6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

slm arkadaslar bende 6 hafta 2 günlük ikinci bebegime hamileyim:lepi:.1 tane 17 aylik oglum var(ege) kismetsede 2.bebegimiz 27.mart.2010 dünyaya gelicek bu hafta doktora gidicem tatildeydi yeni geldi bakalim bebisimizi görücez insallah.

arkadaşlar cvplarınız için tşk ederim bebişlerinin kalp atışlarını duyan annelerimizinde gözü aydın olsun bende 18 ağustosat gidicem tekrar doktora ozaman duycaz inşallah bende de acayip bi mide bulantısı ve halsizlik var allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun...

hayırlı olsun ama bence öteki çocuğunla arası çok az biraz bekleseydin derim

hayırlı olsun ama bence öteki çocuğunla arası çok az biraz bekleseydin derim

canim benimki isteyerek oldu ve hamileliginde cabuk tutuyo 1 denemede oldu bebisimiz:CüvCüv: oglumda sakin bir cocuk onun büyük rolü oldu bebek kararimizda bu arada ben calisan bir anneyimde cocugum olmadan önce % 100 calisiyodum simdi ise %60 a indirdim bütün gün evdeyim aksam esim eve gelince ben ise gidiyorum böylece kendim bakmis oluyorum bakiciya vermeden. hazir evdeyken 2.yide yapayim dedim nasilsa dünyaya gelene kadar ege 2 yas 1 aylik olucak kismetse hayirlisi allah verir kolayligini annemide 3 aylikgina yanima getittircem kayinvalidende burda zaten olur bir sekilde büyüyüp giderler

sen kendine güvendikten sonra gerisi boş allah kolaylık versin sana özel olmazsa akşam ne işi yapıyorsunki kendi işinizmi yoksa

sen kendine güvendikten sonra gerisi boş allah kolaylık versin sana özel olmazsa akşam ne işi yapıyorsunki kendi işinizmi yoksa

yok ne özeli ben elektronik bir fabrikada kontrol ve tamir bölümünde cakisiyorum.sefimde böyle calismami kabul etti fabrika 24 saat acik hatta su an isten yaziyorum sana bunlari hem isimi kaybetmemis oldum hemde cocugumuza esimle ortaklasa bakiyoruz ben aksamüstü 6 da is aliyorum 11 e kadar 5 saat cabucak geciyo ve benim icinde degisiklik olmus oluyo hemde esimlede oglum vakit gecirmis oluyo

nihayet yarin doktora gidiyoruz tatildeydi gelmis ve yarin 18.30 a randovü vermis.bebisimizi ilk kez görücez kismetse cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir:Saruboceqamin)

Merhaba arkadaşlar bende 2 düşükten sonra nihayet yine gebeyim:)) 6+4 bugün bakalım cumaya kontrol tekrar. ınşallah allahım bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

QUOTE=nazliozger;8309528]Merhaba arkadaşlar bende 2 düşükten sonra nihayet yine gebeyim:)) 6+4 bugün bakalım cumaya kontrol tekrar. İnşallah allahım bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.[/QUOTE]

a.s.aramiza hosgeldin.hayirli olsun yeni bebeginallah saglikli olarak kucagina almayi nasip etsin:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar bende 2 düşükten sonra nihayet yine gebeyim:)) 6+4 bugün bakalım cumaya kontrol tekrar. İnşallah allahım bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

slm hayırlı olsun bebişin hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin yüce allahım ( cümlemizinkinide tabi ) kaydirigubbakcemile

kızlar sabahtan başlayıp bebeğimiz ve kendimiz için yediklermizi yazalımmı ilk ben başlayayım bari
sabah kahvaltısı
1 adet domates
1 adet salatalık
5 çatal labne peyniri
2 kibrit kutusu peyaz peynir
2 adet sivri biber
1 adet zeytinli açma
1 bardak süt ( bir saat sonra )

şimdilik bu kadar bir saat sonrada meyva yicem daha yemedim
sizce nasıl iyimi

Güzeeeel.Ben bukadar dikkat edemiyorum yediklerime.Malum birde kızım var önce onu doyuruyoruz.Bu arada sabah kahvaltılarına cevizde ekle.Bi avuç bile olsa yeter canım.

bence gayet iyi.ama ben bu kadar yiyemiyorum.zaten çok geliyor.bide uyku tatlı gelince kahvaltı yapamıyorum evde.işte yiyorum birşeyler.genellikle ekmek arası peynir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…