Merhaba arkadaşlar bende 2 düşükten sonra nihayet yine gebeyim:)) 6+4 bugün bakalım cumaya kontrol tekrar. İnşallah allahım bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.[/QUO
allahım sağlıkla sıhhatle kucağına alamyı nasip etsin bebişini.ve cümlemizi inşallah.
bende dr.gitmeden kendim internette hesaplamıştım sonra dr.aynı şekilde hesapladı benim yaptığımda doğruydu yani bencede kendin yap beyza
selam arkadaşlar bende kendi hesaplamalarıma göre 4+5 günlük hamileyim cuma ilk kontrolüm yalnız endişeliyim herkeste olduğu gibi bende herhangi bir rahatsızlık yok mide bulantısı karın ve kasık ağrısı vs. sadece sabahları uyandığımda hafif göğüs ağrısı oluyor bu şikayetlerin bende olmaması normalmi biliyorum herkesin bünyesi farklı ama yinede endişe duyuyorum
selam arkadaşlar bende kendi hesaplamalarıma göre 4+5 günlük hamileyim cuma ilk kontrolüm yalnız endişeliyim herkeste olduğu gibi bende herhangi bir rahatsızlık yok mide bulantısı karın ve kasık ağrısı vs. sadece sabahları uyandığımda hafif göğüs ağrısı oluyor bu şikayetlerin bende olmaması normalmi biliyorum herkesin bünyesi farklı ama yinede endişe duyuyorum
Selamun Aleykum,
Eee şey bende hamileyim ama yeni öğrenmedim 13.haftanın içerisindeyim klübe yeni katıldım herkes ilk an ki heyecanın yazmış, olsun yine de yazmalıyım dedim kendi kendime..Yeni bir sayfa açmak istemedim hepiniz heyecanına ortak olmak daha keyifli.
Allah hepiniz bebişlerine can versin kuvvet versin...
Uzun ve meşakkatli bu yolda da hepimize sabır ihsan etsin.
Hamileliğin bir ikmal dönemi olduğunun bilincinde olup, nasıl ; yediklerimize,içtiklerimize,uykumuza vb. gibi şeylere bebeğimiz fiziksel gelişimi için dikkat ediyorsak,bir ruha sahip olduklarının da bilincinde olarak bu dönemde manevi yönden onları biz annelerin beslediğini unutmamız temennisiyle,hepinizi tekrar selamlıyorum yoldaşlar :)
a.s.slm arkadaşlar
bende 6 haftalık hamileyim :CüvCüv:
geçen hafta öğrendim gebe olduğumu :1shok: doktor o zmn kesesi 14 mm daha bebeğini göremiom :ecrin_bebek: 10 gün sonra gel bida bakalım dedi nasipse yarın gitcem doktora çok bulantım var hiç bişi yiyemiorumm:gitme: sizde durumlar nasıl kızlarr:1ninca:
arkadaslar bugun bebisimi gördüm:ecrin_bebek:.cok kücücük yaa henüz 4mm.mis.ama kalbi nasildapit pit atiyo. canim benim ya.gecen kandilde hamileligimi ögenmistim.bu kandildede görmek nasip oldu.kandilinizde mübarek olsun bu arada.cok mutluyum cokkk:teytey:
a.s.slm arkadaşlar
bende 6 haftalık hamileyim :CüvCüv:
geçen hafta öğrendim gebe olduğumu :1shok: doktor o zmn kesesi 14 mm daha bebeğini göremiom :ecrin_bebek: 10 gün sonra gel bida bakalım dedi nasipse yarın gitcem doktora çok bulantım var hiç bişi yiyemiorumm:gitme: sizde durumlar nasıl kızlarr:1ninca:
arkadaslar bugun bebisimi gördüm:ecrin_bebek:.cok kücücük yaa henüz 4mm.mis.ama kalbi nasildapit pit atiyo. canim benim ya.gecen kandilde hamileligimi ögenmistim.bu kandildede görmek nasip oldu.kandilinizde mübarek olsun bu arada.cok mutluyum cokkk:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?