arkadaşlar ben aranızda yeniyim 6 haftalık hamileyim dr gittim bebeğin kalbi atmıyo dedi bu haftalarda atması gerekiyodu 1 hafta bekle bakalım atıcakmı dedi yoksa kürtaj olucakmışım çok üzgünüm ilk hamileleğim ne yapıcağımı bilmiyorum böle bişeyler yaşayan varmı aranızda yardımcı oolursanız sevinirim
işallah öledir canım salı günü gelsin diye bekliyorum biranönce cevap yazdığın için teşekkür ederim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın
arkadaşlar biraz önce tuvalettimden sonra akıntımın içinde azıcık kan var gibiydi böyle bi durumla karşılaşan varmı aranızda bende 5-6 haftalık hamileyim acil yardımcı olmanızı rica ediyorumeyvahedigeldismile
Merhaba seyduna ben de 6 haftalık hamileyim birkaç gün önce aynı şeyi ben de yaşadım ama kan çok fazla olmamak kaydıyla hamilelikte ara sıra olabileeğini duymuştum, yine de yarın doktor kontrolüm var doktora sorduktan soup burada paylaşabilirim, ben de şimdi yazıları okuyunca kalp atışından korktum yarın kontrol var inşallah herşey yolunda gider bir problem olmaz
seydunacım çok sevinirim msjını beklicem
arkadaşlar ben aranızda yeniyim 6 haftalık hamileyim dr gittim bebeğin kalbi atmıyo dedi bu haftalarda atması gerekiyodu 1 hafta bekle bakalım atıcakmı dedi yoksa kürtaj olucakmışım çok üzgünüm ilk hamileleğim ne yapıcağımı bilmiyorum böle bişeyler yaşayan varmı aranızda yardımcı oolursanız sevinirim
kızlar müjde duydum bebeğimin kalbini kendi kadar kalbi var ufacık bütün gece korkudan uyuyamadın sen naptın seyduna gittinmi dr
kızlar müjde duydum bebeğimin kalbini kendi kadar kalbi var ufacık bütün gece korkudan uyuyamadın sen naptın seyduna gittinmi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?