6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

bende dr.gitmeden kendim internette hesaplamıştım sonra dr.aynı şekilde hesapladı benim yaptığımda doğruydu yani bencede kendin yap beyza

benimde son adet tarihime göre 7 haftalık ama doktor 4 haftalık dedi son adet tarihine göre hesaplansada öyle olmayabiliyor yanii :1closedeyes:

pembedüşler bence daha dikkatli yemelisin benim yediklerimde çok değil aslında normal hepsinden azar azar yiyorum bilmiyorum ama bana çok gelmiyor midemi hiç boş bırakmak istemiyorum az az sık sık yemek istiyorum mesela birazdan cevizimi ve üzümümü yicem birkaç sonrada öğle yemeği

canım midemi bende boş bırakmamaya çalışıyorum.zaten kurmalı saat gibi hemen bulanmaya başlıyor.ama haklıısn en azından meyve akşamları yiyorum diye işe getirmiyorum ama getirmeliyim.ceviz ilk zamanlar yiyordum ama tiksindim .şimdi ağzıma koyamıyorum.

anladım benim bulantım sadece sabahları oluyor ama kendimi yemek için zorluyorum çünkü en önemlisi kahvaltı bende yumurtadan tiksindim yiyemiyorum badem yemeyi denedinmi oda çok faydalı kimisi cevizle badem aynı anda yenmez dediler bende bıraktım yiyordum ceviz bitsin badem yicem

selam arkadaşlar bende kendi hesaplamalarıma göre 4+5 günlük hamileyim cuma ilk kontrolüm yalnız endişeliyim herkeste olduğu gibi bende herhangi bir rahatsızlık yok mide bulantısı karın ve kasık ağrısı vs. sadece sabahları uyandığımda hafif göğüs ağrısı oluyor bu şikayetlerin bende olmaması normalmi biliyorum herkesin bünyesi farklı ama yinede endişe duyuyorum

canım tebrkler.alllahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.ama bak zaten yazmışsın.herkezin bünyesi farklı.endişen olmasın.kiminde oluyor mide bulantısı kiminde hiç olmuyor.ablamda haimle artık doğurmak üzere onda hiç olmadı mesela.ama benim bayağ bulanıyor.bide kasık ağrıların daha başlar.özellikle 6 haftada başlamıştı benim.duramıyordum.ama allaha şükür geçti şimdi.allahım bebeişlerimizi korusun.canım korkma dr gittiğinde daha net bilgi alırsın.

slm hoşgeldin evt senin için daha erken ben 9 haftalık hamileyim ve baş dönmelerim mide bulantılarım yeni başladı benimde senin gibi sadece gögüslerimde hassasiyet ve aş ermem vardı tatlıyı çok severdim şimdi sadece ekşi yiyorum canım tatlı birşey istemiyor herkesin bir olmuyor tabiki

vermiş olduğunuz bilgiler için teşk. ederim arkadaşlar yaşım 33 bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sürekli kahverengi kanamam oluyordu dr.um test yaptırmamı söledi testi yaptırdım 13,26 2 gün sonra yaptırdığımda 5 e düşmüştü dr. kimyasal gebelik demişti şimdiki endişemde bu yüzden sanırım

canım benim.sakınan göze çöp batar.yüce rabbime emanet bebeklerimiz.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Selamun Aleykum,

Eee şey bende hamileyim ama yeni öğrenmedim 13.haftanın içerisindeyim klübe yeni katıldım herkes ilk an ki heyecanın yazmış, olsun yine de yazmalıyım dedim kendi kendime..Yeni bir sayfa açmak istemedim hepiniz heyecanına ortak olmak daha keyifli.

Allah hepiniz bebişlerine can versin kuvvet versin...
Uzun ve meşakkatli bu yolda da hepimize sabır ihsan etsin.
Hamileliğin bir ikmal dönemi olduğunun bilincinde olup, nasıl ; yediklerimize,içtiklerimize,uykumuza vb. gibi şeylere bebeğimiz fiziksel gelişimi için dikkat ediyorsak,bir ruha sahip olduklarının da bilincinde olarak bu dönemde manevi yönden onları biz annelerin beslediğini unutmamız temennisiyle,hepinizi tekrar selamlıyorum yoldaşlar :)

zeyl hoşgeldin seninde hayırlı olsun bebişin allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin temennilerin içinde teşekkür ederim evt bende çok sabırsızım biran önce kucağıma alıp onunla geçirceğim günleri iple çekiyorum ve keşke diyorum daha önceden çocuk yapsaymışım biz 5 senelik evliyiz anca karar verdik ve 16 ay bekledim bebeğim olsun diye geçde bulduk biz ama kendiliğinden oldu gene

arkadaslar bugun bebisimi gördüm:ecrin_bebek:.cok kücücük yaa henüz 4mm.mis.ama kalbi nasilda pit pit atiyo. canim benim ya.gecen kandilde hamileligimi ögenmistim.bu kandildede görmek nasip oldu.kandilinizde mübarek olsun bu arada.cok mutluyum cokkk:teytey:

a.s.slm arkadaşlar
bende 6 haftalık hamileyim :CüvCüv:

geçen hafta öğrendim gebe olduğumu :1shok: doktor o zmn kesesi 14 mm daha bebeğini göremiom :ecrin_bebek: 10 gün sonra gel bida bakalım dedi nasipse yarın gitcem doktora çok bulantım var hiç bişi yiyemiorumm:gitme: sizde durumlar nasıl kızlarr:1ninca:

canım tebrik ederim.allah kucağınada almayı nasip etsin.ne kadar güzel yazmışsın.allahım bebeklerimizi korusun.sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizin inşallah.

canım tebrikleri.allah kucağınada alamyı nasip etsin.hepimiz istiyoruz biran önce görelim diye.allah sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza.benim bulantılar 6 haftada başladı allahın izniyle 10.haftaya girdik hala devam ediyor.

gözüm aydın allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş. (cümlemizinkini de )ne büyük bir tesadüf kandilde olması hayırlı bir bebek olucak herhalde seninde kandilin mubarek olsun

seninde hayırlı olsun benim arada bulantım oluyor her zaman değil iştahımda yerinde dün akşam saat 11 de bile karnım açıktı yemek yedim geçmiş yazılarıda okursan daha ayrıntılı var herkesin

canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.cümlemizin inşallah.maşallah bebişine.dahada büyüycek annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…