6 haftalık hamileler buraya......

canım benim işallah bu müberek günlerde ALLAH dualarımızı kabul eder benim dr benim bi yüreğimi hoplattı ama neyse olucağı varmış bebeklerimiz nisan bebeği olucak paylaşalım duygularmızı burda beraber yaşasyalım hamileliklerimizi sevinçlerimizi kızlar seyduna naptı acaba çok merak ettim onuda

kusura bakmyın yaa yapım çalışması nedeniyle giremedim bende çok iyiyim aman aman bi kanama olmayınca korkma dedi doktor 10 gün sonra kalp atışını dinliycez dedi 8 haftaya kadar duyulmaması normalmiş bu arada başka arkadaşlarda okusun diye söylüyorumkesem büyümüş:)5buçuk haftanın içinde dediopuyorumnanaktan

umudunukaybetme41 çok sevindim canım hadi darısı betüşle benim başıma betüşcüm bende17sinde gitcem:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5çok öptüm

Hepinize merhaba kızlar dün dün konutrolüm vardı küçük maymunumu gördüm miniminnacıktı ama kızlar inanır mısınız yani daha şimdidedn kendimi gerçekten anne gibi hissediyorum sanki beni hayata bağlayan en önemli şeymiş gübü geliyor bana ben de kalp atışlarını duymadım ama gördüm doktor gösterdi va bunlar kalp atışları dedi yinede tama bilmiyorum bir hafta sonra tekrar gel dedi tam kaç hafta olduğunu kesin belirliycez dedi.Allah hepimizin hakkına hayırlısıını versin

teşekkürler kızlr darısı başınıza yinde ilk 3 ay kan gelmese bile iş yapmamaya çalışın çünkü ilk 3 ay her gebelik için riskli bu gerçekten inanılmaz bi olay mucize içinde bi can pıtpıt kalbi atıyo heyecandan benim kalbim durucaktı bende dr değiştiricem üzdü bu beni 1 hafta uyku uyumadım bide diyo ben herzaman kötüsünü söylerim hiç düşünmüyo karşısındakinin ne hale geliceğiniopuyorumnanaktan

yaa bazıları insani duygularını bitarafa atmış gibi davranıyor. ayyy bende çok merak ediyorum kalp atışını bugün8 gün kaldı canım yaa eyvahedigeldismile

arkadaşlarım sizleri çok seviyorum iyiki tanışmışız dert ortağı olduk birbirimize hepinizin bayramını kutluyorum çok öpüyorum olumunekankayizsmile

cnm seydunya rabbim o pıt pıtları sana duyurur inş.....ah şu ilk üç ayı bi atlazsakta rahatlasak....

kizlar banada dua edin bende haftaya persembe gidecegim doktora bende sade kese göründü INSALLAH haftayada bebisimi görürüm sizler gibi boshayallersmile

slm kızlar bende 6 haftalık hamileyimmmm....benimde ani kalkışlarda kasıklarımda ağrı oluyor aöa hemen geçiyor...

cnm benim benimde 1 düşük..1 kimyasal gebelik vardı..bundada biraz çekindim ama çok şükür kalp atışını duyduktan sonra rahatladım..bide 3 ayı atlatsak inş...YA MÜBDİ tesbih olarak çek cnm int..analamına bak...dua et bol bol..rahat ol..ve sakın stres yapmayın..minikler hemen etkieniyo

peki canim hamileligin nasil geciyor bulantin filan varmi

çok şükür cnm bulantım yok...bu aralar progestan aldığım için uykum çok geliyo....arada kasık ağrım..inş böle giderse rahat geçer die düşünüyorum....deli gibi iyiyorum valla...görseniz korkarsınız..açlık beni sabah 9 da kaldırıyor resmin :)

yasam58 cnm hayırlı olsun....bende pazartesi gidicem doktoro 6+3 günlük benimkiside sen hangi hastaneye gittin.....benim 1 düşüğüm var..bu hamişliğim rahat ama yinede endişeliyim...

seninde bebişin hayırlı olsun hayırlı haberler verirsin inşallah canım ben medicana beylikdüzü ne gidiyorum benimde 2 tane düşügüm var onlarda hiç ama hiç bişey hıssetmedim zaten fazlada sürmedi mutlulugum bunda biraz rahatsızım ilk zamanlarda kasık agrılarım vardı suanda geçdi ama dişarı adımımı atar atmaz kasıklarım agrımaaya başlıyo birazdaa düşücek endişesi var adımlarımı bile düzgün atmaya çalıştığım için çok korkuyorum bakalım kuçagıma almak nasip olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…