6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

ben sebamed in sabununu aldım alerji sivilce tedavisine yardımcı diye bir sabunu var.. çok iyi eldi bana dene istersen sende..bu dönemde ergenlik döneminize geri dönebilirsiniz yazıyor nette.kaydirigubbakcemile3

bana sabun hiç iyi gelmiyor almıştım bende sebametin sabununu önceden benim cildim çok kuru yaramıyor bana hiçbir sabun

birde benim avuç avuç saçım dökülüyor besleyici yağ karışımı aldım haftada 2 sefer onu sürüyorum ama dr.sormadım bebeğe bir zararı olurmu diye gittiğimde sorucam

bne yüz üstü yatabiliyorum peki siz sorduğum soruya ecvap vermediniz kaç saat uyuyorsunuz ben çok uyumaya başladım sositososito

ben akşam 10 sabah 7,benim çok fzla bulantım var uyku herşey haram oldu valla aman bebeğim sağlıklı olsun geçicek inşalah,ama zor bi gebelik geçiriyorum

aynen z3yc3 bende her dakika canım başka bişey istiyor ne yemeğe doyuyorum nede abur cubura ben bir hafta önce tartılmıştım bir kilo almışım yarın unutmazsam sabahtan tartılıyım almışımdır bence 40 hafta sonra kendimi hayal edemiyorum olurum fıcı gibi herhalde cokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…