegin eşi plesanta aşagıdaymış nedeni bu kanamamın üzülme bak düşmeyen cocuk düşmüyo beim kesildi 4 ay a girdik şükür darısı başına inş korkma üzülme tatlım

bir drumuz var süper dr valla arkadaşlar tavsiye ederim cüneyt uygur büyük cekmecede şak diye cinsiyetinide dedi ama cok ilgili cok ii bir dr devletin bütün kadın doğum hastanelerinde calışmış cok tecrübeli arayana tavsiye ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…