selam bende henüz test yaptirmadim 29 agustosta yapariz dedi.benim ilk hamileligimde guatir problemi cikmisti.adetim gecince ev doktoruma gidip onu yaptirdim sadece oda iyi cikti.benim ücretlerle ilgili bir bilgim yok cünkü kadin doktoruna gidince idrari,kani kendisi alip test icin yolluyo ben ugrasmiyorum hicbirseyle.faturayida saglik sigortama yolluyo ben birsey ödemiyorum.ne tahlilleri yaptilar sana??
biri kızamıkcık biride idrar testi öbüründe yabancı terimler yazıyor ben anlamıyom ne güzel bir sistemmiş seninki kaç senedir yurt dışındasın alıştınmı
kızlar artık bir karar aldım dr.gitmeden soracağım danışacağım soruları not alıcam yoksa ben sormadan kendiliğinden söyliyeceği yok pazartesi sonuç göstermeye gidicem ayrıyetten bir soru sordum kimse cevap vermemiş tekrar ediyim dr.8 tane falan tahlil verdi 5 tanesini sigortadan yaptırdım geri kalan 3 tahlili gittiğim özel hastanede yaptırdım 150 aldılar sizce normalmi sizinkiler ne kadar tuttu nasıl nerde yaptırdınız araştırdım bazıları normal diyolar anlamadım bide yaptıkları testlerde de anlaşılır bir terim yok onların anladığı dilden ne yapıyolar bilmiyom
ben evlenip geldim buraya 7 yildir burdayim.alistim sayilir ama bazende cok sIkILIyorum tek eksik ailem burda degil,onlarin özlemi var gerci artik netten hergün görüssekte insanin yaninda gibi olmuyor.esimin ailesi burda 35 senedir.burasi güzel bir ülke ama cok sessiz dogasi güzel heryer yemsesil ve temiz düzenli.ben 5 yildirda calisiyorum zaten o yüzden vakit daha cabuk geciyo.oglum oldugundan beride zaten bütün gün aksamüstü 6 ya kadar evdeyim sonrada ise gidiyorum böylece günler gecip gidiyo.sen neler yapiyosun?
jnm ben de dün 7-8 tane tahlil yaptırdım sigortadan,hepsini orda yaptılar sağolsunlar,özel hastaneye de gidiyorum sigorayada ama tabi özele gittiğini söylersen yapmıyolar bozuluyorlar haklı olarak,ben de söylemiyorum drum da çok iyi ikisi de,ve de ben özel de sordum ssk üzerinden drun verdiği ilk tahliller 93 tl tuttu hem de hepsi,fazla bence
ben söyledim özele gittiğimi birşey demedi bende gittiğim hastenede sordum hepsini kaça yapardınız diye 400 dediler bu nedir anlamadım değiştiriyorum zaten dr.hem para yönünden hemde o kadar ilgilenmiyorlar ben sorarsam cevap veriyor kendiliğinden birşey söylemiyor eşimde bu son gittiğimizde kıl oldu zaten yaptırdığımız tahlillere baktı bişey yokmuş tup gibi demiş vermiş eline eşimde dosyasına işlemicekmisiniz demiş oda gerek yok ben baktım yeter demiş şimdi başka dr.buldum bakalım pazartesiden sonra gidicez
ben 10 hafta 3 günlük falan oldum benim bulantım olmuyor sadece sabahları kalktığımda biraz tuhaf oluyorum o kadar sonra geçiyor bi şikayetim yok allahıma çok şükür cevremdeki hamileler ayılıp bayılıyorlar ama ben çok iyim
ben avrupa yakasında eyüp sultan da çalışıyormusun peki
bende 6+0 haftalık hamileyim.. doktora geçen hafta gittim kese gözükmedi. bu hafta tekrar gidicem..ç çokk mutluyum...
eyübü iyi bilirim hiçte güzel anılarım yoktur orda,neresinde,ben de çalışmıyorum jnm
bende 6+0 haftalık hamileyim.. doktora geçen hafta gittim kese gözükmedi. bu hafta tekrar gidicem..ç çokk mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?