6 haftalık hamileler buraya......

yasam58 cnm hayırlı olsun....bende pazartesi gidicem doktoro 6+3 günlük benimkiside sen hangi hastaneye gittin.....benim 1 düşüğüm var..bu hamişliğim rahat ama yinede endişeliyim...

arkadaşlar ben aranızda yeniyim 6 haftalık hamileyim dr gittim bebeğin kalbi atmıyo dedi bu haftalarda atması gerekiyodu 1 hafta bekle bakalım atıcakmı dedi yoksa kürtaj olucakmışım çok üzgünüm ilk hamileleğim ne yapıcağımı bilmiyorum böle bişeyler yaşayan varmı aranızda yardımcı oolursanız sevinirim

yanlış bişe sölemek istemem ama 8. hafta dinlenebiliyor diye biliyorum ben

işallah öledir canım salı günü gelsin diye bekliyorum biranönce cevap yazdığın için teşekkür ederim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

amin canım bende yarın gitcem doktoruma danışırım gece eve gelicem gelirgelmez sana yazarım 11 i bulur ama stres yapma aman çok öptümkaydirigubbakcemile5

bu arada kızlar ben galiba idrar yollarımı üşüttüm akıntım koyulaştı bide sürekli çişim geliyor aman sizler dikkat edin havalar ani değişim gösteriyor mutlaka çorap giyin evde bilmiyorumkismile

arkadaşlar biraz önce tuvalettimden sonra akıntımın içinde azıcık kan var gibiydi böyle bi durumla karşılaşan varmı aranızda bende 5-6 haftalık hamileyim acil yardımcı olmanızı rica ediyorumeyvahedigeldismile

Merhaba seyduna ben de 6 haftalık hamileyim birkaç gün önce aynı şeyi ben de yaşadım ama kan çok fazla olmamak kaydıyla hamilelikte ara sıra olabileeğini duymuştum, yine de yarın doktor kontrolüm var doktora sorduktan soup burada paylaşabilirim, ben de şimdi yazıları okuyunca kalp atışından korktum yarın kontrol var inşallah herşey yolunda gider bir problem olmaz

Bu arada gaz sıkıntısı bende de çok fazla bazı arkadaşlar bitki çayı demişler ama hamilelikte bitki çayları çok fazla önerilmiyor düşüğe yol açıyor diye.

canım yüreğime su serptin inanki çok saol benimde öyle peçeteyle sildim sadece akıntının arasında çizgi halindeydi çok açık yazmamın sebebi arkadaşlarda başlarına geldiğinde okusun diye benimde yarın kontrolüm var akşamdı ama sabredemiycem randevumu sabaha alıcam tekrar arıyıpbilmiyorumkismile inşallah yarın ikimizde mutlu haberle döneriz bu arada bikaç saat önce 1 çocuğu olan ve şuan 6 aylık hamile olan bi ablayla konuştum oda 8. hafta duymuş kalp atışını duymazsan sakın moralini bozma canım çok öptümopuyorumnanaktan

canım bugün dr a gittim tam 6 haftalık keseyi gördük bebeğimide ama kap atışları için 10 gün sonraya randevu verdi korkma bence

kızlar içimi rahatlatıyosunuz çok teşekkürler yarın gözükücem dr işallah o pıtpır kalbini duyarım bebeğimin Allahım içime annelik aşkını düşürdü elime almayıda nasip eder işallah

çok şükür bende dn duydun kalp atışlarını bam başka bişeymiş..ilk bebişimin duyamamıştım...rabbim bunu bana nasip eder inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…