6 haftalık hamileler buraya......

herkese merhaba.aramıza yeni katılanlar siz de hoşgeldiniz :)

magnezyum takviyesi kullanan var mı aranızda yoksa yiyecekleredn karşılayabilir miyiz??

benim ara sıra karnıma karmp giriyor.netten araştırıdm.magnezyum eskliğinden kaynaklanıyor olabilirmiş.sizde de karmp oluyor mu??

Bende 6-8 haftalık olduğum zamanlarda bu sayfaya giriyordum.5.5-7.5 hafta arası bulantıdan ölyüordum.Zaman hiç geçmeyecek gibi geliyordu.Şimdi 13+2 haftalık oldum geçen hafta bulantılarım tamamen kesildi.Artık yemeklerimi düzenli yiyebiliyorum.
Geçen hafta bizde 2 li testlerimizi yaptırdık.Dr ultasonda %75 kız dedi.Dün de kan tahlili sonuçlarımız çıktı herhangi bir ilgisi var mı bilmiyorum ama benim b-hcg değerim 103 çıkmış.

evet 100 lerde olunca
kız oluyo benimde 100 de 100 erkek dedi ama görüntüye göre:))

kızlar ben de aranıza yeni katıldım. hepinize hayırlı hamilelikler

esrayağmur, her hamilelikte mide bulantısı olucak diye bir kural yok. yani herkesin belirtileri farklıdır canım :):icecream:

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.. 6+1 haftalık hamileyim.. bulantım fazla biraz ama olsun bebeğim için değer.. 31 ağustosta dr gittim dr kesemin büyüğüdüğünü ve cenininde oluşmaya başladığını söledi 8 haftalıkken kalp atışlarını dinleyeceğiz allahın izniyle.. çok mutlu oldummm:)))

Hayıtlı olsun cnm...ben daha gitmedim doktora büyüsün gidim dedim çünkü beklemek daha zor oluyo..rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş....rabbim bizede sabır versin..bu 7.5 ay nasıl geçicek :)

slm kızlar bende 5+4 haftalık hamileyim testte çıktı dr 10 gün sonra gel ultrasonla bakalım dedi pazartesi gidicem ama ben hala inanamıyorum kızlar

kıyamam canım benim ya tuvalette uzun süre otur bi süre sonra çıkıyor yada koltukta otururken dizlerini kendine doğru çekerek otur öylede çıkyor bende 5 haftalık hamileyim böyle çözdüm inşallah seninde işine yarar canım çok öpüyorumbayanssulusmile

valla bendede var kabızlık ve gaz problemi

ben de de çok vardı 4.5 haftada ama geçti buu hafta çok şükür. havalar sıcak gitse de ayaklarınıza çorap mutlaka giyin ve yrüyüş yapın benim tavsiyem

valla bendede var kabızlık ve gaz problemi

canım benim komposto falan içersen kabızlığına iyi gelir içinde kuru kayısı falan olan incirde rahatlatıyor kabızlığı incir yiyip üzerine su içersen düzelir aman bebişler iyi olsunda çekicez artık birazcık

öyle tabi canımda biz ne yaşarsak bebkte alıyo ondada kabızlık gaz sorunu olur diye korkuyorum yoksa ben çekerim razıyım yani benim zaten hamilelikten öncede vardı şimdi daha fazla hele süt içersem süt içemiyorumvalla bundan dolayı

slm hanımlar bende 6 haftalık hamileyim benim ikinci bebişim çok şükür mide bulantısı gaz sancısı çekmiyorum ama baş dönmesinden ayaga kalkamıyorum allah hepimize bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş benim durumum birazda kritik çünkü çok endişeliyim

slm kızlar yeni hamişlere hayırlı olsun diyiyorum bende 6 haftalık hamileyim 4 haftalıkken ögrendim ama dayanamadım ve gittim doktorum normal utrasyonda görremeyiz belki dedi ve büyük utrasyon denilen utrasyola koydu ve allahıma çok şükür kesede göründü kalp atışlarıda başlamış benim 3 çü hamiş kalısım ikisi düşükle sonuçlandı ve hiç kalp atısı duymadım bunu duyunca doktora dedimki bu benim kalp atışlarımmı:) doktorumda dediki kalbin burda olmadıgına göre bebişinin dedi ve dünyalar benim oldu cok güzelduygu anlatamam benimde gaz sıkıntım var hemde acayip şekilde hele sabah uyanınca haraket bıle edemiyorum fazla olmamak şartıyla rezene çayı içiyorum rahatlatıyor tavsiye ederim herkese bende ender saraaç dedi diye içiyorum bebişlerimizi kuçagımıza almak naşip olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…