6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

benim geçti artık iyim sabahları hatta bu sabah kalkıp bille temizlik yaptım çok şükür bende öğlene kadar ayılıp bayılıyordum kötü allah kolaylık versin sana

benim geçti artık iyim sabahları hatta bu sabah kalkıp bille temizlik yaptım çok şükür bende öğlene kadar ayılıp bayılıyordum kötü allah kolaylık versin sana

sagol canim benimde ilk hamileligimde hic böyle olmamisti cok rahat gecmisti buda böyle nasilsa gecer bebegimiz icin herseye katlanmaya raziyim

senin birde oğlun vardı dimi o kaç yaşında adı ne bende ekimde 27 oluyorum ama ben şimdiden 27 diyorum her hamilelikte bir olmuyormuş

evet allah bagislasin 1 oglum var ege o 1,5 yasinda ikinci geleince oglum 2 yas 1 aylik olucak insallah.bende duydum her hamilelik degisik oluyomus

allah bağışlasın ama onunda yaşı küçükmüş allah kolaylık versin şimdi ne hissediyorsun kızmı erkekmi ben kız gibi hissediyorum

benimde kiz gibi geliyo bazende erkek ama kiz daha agir basiyo, esimde kiz hissediyo bakalim hayirlisi ben birde kiz olsun diye tabi yinede allahin isine karisilmaz ya 4 temmuzdu yumurtlama günüm 1 temmuzu 2 ye baglayan gece beraber olduk kiz olsun diye bakalim tutacakmi öncelik sagliklisi tabiki kismet

aynen bende öyle bizde kız istiyoruz ama kısmet artık ben rüyamdada kız olarak gördüm eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsunda bizimki ilk ne olursa

su kadin ve erkekte kan tazelenme olayini duydun mu acaba gercek birseymi?oglum icin hesapladigim dogru cikti simdide en son benim yenilenmis bu durumda kiz olmasi gerek bakalim

kadinlar 3 yilda bir erkekler 4 yilda bir kani yenileniyomus dogdugun yildan basliyosun senin yilina 3 katican sürekli esininkinede 4 ayni yila denk gelirse ayina bakiyosun en son kiminki diye hamile kaldigin yilda en son kiminse onun cinsiyetini aliyomus bebek dogruysa

2009 da10. ayda senin degisecek ama sen onuncu aydan önce hamile kaldin mayista 2008 dede esinin degistigi icin ERKEK görünüyo bu hesaba göre yinede allah bilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…