6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

Herkese güzel dualarından ötürü çok teşekkür ederim.Demek her hamilenin hisleri aynıymışopuyorumnanaktan
Bu evrede biraz sabırlı olmak lazım,zaman bu evrede gerçekten herşeyin ilacı... Bende bir takım zorluklar yaşadım,her yediğimi kustum 2.5 kilo verdim.Hatta kalp atışı duyulamadığı için bebeğimi almaya bile kalktılar.Ama 3 ayı devirdiğimde Allah'ın izniyle rahatsızlıklarım nerdeyse hiç kalmadı... Biraz cefalı günlerden sonra sefa süreceğin günler yakın inşallahyerimseniben

canım korkma bende 8 haftalık hamileyim ilk başta benimde bişeyim yoktu 6.hafta bitti mide bulantılarım başladı herkesin aynı olmuyo tabi kimi arkadaşların hiç midesi bulanmıyo bünyeden bünyeyede fark var tabi endişelenmene gerke yok:ecrin_bebek:

Bu evrede biraz sabırlı olmak lazım,zaman bu evrede gerçekten herşeyin ilacı... Bende bir takım zorluklar yaşadım,her yediğimi kustum 2.5 kilo verdim.Hatta kalp atışı duyulamadığı için bebeğimi almaya bile kalktılar.Ama 3 ayı devirdiğimde Allah'ın izniyle rahatsızlıklarım nerdeyse hiç kalmadı... Biraz cefalı günlerden sonra sefa süreceğin günler yakın inşallahyerimseniben[/QUOTE]

cnm ya yeterki bebeğim sağlıklı olsun razıyım her sıkıntısınaa.s bakalım sefasını ne zmn sürcez

çok saol tatlımŞeniz

kızlar ya bişey sorcam dr.run verdiği tahlilleri yaptırdım 8 tane falandı herhalde sigortadan birazını yaptırdım geri kalan 3 adet tahlil varmış gittiğim özel hastanede yaptırdım 3 tahlil için 150 para aldılar çok geldi bana sizler nasıl ne kadara yaptırdınız

bence çok jnm ben de özele gidiyorum 25 lira ssk üzerinden ama 32 abartmışlar benim hastanenin ücretine bile çok diyo arkadaşlarım hem ne o öyle siz sorunca cvp vermeler benim de öyleydi değiştirdim ben valla,biz heyecan ve umutla bekliyoz ağızlarından bi iki kelime dökülsün diye onlar hiçççççççççççççççççç

kıslar ben de 5 ağustota gittim dra bebeğimi gördüm çok şükür ben 5+5 gebeyim bebeği gördüğüm de 5+3 tüm ve bebek 2mm sizce küçük mü,iki hafta sonra gel 18 ağustosta kalbini dinleyelim inşallah dedi,sata göre ben benim çizelge de göründüğü gibi 6 hafta 4 gün ama dr 5+5 dedi hadi hayırlısı bakalım

gözün aydın kalp atışını gördükten sonra daha farklı duygula hissediceksin eminim opuyorumnanaktan

cooook normal cnım bebegının gelısımı normal seyırde ne guzel ben 8 haftalıkken gıttım gordum okadardı gelısmemısdı oyuzden dusurdum gebelıgının ultrasonda 1 hafta gerıde olması normal bıtanem takılmaa.s.

kızlar artık bir karar aldım dr.gitmeden soracağım danışacağım soruları not alıcam yoksa ben sormadan kendiliğinden söyliyeceği yok pazartesi sonuç göstermeye gidicem ayrıyetten bir soru sordum kimse cevap vermemiş tekrar ediyim dr.8 tane falan tahlil verdi 5 tanesini sigortadan yaptırdım geri kalan 3 tahlili gittiğim özel hastanede yaptırdım 150 aldılar sizce normalmi sizinkiler ne kadar tuttu nasıl nerde yaptırdınız araştırdım bazıları normal diyolar anlamadım bide yaptıkları testlerde de anlaşılır bir terim yok onların anladığı dilden ne yapıyolar bilmiyom

canım hangi tahlilleri özel hastanede yaptırdın 150 biraz fazla gibi geldi bana sanki kaç haftalık oldu şimdi senin bebişin:ecrin_bebek:

bir daha zaten sormadan yaptırmıcam ben olsam sorardım neden bu kadar pahalı diye ama benim eşimde pek sorma huyu yok direk vermiş parayı tahliller yazan kağıt dr.da kalmış 10 haftalık hamileyim ilk başta yapılan tahliller işte bilmiyorum ay sonu gidicem o zamanda ense kalınlığı ve ikili test yapılcakmış sen nekadarlık oldun neler yaptırdın kaça ve nerde

erkekler hep öyledir canım sormazlar:) ben 8 haftalık oldum ilk başta kan idrar testi hepatit b testi felan yaptılar onlarda devlet hastanesinde yapılıomuş orda yaptırdım ilk doktora gittiğimde ayın 18 inde gidicem doktora tekrar o zamanda yparmı test bilmiyorum ikili test felansa 150-180 tl arası acaba onumu yaptılar sana diye düşündüm 11.ve 14.haftalar arasında yapılıyormuş

selamlar ben buralardayim biraz iyi degilim sürekli bir bayginlik hissi var icimde, arda bulanti oluyo sabahlari, bir tuhafim,bir de hic agzimda tat yok sanki hersey bozuk gibi geliyo, bir an önce gecsede düzgün hayatim devam etse ilk hamileligim böyle degildi hic problemsiz gecirmistim.bir yandanda oglumla ugrasiyorum,i$e git gel geciyo zaman iste böyle sizlerde ne var ne yok nasil gidiyo hayat

ben iyim dr.gidiyorum diğer arkadaşlar sebepsiz kayboldular nedendir bilmiyorum sen test yaptırdınmı bana dr.8 tane falan verdi 5 tanesini sgk da yaptırdım geri kalan 3 adet tahlili gittiğim özel hastanede yaptırdım 150 aldılar bu normalmi siz nekadara yaptırdınız diye sordum

selam bende henüz test yaptirmadim 29 agustosta yapariz dedi.benim ilk hamileligimde guatir problemi cikmisti.adetim gecince ev doktoruma gidip onu yaptirdim sadece oda iyi cikti.benim ücretlerle ilgili bir bilgim yok cünkü kadin doktoruna gidince idrari,kani kendisi alip test icin yolluyo ben ugrasmiyorum hicbirseyle.faturayida saglik sigortama yolluyo ben birsey ödemiyorum.ne tahlilleri yaptilar sana??

canım bence çok değil.malum özel hastaneler.ben daha yaptırmadım testi bakalım 18 ağustosta gidicez hayırlısıyla.

slm nerelerdeydin yoktun uzun zamandır bende başına bişey geldi kötü şeyler geldi aklıma hep kime söylediysem hepsi çok dediler o yüzden sizlere sorıyım dedim hepiniz birden sözleşmiş gibi yok oldunuz bende cevap alamadım merak ettim sizi ben

bu arada ben dr.değiştiriyorum galiba eşim beğenmiyor bunu bize hiçbirşey söylemiyor fazla konuşmuyor 5 dk.bitiyor görüşme pazartesiden sonra gidicez başka dr.bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…