amin merhaba esrayağmur ..
aycanmelisa ben....
evet bende ilk girdigimde 6 haftalıktım şimdi 13 olduk senin cinsiyet bellimi benimkini cok merak ediyorum dr erkege benziyo dedi 2 li test yaptım serbest beta hcg 58 cıktı 50 üstüne kız diolar ama aşagıda olupta burada yazan bir cok arkadaş kız olmuş cok meraklıyım ya ögrenene kadar ölecem herhalde:)))
Bende 6-8 haftalık olduğum zamanlarda bu sayfaya giriyordum.5.5-7.5 hafta arası bulantıdan ölyüordum.Zaman hiç geçmeyecek gibi geliyordu.Şimdi 13+2 haftalık oldum geçen hafta bulantılarım tamamen kesildi.Artık yemeklerimi düzenli yiyebiliyorum.
Geçen hafta bizde 2 li testlerimizi yaptırdık.Dr ultasonda %75 kız dedi.Dün de kan tahlili sonuçlarımız çıktı herhangi bir ilgisi var mı bilmiyorum ama benim b-hcg değerim 103 çıkmış.
merhabalar tüm hamişş arkadaşlarımmmm
merhabalar...beni de alın artık madem aranıza:)))
merhabalar,
kaç gündür geceleri rahat uyuyamıyorum bende gaz sancısımı desek kabızlık mı yoksa kasık ağrısımı desem bilemedimm :S sanırım hepsi var...
bende 4 haftalık hamileyim henüz kesemiz belli değil ama kan testinde çıktıı...
sabah sabah gebelik gaz sancısına karşı napılır diye aradım arakende burayı da gördümm... aynı dertten muzdarip bir sürü arkadaş varr inş.hep böyle geçmez ve biran önce sorunumuzu çözeriz arkadaşlar,...
yeni bi çözüm bulan varsa yazsınn paylaşalım barii bende araştırmaya dvm...
görüşürüz opuyorumnanaktan
kıyamam canım benim ya tuvalette uzun süre otur bi süre sonra çıkıyor yada koltukta otururken dizlerini kendine doğru çekerek otur öylede çıkyor bende 5 haftalık hamileyim böyle çözdüm inşallah seninde işine yarar canım çok öpüyorumbayanssulusmile
valla bendede var kabızlık ve gaz problemi
canım benim komposto falan içersen kabızlığına iyi gelir içinde kuru kayısı falan olan incirde rahatlatıyor kabızlığı incir yiyip üzerine su içersen düzelir aman bebişler iyi olsunda çekicez artık birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?