a.s.slm arkadaşlar
bende 6 haftalık hamileyim :CüvCüv:
geçen hafta öğrendim gebe olduğumu :1shok: doktor o zmn kesesi 14 mm daha bebeğini göremiom :ecrin_bebek: 10 gün sonra gel bida bakalım dedi nasipse yarın gitcem doktora çok bulantım var hiç bişi yiyemiorumm:gitme: sizde durumlar nasıl kızlarr:1ninca:
selam arkadaşlar bende kendi hesaplamalarıma göre 4+5 günlük hamileyim cuma ilk kontrolüm yalnız endişeliyim herkeste olduğu gibi bende herhangi bir rahatsızlık yok mide bulantısı karın ve kasık ağrısı vs. sadece sabahları uyandığımda hafif göğüs ağrısı oluyor bu şikayetlerin bende olmaması normalmi biliyorum herkesin bünyesi farklı ama yinede endişe duyuyorum
arkadaşlar merhaba ben 8.haftama girdim ama denize girmek istiyorum sizce bi sakıncası varmıdır?
yeni geldim dr.dan bebişimin kalp atışını gördüm çok güzel bir duygu bayabi tahlil verdi 8 tane falan aç karnına yaptırcaksın dedi sabah gidicem yaptırmaya sizin dr.la aranız nasıl ben anlamadım girdim ilk önce ultrasona aldı baktık daha sonra masada eşim birkaç soru sordu bende sordum ama sadece biz sordukça birşeyler söylüyor kendiliğinden birşeyler söylemiyor sizin dr.lar nasıl bide özel e gidiyorum muayene ücretleriniz nasıl benim 32.00 sgk lı bide az mı çokmu karar veremedim
kıslar ben de 5 ağustota gittim dra bebeğimi gördüm çok şükür ben 5+5 gebeyim bebeği gördüğüm de 5+3 tüm ve bebek 2mm sizce küçük mü,iki hafta sonra gel 18 ağustosta kalbini dinleyelim inşallah dedi,sata göre ben benim çizelge de göründüğü gibi 6 hafta 4 gün ama dr 5+5 dedi hadi hayırlısı bakalım
kıslar ben de 5 ağustota gittim dra bebeğimi gördüm çok şükür ben 5+5 gebeyim bebeği gördüğüm de 5+3 tüm ve bebek 2mm sizce küçük mü,iki hafta sonra gel 18 ağustosta kalbini dinleyelim inşallah dedi,sata göre ben benim çizelge de göründüğü gibi 6 hafta 4 gün ama dr 5+5 dedi hadi hayırlısı bakalım
kızlar artık bir karar aldım dr.gitmeden soracağım danışacağım soruları not alıcam yoksa ben sormadan kendiliğinden söyliyeceği yok pazartesi sonuç göstermeye gidicem ayrıyetten bir soru sordum kimse cevap vermemiş tekrar ediyim dr.8 tane falan tahlil verdi 5 tanesini sigortadan yaptırdım geri kalan 3 tahlili gittiğim özel hastanede yaptırdım 150 aldılar sizce normalmi sizinkiler ne kadar tuttu nasıl nerde yaptırdınız araştırdım bazıları normal diyolar anlamadım bide yaptıkları testlerde de anlaşılır bir terim yok onların anladığı dilden ne yapıyolar bilmiyom
bir daha zaten sormadan yaptırmıcam ben olsam sorardım neden bu kadar pahalı diye ama benim eşimde pek sorma huyu yok direk vermiş parayı tahliller yazan kağıt dr.da kalmış 10 haftalık hamileyim ilk başta yapılan tahliller işte bilmiyorum ay sonu gidicem o zamanda ense kalınlığı ve ikili test yapılcakmış sen nekadarlık oldun neler yaptırdın kaça ve nerde
ben iyim dr.gidiyorum diğer arkadaşlar sebepsiz kayboldular nedendir bilmiyorum sen test yaptırdınmı bana dr.8 tane falan verdi 5 tanesini sgk da yaptırdım geri kalan 3 adet tahlili gittiğim özel hastanede yaptırdım 150 aldılar bu normalmi siz nekadara yaptırdınız diye sordum
canım bence çok değil.malum özel hastaneler.ben daha yaptırmadım testi bakalım 18 ağustosta gidicez hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?