6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

biri kızamıkcık biride idrar testi öbüründe yabancı terimler yazıyor ben anlamıyom ne güzel bir sistemmiş seninki kaç senedir yurt dışındasın alıştınmı

biri kızamıkcık biride idrar testi öbüründe yabancı terimler yazıyor ben anlamıyom ne güzel bir sistemmiş seninki kaç senedir yurt dışındasın alıştınmı

ben evlenip geldim buraya 7 yildir burdayim.alistim sayilir ama bazende cok sIkILIyorum tek eksik ailem burda degil,onlarin özlemi var gerci artik netten hergün görüssekte insanin yaninda gibi olmuyor.esimin ailesi burda 35 senedir.burasi güzel bir ülke ama cok sessiz dogasi güzel heryer yemsesil ve temiz düzenli.ben 5 yildirda calisiyorum zaten o yüzden vakit daha cabuk geciyo.oglum oldugundan beride zaten bütün gün aksamüstü 6 ya kadar evdeyim sonrada ise gidiyorum böylece günler gecip gidiyo.sen neler yapiyosun?

jnm ben de dün 7-8 tane tahlil yaptırdım sigortadan,hepsini orda yaptılar sağolsunlar,özel hastaneye de gidiyorum sigorayada ama tabi özele gittiğini söylersen yapmıyolar bozuluyorlar haklı olarak,ben de söylemiyorum drum da çok iyi ikisi de,ve de ben özel de sordum ssk üzerinden drun verdiği ilk tahliller 93 tl tuttu hem de hepsi,fazla bence

ben halen eski evlenmeden önceki oturduğum yere çok yakın bir yere gelin geldim eşimin annesi o küçükken vefat etmiş ondan sonra yurda dönmüşler (almanyadalarmış) ondan sonra işte biz tanıştık evlendik karışanım edenim yok tek başımıza sayılırız sadece benim annemler bana çok yakın onlar caddedeler ben 2 sokak arkalarındayım gece gündüz beraberiz benim için çok iyi eşimde anlaşıyor herkesle 15 katlı bir apartman dairesi ve herkes akraba amcamlar halamlar yeğenelr hepsi bir arada oturuyoruz ondan kalabalık bir ailem var eşimde hepsiyle çok iyi ortak iş yeri bile var artık amcamlarla babamla

hamilelik nasıl geçiyor dersen bazen iyi bazen de kötü sabahları genelde kötü oluyorum ama sonra geçiyor yemek kokularıda bazen etkiliyor dün mesela misafirler vardı dinlene dinlene yemek yaptım bide bizim buralarda çeşit çok yaparız bilirisn bayada abartmışım çok kaldı kaydirigubbakcemile3

ben söyledim özele gittiğimi birşey demedi bende gittiğim hastenede sordum hepsini kaça yapardınız diye 400 dediler bu nedir anlamadım değiştiriyorum zaten dr.hem para yönünden hemde o kadar ilgilenmiyorlar ben sorarsam cevap veriyor kendiliğinden birşey söylemiyor eşimde bu son gittiğimizde kıl oldu zaten yaptırdığımız tahlillere baktı bişey yokmuş tup gibi demiş vermiş eline eşimde dosyasına işlemicekmisiniz demiş oda gerek yok ben baktım yeter demiş şimdi başka dr.buldum bakalım pazartesiden sonra gidicez

bu işler biraz karışık maalesef jnm işte hepsi binbir dert ama ben sonunda buldum sanırım,bu arada sen ne kadarlık oldun mide bulantısıylada nasıl başa çıkıyosun jnm

ben 10 hafta 3 günlük falan oldum benim bulantım olmuyor sadece sabahları kalktığımda biraz tuhaf oluyorum o kadar sonra geçiyor bi şikayetim yok allahıma çok şükür cevremdeki hamileler ayılıp bayılıyorlar ama ben çok iyim

günaydın jnm.ben o dediğin ayılıp bayılanlardanım işte mahvetti bu sıpa beni ama n o yi olsunda,üç gün de bir serum yiyorum dün yine acile gittik ben de 7+1 oldum bugün çok şükür

bana tünaydın oldum geç kalkmaya başladım artık ben çalışmıyorum ya sen ist neresindensin geçmiş olsun allah yardımcın olsun oda zordur herhalde dimi aman aman iyi olsunlarda bende acı çekmeye razıyım hemen hemen aynı zananda doğum yapıcaz ben mart 6 ya denk geliyor bir aksilik olmazsa balık burcu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…